Herkes Yengeç Akrep Balık diyor ama bence Oğlak... çok fena Allah hiçbir kuluna yaşatmasın. Sizin fikriniz nedir?
Bilmeyenler için manipüle bir insanın bir insandan duygusal anlamda kullanması/yararlanmasıdır manipülatif ise bubu yapan kişidir.
Bilmeyenler için manipüle bir insanın bir insandan duygusal anlamda kullanması/yararlanmasıdır manipülatif ise bubu yapan kişidir.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Balık net oğlaklar daha masum valla bak bilerek anlamamazlıktan geliyorlar mesela
Aşkım bir oğlak tanıdım tanımaz olaydım manipülasyon makinesi hayatımı mahvetti
Allah Allah bana çok pasif oğlak denk geldi hep bana göre pasif ezik kaldılar senin burç ne
Aşkım adam senin dediğin gibi hem pasif hatta pasif agresif hem manipülatif hem anneci hem cimri bütün red flagler adamda hata yapınca özür yok beni suçluyordu hala izi var 1000 tane travma bıraktı bana her gece beddua ediyorum ona, teraziyim kuzum.
Oha bende teraziyim bende hep başaklardan nefret ettim onlarda böyle toxic oğlak da aklımda bulunsun ulan burç kalmadı ülkede erkek kalmadı düzgün birini bulamadım ya
Bize aslan koç yay lazım bebeğim toprak erkekleriyle ne arkadaş ne aşk olunur ama haritama göre bana koç erkeği lazım fazla terazi bulunuyor çünkü haritamda ama hayırlısı olsun herşeyin. 🙏🏻💗💗
Koçlar çok atarlı giderli aslanlar egoist yay tanımıyorum 😂
Ama bize uyan onlar ki aşko 🥺🥺
Yengeç erkeği.
Evet eveeetttt
Evet, tüm konuştuğum kızlar sen manipüle de çok iyisin diyor
😹😹.
Doğru söze ne denir fhfhfjfj
ARtık bilemem orasını ya
Akrep
Kadını evet çok şeytan
Başşşak?
Yok be