Astroloji & Burçlar Ekim ayında burcuna göre şans yüzden kaç? nazliatalay Takip Et Xper 6 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor şans yüzdeniz kaçmış bu ay? özellikle merkürün retro etkisi devam ederken şansa bol bol ihtiyacımız var gibi :D Ekim ayında burcuna göre şans yüzden kaç? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Am_I_mad Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 93% Boğa +1 yıl Oo beş yıldız, gayet güzel. Hadi şanlı olacağım anları bekliyorum o halde 😀 0 0 Yorumla
G_Samsa Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 88% Akrep +1 yıl Ay burcum ve Yükselenim terazi 😄 ordan yırtıyorum iyi hadi 0 0 Yorumla
piggyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% Yengeç +1 yıl Yengecin dört yıldız alması beni şaşırttı açıkçası ben daha düşük beklerdim 0 0 Yorumla
HayatDolu185 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% Yengeç +1 yıl Bu aylık burç yorumlarına inanmıyorum bence saçmalık hepsi 0 0 Yorumla
GS_Aras Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 59% Başak +1 yıl Galatasaray kadar şanslıyım yani durum içler acısıymış :D 0 0 Yorumla
yeppudaa01 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 41% Oğlak +1 yıl Oğlak her zamanki gibi şanssızım 😞 2 23 Yorumla Kerkenez34 Oğlak +1 yıl maalesef biz hep öyleyiz 😔 Yorumla yeppudaa01 Oğlak +1 yıl @Kerkenez34 sizde mi oğlak Yorumla Kerkenez34 Oğlak +1 yıl Evet Yorumla Kerkenez34 Oğlak +1 yıl Doğum günün ne zaman Yorumla yeppudaa01 Oğlak +1 yıl @Kerkenez34 28 aralık Yorumla Kerkenez34 Oğlak +1 yıl 4 gün var aramızda bende 24 Aralık Yorumla yeppudaa01 Oğlak +1 yıl @Kerkenez34 allah kurtarsın biz oğlakları Yorumla Kerkenez34 Oğlak +1 yıl Ben seviyorum burcumu Yorumla yeppudaa01 Oğlak +1 yıl @Kerkenez34 ama çok çektirdi satürn Yorumla Kerkenez34 Oğlak +1 yıl Hiç sorma ya valla çok çektirdi yeter Yorumla yeppudaa01 Oğlak +1 yıl @Kerkenez34 yaşın kaç Yorumla Kerkenez34 Oğlak +1 yıl 25 biticek Yorumla yeppudaa01 Oğlak +1 yıl @Kerkenez34 aslında zor yaşlarına denk gelmemiş şanslısın Yorumla Kerkenez34 Oğlak +1 yıl Kadınların yaşı sorulmaz ama sizde çok genç ve güzel görünüyorsunuz Yorumla yeppudaa01 Oğlak +1 yıl @Kerkenez34 33 yaşındayım Yorumla Kerkenez34 Oğlak +1 yıl Ama hiç göstermiyorsunuz 28 falan en fazla Yorumla yeppudaa01 Oğlak +1 yıl @Kerkenez34 şans işte Yorumla Kerkenez34 Oğlak +1 yıl Demek ki çok şanslısın Yorumla yeppudaa01 Oğlak +1 yıl @Kerkenez34 her şey dış görünüş değil şanslı değilim Yorumla Kerkenez34 Oğlak +1 yıl Hadi ya neden böyle dediniz ne oldu neler geçti başından Yorumla yeppudaa01 Oğlak +1 yıl @Kerkenez34 ee artık yeter soru sahibine bildirim gidiyor hep insanları rahatsız etmek bu ama Yorumla Kerkenez34 Oğlak +1 yıl Özelden devam edelim mi Yorumla yeppudaa01 Oğlak +1 yıl @Kerkenez34 hayır Yorumla
KritikóS Takip Et Xper 5 Yaş: 45 Oğlak +1 yıl Oğlağım ama şansım yerinde, yükselen kurtarıyor olabilir mi "boğa" 0 0 Yorumla
TryCatchException Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 95% Balık +1 yıl Bunun bir kanıtı var mı? 0 0 Yorumla
UgROzcN Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 65% Oğlak +1 yıl oğlaklar ölsün yani durumuz git gide düşüyor 0 0 Yorumla
kizlaryardimedin01 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% Terazi +1 yıl terazi olan ben çok sevindi 0 0 Yorumla
gezgin_34566 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 98% Başak +1 yıl Çay seven yok burada ya alayı kahveci 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 370 cevap paylaştı. Balık dört yıldız demiş 😂 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 890 cevap paylaştı. Boğa.. 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 571 cevap paylaştı. 2 vermişler. 0 0 Yorumla
Yagmuryagmur985 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Yengeç +1 yıl Niye benim üç tane çok az değiştirin bunu 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% Terazi +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 507 cevap paylaştı. 5 yıldız var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Oo beş yıldız, gayet güzel.
Hadi şanlı olacağım anları bekliyorum o halde 😀
Ay burcum ve Yükselenim terazi 😄 ordan yırtıyorum iyi hadi
Yengecin dört yıldız alması beni şaşırttı açıkçası ben daha düşük beklerdim
Bu aylık burç yorumlarına inanmıyorum bence saçmalık hepsi
Galatasaray kadar şanslıyım yani durum içler acısıymış :D
Oğlak her zamanki gibi şanssızım 😞
maalesef biz hep öyleyiz 😔
@Kerkenez34 sizde mi oğlak
Evet
Doğum günün ne zaman
@Kerkenez34 28 aralık
4 gün var aramızda bende 24 Aralık
@Kerkenez34 allah kurtarsın biz oğlakları
Ben seviyorum burcumu
@Kerkenez34 ama çok çektirdi satürn
Hiç sorma ya valla çok çektirdi yeter
@Kerkenez34 yaşın kaç
25 biticek
@Kerkenez34 aslında zor yaşlarına denk gelmemiş şanslısın
Kadınların yaşı sorulmaz ama sizde çok genç ve güzel görünüyorsunuz
@Kerkenez34 33 yaşındayım
Ama hiç göstermiyorsunuz 28 falan en fazla
@Kerkenez34 şans işte
Demek ki çok şanslısın
@Kerkenez34 her şey dış görünüş değil şanslı değilim
Hadi ya neden böyle dediniz ne oldu neler geçti başından
@Kerkenez34 ee artık yeter soru sahibine bildirim gidiyor hep insanları rahatsız etmek bu ama
Özelden devam edelim mi
@Kerkenez34 hayır
Oğlağım ama şansım yerinde, yükselen kurtarıyor olabilir mi "boğa"
İkizlerim yine şaşırtmıyorr
Oooo teraziye bak seen 👏👏👏
4 yildiz hadi bakalim
3 yıldız fena değil heee 🙃😌
2 her zamanki gibi şans yok
3 yildiz hadi insallah 😊
Koç Burcu şansız oluyor galiba 🙄
Bunun bir kanıtı var mı?
İşimiz yıldızlara mı kaldı şimdi
oğlaklar ölsün yani durumuz git gide düşüyor
4 yıldız iyimi oluyor
Oo bana dört bile çok ya😂😂
terazi olan ben çok sevindi
Çay seven yok burada ya alayı kahveci
Ya şans mans uğramaz bana skdkddl
Heryerde bitiklere oynuyoruz mk ikizleri
Balık dört yıldız demiş 😂
2 yıldızda kalmışım..
Ya bırakın böyle saçma sapan boş şeyleri
Oğlak zaten hep böyle böyle kaderin ta ….
Her zamanki gibi yine şansız.
Oğlak 2 yaa
Oğlak 2 yıldız
Akrep
3 yıldız
Balık 4 yıldız
Terazi
Boğa..
Yay nirvana🥳🥳🥳
4 diyo hadi inşallah
2 vermişler.
2 imiş