burcumu değiştirmek istiyorum 😂 çünkü yay için yazan şeyler tamamen palavereee 😂 özgürlükçü olduğum doğru ama bu birisine bağlanmam demek değil sımsıkı bağlanırım hemde ondan başkasıyla muhatap olmayı dahi aldatma sayar sadık kalırım aksine sadece kendi elimle bağlanırken attığım o düğümleri çözmeye bile uğraşmam soğursam tek hamlede keserim.
Geldik Krallar gibi yaşayan herkesin gözü önünde olsun ideasını karşılayan gösterişli olmak konusunda elini hiç korkak alıştırmayan Aslan'lara! Milyon kişi ister bir kişi alır mı dersiniz? Aslan ilginin bol olduğu yöne büküverir dümenini! Ne yapsın o daha çok istiyor demek, Egosu orda Tıkabasa doymasın mı? Dünya'nın Başrolü olmuş Aslan ilişkilerde Fügüran olmayı kabul eder mi? "Üç yıl oldu, cicim ayları geride kaldı yaşımızda Aldı başını Kemale erdi." Deyip Eleğini asarsa sevgili Aslan buluverir başrol olacağı bir dizi!
~>20 Ağustos Tarihinde doğan Aslan burcu bir kıza yapılan güzel minnak ve minnoş bir yorum<~
Bu arada evlilik doğum haritasında yedinci evredeki burç olması lazım. Sevgilim ve ikili ilişkilerde de beşinci evre. Normal burcunuz tam olarak yansıtmaz yani.
Bak bu ilginçmiş ne oranda aldatır hmm teraziye flörtözün önde gideni kararsız olduğu için herkesi parmağında oynatan demiş ama sanmam sadıktır bizim teraziler
Hahah yaw bu koç lar ne olacak böyle bak koç lar ne olacak böyle yaw aslinda bizimki aldatma değil yaaa geçici bir heves alismisik her çiçekten bir bal almaya 🤣🤣
Cevap sahibi
+1 yıl
Valla benımki benı aldattı. Aldattığı kızla evlendı. Sımdı evlendiği kızı benle aldatmaya çalısıyor 😂 ama yemiyor tabi
Valla bu işler böyle olur işte yapacak bir şey yok hayat biz isteriz alabildigimizden bir lokma aliriz alamadigimizdan hadi yolun acik olsun der yolumuza bakariz 🤗
İyide bu neye yarar ki şunu hiç bir zaman erkek baskasina gitme ihtiyacini mutlu olmadigi donemlerde gider ama
Cevap sahibi
+1 yıl
Valla ben sevdıgım adamı el üstünde tuttum gözumun içine bakıyordu ailemle ailesiyle tanıştım sözden döndük aldatmak onun karakteriydı. Sımdı evlı oldugu halde karısına yaptığı gıbı. Ama tek kisiyle yapamıyorsan o zaman evlenmeyeceksın. O kızın yerinde ben olabilirdim şimdi aynı evde ama o kızda aldatılmayı haketmıyor. Soguduysan ayrılacaksın. Adamlık budur
Ayni anda bir kac kisiyle konusamam midem kaldirmaz. Tek bir kisiye odaklanirim ben. Gerisi yoktur artik benim icin. Hayir demeyi iyi bilirim. Bazen tutturuyosun burcumun ozelliklerini ama bazen olmuyor yahu 🙃