+1 yılTövbe bu doğum haritasıda neymiş... 🤭🤭
Ben başıma geleni söyleyeyim bekarız lisede kızlarla falcıya gittik çok şişman Bir kadındı hiç unutmuyorum çok korkmuştum da Bilirsin işte lise hayatı kadın Durdu durdu Herkese çok güzel hayatlar söyledi bir bayan arkadaşa hatta çok hasta olcan dedi lise 2 kanser çıktı geldi banada dedi ki sen dedi evlenip boşanacaksın dedi ama çok harika bir çocuğun olacak dedi
şu an süper zekalı bir oğlum var okullar beni arıyor oglunuz bizde okusun diye vs plaketler madalyalar...
ee tabi annesi kim zeka kimden🤩 demiş tıp anneden demişler
aaa ben şimdi gerçekten yaşadım mı...
Neyse
şunu unutma güzel insan o fal harita şu bu neye bakarsan bak...
Negatifden korkup pozitif bulma şansın sıfır...
Bu hayatın matematik ve fizik kuralıdir...
Sen elbet mantiğinla temkinli hareket et
Lakin negatif yaşadiýsan mutlaka pozitif dönüşü var bu hayatın...
ben niye evlendim demem harika bir çocuğun annesiyim derim...
Pozitifler çok uzakdadır negatifi yaşamadıkca sana gelmez
Uzgünüm yaşayıp görüceksin ki gönül ister kimse yaşamasın
Aman yaa dünya sonu değil ilk benmi yaşıyorum de hayata perde arkası değil sahnede oynamayı tercih et
Yoksa hayat çekilmez olur...
Selamlar güzel hayata yaşâsın herkes 🥂01 Yorumla
Soran+1 yılEe peki niye evlendin? Bile bile?
En İyi Cevaplar
+1 yıl
BUNU KESİNLİKLE OKU! Bak astrolojinin gerçeklik payı var ama her şey bir tahminden ibaret. Ben bunu bi astrolog olarak söylüyorum. Yaptığımız şeyler sadece tutma ihtimali kadar tutmama ihtimali olan tahminler. Yaptığımız işlere bu tahminleri dayanak bişeyler yapmak büyük gaflettir. Hatta aptallıktır. Allah korusun hepimizi böyle yapmaktan.
Son olarak, geleceği görmeye çalışma gelişine göre yaşa. Allaha inanıyorsan bil ki Allah sana ne gönderiyorsa hayırdır. Sana yararı varsa seni daha iyi bi yere götürür. Zararı varsa da seni geliştirir, güçlendirir. Onun için kendini Allaha bırak, astrolojinin sana söylediği şey geleceğin değil, geleceğini seçimlerinle sen belirlersin. Bunu sakın unutma.128 Yorumla
İkizler+1 yılNasıl astrolog oldun? Mesaj atsana bi
Soran+1 yılTsk ederim
Terazi+1 yılRica ederim önemli değil
Aslan+1 yıl@FahriiAlem Merhaba bana mesaj atar msnz
Terazi+1 yılönce beni takip etmeniz gerekiyormuş
Aslan+1 yılTakip ettim sizi ama gene mesaj atamiyorum siz atsanız bana woman yazan benm
Terazi+1 yıl@Cool_woman size mesaj atmayı denedim geldi mi bilmiyorum
+1 yılGelecekten kimse haber veremez. Bu şekilde ancak manupile olursun ve bundan dolayı iki evlilik yapabilirsin. Sonrada aa bak doğru çıktı dersin halbuki. O seni öyle sartlandirdi ve öyle haret etmeye zorladı bj anlamda. Bence itibar etme yoksa hayatını onlar istediği şekilde yaşamak zorunda kalırsın. Zihin manipülasyonu az bi mesele değil. Tekrar tekrar üzerine basarak diyorum. Geleceği Allahran başkası bilemez. Sadece cinler ve birtakım şeyler aracılığı ile geçmiş bilinebilir ama gelecek asla. Tahminden öteye gidemezler
40 Yorumla
+1 yılTamamen yoruma göre hayat sürmek, karar almak, yanlış bence. İlgini odağını tek bir şeye odaklıyor sun buda dediğim gibi bir çok olasılığı kaçırmaya sebep oluyor..
Sen enerjini nasıl yorarsan öyle sonuç alman kaçınılmaz.
İnsanın çabasına göre kaderi şekillenir.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
Lütfen böyle saçma şeylere inanma Doğum haritası, bunlar bunlar gerçekte olmayan İnsan uydurması şeylerdir İnancını bilemem ama burçlara inandığına göre galiba Müslümansın
Neml Suresi - 65-66 . Ayet Tefsiri
قُلْ لَا يَعْلَمُ مَنْ فِي السَّمٰوَاتِ وَالْاَرْضِ الْغَيْبَ اِلَّا اللّٰهُؕ وَمَا يَشْعُرُونَ اَيَّانَ يُبْعَثُونَ ﴿٦٥﴾
بَلِ ادَّارَكَ عِلْمُهُمْ فِي الْاٰخِرَةِࣞ بَلْ هُمْ فٖي شَكٍّ مِنْهَاࣞ بَلْ هُمْ مِنْهَا عَمُونَࣖ ﴿٦٦﴾
﴾65﴿
De ki: “Allah’tan başka göklerde olsun yerde olsun hiç kimse gaybı bilemez.” Onlar ne zaman diriltileceklerini de bilmezler.
﴾66﴿
Hayır, onların âhiret hakkındaki bilgileri yetersiz kalmıştır; dahası, bu hususta şüphe içindedirler; bunun da ötesinde onlar âhiretten yana kördürler.00 Yorumla
+1 yılGelecekle ilgili bu kadar net yorumlar yapmaktan daha da mantık dışı bişey varsa o da bu yorumlara inanmaktır herhalde. Biraz kitap oku, dışarı çık biraz yürüyüş yap, belki bi kahve içersin deniz kenarında ya da bi iki kadeh bişey sakin bi mekanda. Sonra bu saçmalığın hepsini unut.
01 Yorumla
Soran+1 yılYemeden icmeden kesildim cok kotuyum.
+1 yılİki eşin olmaz. Ha boşanıp yine evlenecek isen onu bilemem. Ama bu tarz şeyler de yoruma fazla bağımlı kalma. Hayatının geri kalanını bir patates olarak geçirirsin.
00 YorumlaGeleceği Allah dan başka kimse bilemez.. Astroloji gelecekten haber verme anlamında tamamen balondur.. Astrolojide , yıldızların burçların , işte ayın gezegenlerin hizalarının insan karakterini biraz biraz etkileyebileceğine hadi ses etmeyelim ama , bu kadar cahil ve hurafeci olmayalım.. Kehanetler , kahinler, falcılar, medyumlar , astrologlar ,,, ve bunların geleceğe dair verdikleri haberler külliyen yalan dolandır..
02 YorumlaAstrolojiye inanıp hayatını buna göre yönlendiriyorsan 2 kişi ile evlenmekten çok daha büyük sorunların var demektir...
Lütfen bir psikoloğa git, yaşadığın şeyleren bilimsel sebeplerini anlamana yardımcı olur ve batıl inançtan kurtulursun.
400 Işıkyılı uzaklıkta ki bir yıldız veya 225 MİLYON kilometre uzaklıta ki bir gezegen senin hayatını etkileyemez, inanma böyle şeylere lütfen.00 YorumlaŞimdi öyle bir şey yoksa bile sen düşüncelerin yüzünden o olumsuz enerjileri kendine çekeceksin ve olmayan bir şeyi çekim yasası sayesinde bu düşünceyle gerçekleştiriceksin.. Inanma böyle şeylere her söylenene inansak ooo.. O yüzden modunu düşürme her şey nasip kısmet deyip hayatına devam et
00 Yorumla
+1 yılYahu bunu bir astrolog değil de herhangi biri de söyleyebilirdi. Son derece ayrıntılı bir şekilde 'geleceğin hakkında' tahminlerde bulunabilirdi. O zaman da inanacak mıydın? Bu kişiler (kedilerine astrolog diyenler) insanları manipüle ederler. Toksik kişilerdir. Başkalarının hayatlarıyla oynamayı severler. Sıkıntılı kişiler bunlar. Uzak durun.
00 Yorumla
+1 yılO zaman fırsata çevir çocuk yapma yaparsan da en çok sevdiğin hangisi olursa ondan yap. Meteliksiz birini seçmeyeceksen onların İmkanlarını kullan yatırım yap hayatını ve çocuğunu seninde kendi çabaların işin neyse rahat geçirecek şekilde onların İmkanlarını kullan ve hepsine tekmeyi at bekar yaşa.
00 Yorumla
+1 yılYa şu saçma canım şeyleri inanmayın Allah aşkına ya. Geleceği bir insan nasıl görsün? Yok kahve falıymış, yok doğum haritasıymış ne saçma canım işler bide bunlara inanıyorsunuz. Geleceği yalnızca Allah görür.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşte bu yüzden fal ve bu tarz şeylere asla baktırmam. Birinin söylediği şeyleri kafama takarak yaşamak istemem. Belki yanılıyor? şimdi sen bu psikolejiyle evlendiğinde eşine hep her an ayrılacak gibi bakacaksın, sanki geleceğiniz yokmuş gibi hissedeceksin ve senin evliliğini etkileyecek bu durum. belki bu yüzden boşacaksın. Geleceği kimse bilemez inanma ve kafana takma bence
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 742 cevap paylaştı. Tez vakitte bu saçmalıklara inanmayı bırakacaksın. Ki huzur bulasın.
Aksi takdirde, hür iradeni teslim etmiş olursun. Karar veremezsin.
Kimseye iradenizi ipotek etmeyin.12 Yorumla
Soran+1 yılHayir astroloji ipucudur uyaridir zaten. Sadece dikkatli es secmem gerekiyor
+1 yılTövbe Tövbe inanmayın Böyle Saçma canım şeylere Yok Burçlar İnsan Durumunu Moralleri Yaşamı Belirliyor ona göre Oluyor mus Yok astrolog Kadere İnanin Kaderinde Ne varsa Yüce Allah Neyi uygun gördüyse O Olur Üzme Kendini Öyle Bir şey olmaz inşallah
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle böyle şeylere inanıp hayatınızı mahvetmeyin bunların kesin olucak gibi garantisini bir insna Nasıl verebilir ya dua edin hayırlısını isteyin ve Allah’a sığının tek geleceğin nasıl olucağını Allah bilir
00 Yorumla
+1 yılLa havle allah akıl ihsan eylesin inanıyorsun birde
50 YorumlaYaw kardeşim herkesin her dediğine inanıp itimat etmeyin. Gaybı Allah bilir. Istedigi zaman istediği şeyi istedigi şekilde değiştirebilir. Hayir dile Allah'tan, kötü düşünüp kötüyü çağırma..
10 Yorumla
+1 yılBöyle şeyleri kafana takma arkadaşım. Ve kimse de geleceği göremez bunu da bil. Sana tavsiyem her şeyin olması gerektiği gibi olduğunu kabul edip hayatına bakman
10 YorumlaNeye inanırsan onu kendine çekersin. Kabul etmiyorum de. Hayatına çekme çünkü düşündüğümüz şeyi çekiyoruz. Saçma gelsede öyle. Hem bu kötü bir hayat yaşayacağın anlamına gelmiyor.
10 Yorumla
+1 yılİnanma herşeye ve kardeşim ben 29 yaşına geldim zamanında banada bir arkadaş bakmıştı 22 yaşında evleneceksin demişti eşin ölecek sen 2 çocuğuna hem ana hem baba olacaksın demişti ben hala bekarım 😂
00 Yorumla
+1 yılbenimkinde de öyle diyor geçen öğrendim ve bunu öğrenmeden önce de bunun yaşanacağına emindim wjfkjaigjaofeni yine de çok inanıp üzerine düşünme yoksa kendine çekersin
00 YorumlaDemek ki ilkinden boşanacak son yuvam yıkılacak.
Ama istemezsen yikmazsin yuvayı. Karşı taraf sebeb olsa bile çok ciddi şiddet falan yoksa devam edersin00 Yorumla
+1 yılastroloğun söylediğine göre mi hareket edeceksin? şaka gibisiniz cidden.
30 Yorumla
+1 yılÇok da takılma astroloji ihtimaller üzerine kurulu olan bir şey.
30 YorumlaBunlar soru şıkkarını falan da söyleseler ya madem tutturuyolar her haltı
32 Yorumla
Terazi+1 yılAynen sınavda yardım etsinler bir halta yarasın bari
Gizli Üye(36-45)+1 yılO astrolog denen mala soyle, lotodan 6 rakam versin her b. ku biliyoya
60 Yorumla
+1 yılBöyle saçma sapan şeylere inanıyor olmanıza bir şey diyemem. Lakin ikinci kez evleniyor olacaksanız bile, evlenmemeniz gerekmez.
10 YorumlaSaçmalama lütfen. ben de seviyorum fal harita falan hatta yanlış olmasına rağmen de inanırım az çok 🙊 ama duyduklarına göre hayatını şekillendirmemelisin. Zaten önünde sonunda her şey olacağına varacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaw başlatmayın doğum haritanıza geleceği Allah'tan başkası bilemez, evlenmiyim mi diyo bide 😂😂😂
41 Yorumla
Soran+1 yılZaten kaderdir dogum haritasi. Cogu dedigi cikti arkadasimin evlenecegini soyledi 1.5 yil sonra hic oyle birsey yoktu kiz gercekten evlendi sok oldum.
Benim de burç yorumları hep huzursuz çıkar ama nedense hiç öyle de eğilim
20 Yorumlazaten bu kafada isen evlenme bence, neslini devam ettirme
21 YorumlaDemek ki boşanip, tekrar evlenecen. zaten herkes boşaniyor, normal. Nafaka alabilecekmisin, sorsana onu 😅
00 Yorumla
+1 yılNerden bakılıyor bu doğum haritasına yaa belki benimde vardır bir yerlerde eşim ve ben bunu bilmiyorumdur acil öğrenmem lazım djdjdjdjdjdjdj 😂😂
00 Yorumla
+1 yılKişilik ile yaptığı analizler tutarlı ama gelecek konusunda pek itibar etmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılAynı kişiyle iki kere evlenebilir ya da nikah tazeleyebilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNasıl yani bu doğum haritası nasıl oluyor fal gibi mi
Allahtan başka kimse bilmez ki gaybı40 Yorumla- 00 Yorumla
Senin ananda doğum haritasına göre mi evlenmiş sor bi bakalım
00 Yorumla
+1 yılBöyle şeylere inaniormusun gerçekten okadar saçma ki yani sanada hayret ettim doğrusu. Inanma.
00 YorumlaKehanetler kendini gerçekleştirir bence çünkü senin aklında bir senaryo olduğu için öyle olmasa bile gidişat sana astrologun söylediği gibi gerçekleştiğini düşünürsün bence zor bir durum. Ama içine kurt düşmüş
01 Yorumla
Soran+1 yılBen nasil unutucam
+1 yılYav cidden bunlara inanıyor musunuz siz? Kafayı yemişsiniz
00 Yorumla
+1 yıl2 kere evleneceksin. Doğum haritan öyle demiş ya 🤭
00 Yorumla
+1 yılSacmalama inanma oyle seylere. O kisi kader gercekten biliyor olsaydi yatirim yapar milyoner olurdu
00 YorumlaBanada baksa ya canım doğum haritada arkadaşın peki 🙈
00 YorumlaKnk burç yorumlayan insanlar çekim yasasını kullanıyorlar.
00 Yorumlaneden evenmiceksin haritada yazmis iste evlen gitsin 2 eşin olmasi neden bu kadar korkuttu ki seni?
00 YorumlaYahu inanmayın şöyle saçma şeylere geleceği sadece Allah bilir bu yaptığınız şirk koşmak.
00 Yorumla
+1 yılay inanamıyoruum kocamla burç aşk uyumum sadece 60% çıktııı hemen yarın boşanma davası açmalıyım!!
00 Yorumla
+1 yılTaktik yap balon nikah kıy sonra boşan veee artık gerçek aşkınla evlenebilirsin
00 YorumlaRica ediyorum benim doğum haritama da bi bakıversin.
Saatlerdir çorabımın tekini bulamıyorum00 YorumlaAy bu aarkadsşın kim lütfennn bize de yardımcı olsun lütfeeen iletişime geçebilir miyim onunla
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim arkadasımın da iki evlilik yapacağı birinin kısa süreceği daha sonra başkasıyla evleneceğini söylediler ama ben pek inanmıyorum😂
10 Yorumla
+1 yılya bit ya arkadaşım ne doğum haritası ya Allah ın dediği olur
00 Yorumla
+1 yılBuram buram cahillik koktu
72 Yorumla
Aslan+1 yılHaklısın
Aslan+1 yılO koku burnunuza gelmeden buradan ayrılmaya ne dersin
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah ‘Teala neden falı yasaklamış doğrulunu bir kez daha görmüş olduk
01 Yorumla
Soran+1 yılGercekten haklisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılHahahajahajahajjahahajah şaka değil mi
Ya geleceği nerden biliyormuş arkadaşın saçmalama neye inanırsan öyle olur00 Yorumla
+1 yılYa ndhsjddnbd geleceği Allahtan baska kimse bilemez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFalcilara inanıyorsan yazık sana. Onlar para kazanmak için ilginç şeyler söylemek zorunda olan sarlatan tipler.
00 Yorumlaböyle şeylere takılıp boş yere zamanını üzülerek heba ediyorsun boş ver
00 Yorumla
+1 yılBu tür saçmalıklara inanan gençlerden bu ülkenin geleceği ile ilgili beklentileri var.
Ne kadar acı…..10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMillet bitane bulamiyo sen 2 tane bulmussun sevin boş ver
10 Yorumla
+1 yılDoğum haritası gerçek mi ki bu kadar inaniyosun Allah'tan başka kimse bilemez
22 Yorumla
Soran+1 yılZaten kaderdir dogum haritasi. Cogu dedigi cikti arkadasimin evlenecegini soyledi 1.5 yil sonra hic oyle birsey yoktu kiz gercekten evlendi sok oldum.
Boğa+1 yılSen dua et hayırlısı neyse o olsun hakkında. İleri de ne olacağını hiç birimiz bilemeyiz bunu düşünerek yaşarsak mutlu olamayız bu yüzden evlenmemek olur mu hiç. Rabbim sana herşeyin en hayırlısını nasip etsin sil aklından kötü şeyleri aldırış etme.
- Devamını Gör (129)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne