Çok görüyorum heryerde yorumlarda falan, kimseye gerçekten sevmez, İnsanları kolaylıkla manipüle eder falan diyorlar?
Sizce?
Sizce?
Aşkım, hiç uğraşma. 2 tane Başak erkeği sevgilim, oldu,. Birincisi inanılmaz manipüle yapardı ben aylar sonra anladım psikolojik şiddet yaptığını. Fiziksel de yaptı ama neyse. İkincisi çok düzgün bir çocuktu, çok iyi anlaşmamıza rağmen en baştan beri bu ilişkinin geleceği yok diyordu. Hala da görüşürüz iyi birisi ama fikirlerine o kadar bağlılar ki onlar için, siyah asla Beyaz olamaz. Kendi isterse olur ama başkası hayır bu beyaz derse asla kabul etmez. Geçmişte yaşarlar, aşırı çapkınlar, parayı severler genelde kendine harcarlar sevgilisine değil. Takılacaksa kızla gösterişi severler ama kız sevgilisiyse pintidir. en fazla yemeğe çıkarsınız
Haklısın benim de eski sevgilim başaktı ve ben yeni yeni anlıyorum manipüle edildiğimi resmen psikolojimi bozmuş, evet onlar için kendileri ne derse o.
Sana da benim gibi geçmiş olsun toy zamanlarımız işte. Diyorum ya ikincisi karakterli biri olmasına rağmen NATO kafa NATO mermer yani. En baştan ne niyetle başladılarsa öyle gidiyor iz etkisiz eleman kalıyoruz onların gözünde. Bide Başak harbi kardeşim burcu her petekten bal almak isterler. Sana ihanet etmeyenine de denk geliceksin ama ilişki biter bitmez arayışa geçerler. Bu dünyaya evlenmek için değil flört etmek için gelmişler
Sağol. Ben hayatımda böyle illet bi burç görmedim. Başaklardan uzak durucam bidahakine
Cevap
5Cevap
Ğxldmywjsnd
Evet aslanla dib dibeler aslanda aynı kendimden biliyorum
Anladım
Genelde iyi olur derler pek tanıdığım yok ama olumlu duyumum var
Sadık olur derler 🤷🏻♂️
Başak yakınım olmadı hiç
Evet sjsksk
Doğruymuş demek
Ben başak burcu değilim bu arada
Tamam