Astroloji & Burçlar Ekim ayında şanslı ve olumlu günlerin nedir? Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 85 Yapay Zekaya Sor Selâmlar!!Ekim ayında şanslı ve olumlu günlerin hangisi...✔2-6-11-20-21 hadi inş.😄🙏✌#Acid_Qeenn.🌺 Ekim ayında şanslı ve olumlu günlerin nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç burcuyum 1 0 Yorumla
YessiiM Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 Başak +1 yıl Başak burcuyum bugün şanslı bir durum göremedik ilerleyen günlerde inşallah 😂 1 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Yay +1 yıl Yay burcu eger bu günler iyi geçemezse yakana yapışırım😀 1 2 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Alacaklı gibi mi yoksa normal mi yapışacan.😄 Yorumla u _Süveyda Yay +1 yıl Ver banağ güzel günlerimi der gibi 😀😀 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% Terazi +1 yıl Terazi. Doğum günümde şanslı günümmüş bakalım nasıl olacak 1 2 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Hangi gün Yorumla MadagaskarAslanı Terazi +1 yıl 20 Ekim Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 683 cevap paylaştı. 6 sı 7 si beşbeşe hadi hayırlısı. Bişeyler olursa paylaşırım 1 3 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Olur inşallah.🙏 Yorumla BLUE1982 Koç +1 yıl @Acid_Qeenn güzel dileklerin çok teşekkür ederim. Allah herkesin gönlüne göre versin Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Amin.😌🙏 Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% Aslan +1 yıl 7-15-16-21-25 imiş. 7 uğurlu sayım hadi bakalım 1 1 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Benim uğurlu sayımda 6 çıkmış ama bakıcez heyecanla bekliyorum bu günleri.🥳😄 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 Başak +1 yıl 3,9,17,24,27..3'ün bitmesine 3 saat falan var.. Bakacaz.. 😄 1 2 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Bak bakalım neler olucak.😄 Yorumla tiryakinimtiryakin Başak +1 yıl Şunun şurasın 9'una ne kaldı.. 😄 Yorumla
Jeasica Takip Et Guru Yaş: 54 , eic 99% Terazi +1 yıl Benimki 23 ama ben balık değilim , sadece 23 2 0 Yorumla
AntibakTeriyel Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% Akrep +1 yıl Ben farklı bir Akrep 'ım sanırım bu rakamlar beni hep es gecmiş... 🥂 1 0 Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% Başak +1 yıl Başak burcuyum ben pek inanmiyorum burçlara ama eğlenceli ve meraktan öyle yaziyorum 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. 2 16 20 21 29 diyor hadi bakalım 😄 Keyifli günler.. 1 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% Başak +1 yıl ben şanslı günümün bir tanesini yaşadım bile :) 1 0 Yorumla
cankall Takip Et Master Yaş: 45 Oğlak +1 yıl 4,8,9 falan filan bakalım bugün neler bekliyor beni 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Terazi +1 yıl Benim doğum günümde başka bir burç şanslı imiş. 1 0 Yorumla
düşünen_biri Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% Oğlak +1 yıl Hayırdır inşallah, kafana taş mı düştü 1 2 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Yok azad ettim. Yorumla düşünen_biri Oğlak +1 yıl Sen kimsin de beni azad ediyorsun Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 807 cevap paylaştı. Neden olumsuz ve şanssız diye okudum ben 🤦♂️ 😅 1 3 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Bilinç altını değiştir 😄 Yorumla u MustiEmre Balık +1 yıl Valla ya pozitif düşünmeliyimm 🧘♂️ Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Hemen kendine gel.😄 Yorumla
esmer_adam34 Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 99% Oğlak +1 yıl Sen de 4 ü unutmuşlar 😄 1 16 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Unutulacak günde değil onların ayıbı.😄 Yorumla esmer_adam34 Oğlak +1 yıl Çok ayıp etmişler çok 😂 neyse ki ben unutmuyorum 😂 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Bencede unutulmamalı doğduğum ne mübarek bir gün.😄 Yorumla esmer_adam34 Oğlak +1 yıl Cuma günü mü doğdun yoksa🤔 yoksa Kadir gecesi mi🤔 mübarek gün deyince birden aklıma bunlar geldi😂😂 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Yeryüzüne ben gelmişim ötesi var mı. 😄😎 Yorumla esmer_adam34 Oğlak +1 yıl Offff offfff offfffffff söze bak söze 😂😂😂 şairler, filozoflar halt etmiş senin yanında 😂😂😂 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Öyle öyle.😄 Yorumla esmer_adam34 Oğlak +1 yıl Şiir yazdın mı sen hiç 🤔 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Yazdım ergenken.😄 Yorumla esmer_adam34 Oğlak +1 yıl Var mı hiç aklında kalan? Okumak isterdim😂 malum ruh yaşın 22, hâlâ ergen sayılırsın 😂 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Aklımda kalmadı silip attım zihnimden Yorumla esmer_adam34 Oğlak +1 yıl Benim bu nickimde boynuzlar neden çıktı 🤔 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Burç sorusu olduğu için nickiniz yanında burcunuza ait emoji çıktığından Yorumla esmer_adam34 Oğlak +1 yıl Ne burcu bu boynuzlar😂 resmini hiç beğenmedim 😂 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Subliminal mesajda olabilir boynuzları törpüleyin dermişçesine.😄😄 Yorumla esmer_adam34 Oğlak +1 yıl Bak bunu hiç düşünmedim 😂 Yorumla
Kuşkucukedicik Takip Et Xper 3 Yaş: 21 Aslan +1 yıl Yükselenim akrep ve bugün şanslı günümmüş normalde aslanım 1 0 Yorumla
confident38 Takip Et Guru Yaş: 42 İkizler +1 yıl şansı bilmem de bakış açım olursa ekime kadar diyorum 0 0 Yorumla
Herşeygüzelolcak06 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% Terazi +1 yıl Zeka, kültür, karakter 1 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% Aslan +1 yıl 7-15-16-21-27 'Ymiş 😁 1 1 Yorumla Sakaryalim Aslan +1 yıl Pardon son rakamı 25'miş 😁😁 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 319 cevap paylaştı. Yalan bunlar itibar etmeyin. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aslan 🦁 burcu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Yengeç burcuyum
Başak burcuyum bugün şanslı bir durum göremedik ilerleyen günlerde inşallah 😂
Yay burcu eger bu günler iyi geçemezse yakana yapışırım😀
Alacaklı gibi mi yoksa normal mi yapışacan.😄
Ver banağ güzel günlerimi der gibi 😀😀
Terazi. Doğum günümde şanslı günümmüş bakalım nasıl olacak
Hangi gün
20 Ekim
6 sı 7 si beşbeşe hadi hayırlısı. Bişeyler olursa paylaşırım
Olur inşallah.🙏
@Acid_Qeenn güzel dileklerin çok teşekkür ederim. Allah herkesin gönlüne göre versin
Amin.😌🙏
7-15-16-21-25 imiş.
7 uğurlu sayım hadi bakalım
Benim uğurlu sayımda 6 çıkmış ama bakıcez heyecanla bekliyorum bu günleri.🥳😄
3,9,17,24,27..
3'ün bitmesine 3 saat falan var.. Bakacaz.. 😄
Bak bakalım neler olucak.😄
Şunun şurasın 9'una ne kaldı.. 😄
Benimki 23 ama ben balık değilim , sadece 23
Ben farklı bir Akrep 'ım sanırım bu rakamlar beni hep es gecmiş... 🥂
Başak burcuyum ben pek inanmiyorum burçlara ama eğlenceli ve meraktan öyle yaziyorum
2 16 20 21 29 diyor hadi bakalım 😄 Keyifli günler..
ben şanslı günümün bir tanesini yaşadım bile :)
4,8,9 falan filan bakalım bugün neler bekliyor beni
Benim doğum günümde başka bir burç şanslı imiş.
Hayırdır inşallah, kafana taş mı düştü
Yok azad ettim.
Sen kimsin de beni azad ediyorsun
Neden olumsuz ve şanssız diye okudum ben 🤦♂️ 😅
Bilinç altını değiştir 😄
Valla ya pozitif düşünmeliyimm 🧘♂️
Hemen kendine gel.😄
Sen de 4 ü unutmuşlar 😄
Unutulacak günde değil onların ayıbı.😄
Çok ayıp etmişler çok 😂 neyse ki ben unutmuyorum 😂
Bencede unutulmamalı doğduğum ne mübarek bir gün.😄
Cuma günü mü doğdun yoksa🤔 yoksa Kadir gecesi mi🤔 mübarek gün deyince birden aklıma bunlar geldi😂😂
Yeryüzüne ben gelmişim ötesi var mı. 😄😎
Offff offfff offfffffff söze bak söze 😂😂😂 şairler, filozoflar halt etmiş senin yanında 😂😂😂
Öyle öyle.😄
Şiir yazdın mı sen hiç 🤔
Yazdım ergenken.😄
Var mı hiç aklında kalan? Okumak isterdim😂 malum ruh yaşın 22, hâlâ ergen sayılırsın 😂
Aklımda kalmadı silip attım zihnimden
Benim bu nickimde boynuzlar neden çıktı 🤔
Burç sorusu olduğu için nickiniz yanında burcunuza ait emoji çıktığından
Ne burcu bu boynuzlar😂 resmini hiç beğenmedim 😂
Subliminal mesajda olabilir boynuzları törpüleyin dermişçesine.😄😄
Bak bunu hiç düşünmedim 😂
Yükselenim akrep ve bugün şanslı günümmüş normalde aslanım
şansı bilmem de bakış açım olursa ekime kadar diyorum
Yarın ne olacak acaba dedirtti 🤣
Umarım şansımız yaver gider
Yarına dikkat etmeliyim 🧐
Zeka, kültür, karakter