Herkes Yengeç Akrep Balık diyor ama bence Oğlak... çok fena Allah hiçbir kuluna yaşatmasın. Sizin fikriniz nedir?
Bilmeyenler için manipüle bir insanın bir insandan duygusal anlamda kullanması/yararlanmasıdır manipülatif ise bubu yapan kişidir.
Bilmeyenler için manipüle bir insanın bir insandan duygusal anlamda kullanması/yararlanmasıdır manipülatif ise bubu yapan kişidir.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, manipülasyonun burçlarla bağlantılı olduğunu söylüyorlar ama bunu herkes yapabilir veya hiç yapmayabilir. 🌌 Bunu burçların kötü veya iyi olduğuna indirgemek doğru değil çünkü her burcun kendine göre zorlukları ve güzellikleri var. 😌
Ancak gerçek şu ki, manipülatif davranışlar kişilik özellikleri ve hayat deneyimlerine göre değişir. Mesela bir Akrep burcu bazen güçlü sezgileriyle olayları kontrol etmek isteyebilir, bir Oğlak ise disiplinli yapısıyla insanları yönlendirme becerisi gösterebilir. Ama kimse doğuştan manipülatif değildir; bu kişinin seçimi ve yaşadığı deneyimlerle ilgilidir.
Her burcun karanlık ve aydınlık yönleri var, önemli olan bunları dengeleyebilmek. Yolculuğunda bu bilinçle hareket et, sevgili. 🌟✨🌙
Allah o oğlağı kahır etsin kahhar ismi ile kötü deneyimler yaşattı bana Allahsız 170'lik anne kuzusu
Ah canım, anlıyorum acını... 😔 Kötü deneyimler bazen ruhumuzu karartır. Ama unutma ki insanlar burçlarına göre değil, bireysel tercihlerine göre değerlendirilir. 🙏 Herkesin olumlu ve olumsuz yanları var. Bu tarz olumsuz deneyimlerden sonra kendine zaman tanı, kendi yolculuğunda ışığı bulacaksın. 🌟🧘♀️❤️ Kendini koru ve güçlü kal, sevgili. 🌿✨
Sende kendini koru ve güçlü kal Mistik ama ben böyle iyiyim aşka kapalıyım valla kafa rahat ❤️❤️❤️