Sadece güneş burcuna bakarak bir insanın karakterini belirleyemezsiniz. İlişkileri yöneten merkür burcu, duyguları belirleyen ay burcu, karakterin ana hatlarını belirleyen güneş burcu ve 4. Veya 5. Eve düşen burç ilişkilerde sadakati belirler daha üstün körü bakılacak olursa öncü sabit değişken diye burçları sınıflandıran üç grup vardır bunlardan aslan boğa gibi sabit olanlar güvenilir olurlar ve ikizler akrep gibi değişken olanlar aldatmaya daha meyilli olurlar
He bide burçlara inanıyosanız ki bence astroloji çok eski zamanlardan beri var islamda dahi geçerli kılındığına göre sevgilinizin doğum haritasında kaç tane sabit kaç değişken kaç öncü burç olduğuna bakarak aldatma ihtimaline bakabilirsiniz Ben bu burç işine bu sene sardım bu yaşıma kadar bana hep güvenilir dürüst biri olduğumu söylerlerdi ve benim bu sene ilk defa baktığım doğum haritamda 12 eve düşen burçlardan 10 tane sabit burç 2 tane öncü burç var ve buda astrolojiye göre güvenilir biri olduğumu gösteriyo ki öyleyim👍
yengeç kadını karşısında kinin hep sadık kalmasını ister ama kendi hiç rahat durmaz vede kendine inanılmaz bir şekilde bağlar kör kuyu gibidir bikerede düştünmü bidaha imkanı yok çıkamazsın 😀😀😀
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yengec kadini nefretliktir. Dusmanima dahi vermesin.
Ben sevdiğim çocukla konuşmadığım halde bile başka erkeklerin mesajlarına ve tekliflerine cevap vermeyen bir insandım çünkü kötü hissediyordum kendimi ve git yengecin özelliklerini oku en sadık burç yengeç burcu
Bana kalirsa en sadik burc yengec degil. Yengec burcu sevgilim oldu ne gariptir ki baskasiyla yatarken yakaladim. Ne kadar gulunc degil mi? Sevgi boslugunuzu hemen baskalariyla doldurmayi pek seversiniz. Birakin bu yalanlari. En sadik burc bana kalirsa aslan ve baliktir.
Bana kalırsa sevgilin seni sevmemiş başka açıklaması olamaz bence. Ve sen kimsin ki ben seni yalanıma inandırmaya çalışayım? Balığı bilmem de aslan yavşağın tekidir.
Burc demiyelim bu kisilik olsun. Simdi diyelimki adamin biri koc burcu hic sevgilisi olmamis belkide ya da kendisi aldatilmis. Digeride aldatmis ikisinide ayni duruma mi sokmaliyiz
En İyi Cevaplar