Astroloji & Burçlar Burcuna göre Ekim ayında şanslı olduğun günler hangileri? nazliatalay Takip Et Xper 6 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Eveet Eylül bitti ve geldik Ekim'e. Bu ay şanslı olduğun günler hangileri yazın bakalıım Burcuna göre Ekim ayında şanslı olduğun günler hangileri? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Süperlegs Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% İkizler +1 yıl Bugün şanslı günümmüş. Benim bundan haberim yok ama ne ederdi bu bilgi🤷♀️ 1 0 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% Akrep +1 yıl Akrep candır gerisi sadece akrebi yaşatmak için varlar 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% Terazi +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 507 cevap paylaştı. İnandığımdan değil de 7-8-11-12-17-24-25 günleri şansım varmış. Ne değişecek acaba 😝 0 0 Yorumla
Mavişgökyüzü Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% Boğa +1 yıl Ben hiçbir gün şanslı değilim çok bahtsizim ya hiçbir isim yolunda gitmiyor 4 mevsim 🤷 1 0 Yorumla
Sine09 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 32% Başak +1 yıl Şansın bana denk geldiği pek olmaz ama hadi bakalım 😄😅🤞 0 0 Yorumla
yksinkertainen Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% Oğlak +1 yıl 4'ünde okul açılıyor nasıl şanslı olabilirim ki. Hfkds 0 0 Yorumla
mehmetingezegeni5 Takip Et Yoda Yaş: 36 İkizler +1 yıl Düdüklü tencere burcunu neden yazmadın ? Ben düdüklü tencere burcuyum yükselenim de at 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 370 cevap paylaştı. Loto tahmini gibi olmuş bi bakıyosun tutuyor balık burcu 😂 0 0 Yorumla
aasya8 Takip Et Xper 1 Yaş: 37 Balık +1 yıl Ay sonuna daha çok var sayısal falan o zaman oynayayım bari :d 1 0 Yorumla
takilmayageldiim Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Boğa +1 yıl Kız bu gerçek miiii hemen ss almam lazım hdiqgixgwjdv 0 0 Yorumla
Covid__2021 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% Boğa +1 yıl Akrep olanlar yaşadı bu ay bende akrebim 0 0 Yorumla
weturka721 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% Terazi +1 yıl Doğum günümde bile şans yok 10 ekim 0 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% Balık +1 yıl Kısaca ayın sonlarında mutlu olacakmışım 0 0 Yorumla
G_Samsa Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 88% Akrep +1 yıl Oo iyi iyi yine baya şanslıyım 😄 akrep 🦂 0 0 Yorumla
Beyazodameleği Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 98% Terazi +1 yıl Maaş günlerim denk gelmiş, çok doğru:))) 0 0 Yorumla
nediyimkibensana Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% Kova +1 yıl Bugün mü şanlıymışım sjsjjs hiç güleceğim yokto 0 0 Yorumla
Smsmaksm Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% Yengeç +1 yıl 9 ekimde diyo bakalım 9 ekimde başıma ne gelicek 0 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Boğa +1 yıl Kova. Hadi bakalım yaşayıp görelim. 0 0 Yorumla
_KanunSuz_ Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% Terazi +1 yıl Gidim de bir sayısal oynayım şu sayılardan : p 0 0 Yorumla
mertcanturk Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 38% Yengeç +1 yıl Bekleyeceğiz bir Yengeç olarak🙄🙏 0 0 Yorumla
Sweetwitch13 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% Yengeç +1 yıl yengeç 🍁 0 3 Yorumla Covid__2021 Boğa +1 yıl Akrep olsaydın keske Yorumla Sweetwitch13 Yengeç +1 yıl neden 😂😂 Yorumla Covid__2021 Boğa +1 yıl CUnku akrep akrebı anlar :) Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 890 cevap paylaştı. Boğa.. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kova. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Bugün şanslı günümmüş. Benim bundan haberim yok ama ne ederdi bu bilgi🤷♀️
Akrep candır gerisi sadece akrebi yaşatmak için varlar
İnandığımdan değil de 7-8-11-12-17-24-25 günleri şansım varmış. Ne değişecek acaba 😝
Ben hiçbir gün şanslı değilim çok bahtsizim ya hiçbir isim yolunda gitmiyor 4 mevsim 🤷
Şansın bana denk geldiği pek olmaz ama hadi bakalım 😄😅🤞
4'ünde okul açılıyor nasıl şanslı olabilirim ki. Hfkds
Düdüklü tencere burcunu neden yazmadın ? Ben düdüklü tencere burcuyum yükselenim de at
Loto tahmini gibi olmuş bi bakıyosun tutuyor balık burcu 😂
Ay sonuna daha çok var
sayısal falan o zaman oynayayım bari :d
Kız bu gerçek miiii hemen ss almam lazım hdiqgixgwjdv
Burçlara inanmıyorum.
Koç burcunun günleri.
Akrep olanlar yaşadı bu ay bende akrebim
Doğum günümde bile şans yok 10 ekim
Kısaca ayın sonlarında mutlu olacakmışım
Oo iyi iyi yine baya şanslıyım 😄 akrep 🦂
Maaş günlerim denk gelmiş, çok doğru:)))
Bugün mü şanlıymışım sjsjjs hiç güleceğim yokto
Kim salliyor ve amac ne?
terazi. dogru mu acaba
9 ekimde diyo bakalım 9 ekimde başıma ne gelicek
Kova. Hadi bakalım yaşayıp görelim.
Gidim de bir sayısal oynayım şu sayılardan : p
Kova daha başlamamış güzel
Bekleyeceğiz bir Yengeç olarak🙄🙏
8 Ekim zaten doğum günüm 😂 ne şansı yani 😅
Salı çünkü maaş yatacak
Aslan her zaman şanslıdır..
Benım hıc sansım olmadı