daha 4 aylık bebeğim var, ancak ikinci bebeğime hamileyim. Ne yapacağım?
3 ay
Daha 4 aylık bebeğim var, ancak ikinci bebeğime hamileyim. Ne yapacağım?

Aslında büyük şans. 3 yıl çok sıkıntı çekersin. 3 yıl sonra da bu mesajı hatırlarsın. Adam demişti dersin. İkisi bir arada büyüyecekler. 3 yaşlarına girince size de başka arkadaşa da ihtiyaçları olmayacak. İkisi kardeş kardeş yaşayacak. Kısaca isteyen de olsa başınıza talih kuşu konmuş. Hele İkisi de aynı cinsiyet olursa yeme de yanında yat.
Şimdi İki Yol Var; Aldırmak Veya Devam Etmek. Ben Bebeklerin Öldürülmesine Kesinlikle Karşıyım. O Yüzden Bence Doğması Kanaatindeyim. Tabi Babanında Sana Yardımıyla Bu Süreci Kolaylıkla Atlatırsın. Annesi Sensin Karışmak İstemem Ama 3. İster Misin Bilmem Ama İstemiyosan Hepimizin Bildiği Üzere Bir Çok Korunma Yöntemi Mevcut😊
Büyük konuşmak istemiyorum kendi adıma ancak bebeğim bu kadar küçükken hamile kalsam tekrar kesin aldırırdım.. Eğer istiyorsan olumlu yönden bak çabucak büyürler ikisi birden..
Biraz şanssızlık olmuş ama en fazla 1 yıl zorlanacaksın daha sonra ikisini ikiz gibi büyütmenin mutluluğunu yaşayacaksın. Sağlıkla gelsin bebişin..💛💫
teşekkürler 💖
Cevap
26Cevap
Knk bu ne hız ya. Maddi durumunuz buna elverişli ise gene iyi ama diğer türlü bayağı sorumsuzluk olur gücünüz yoksa kusura bakma. daha dikkatli olun Boyle şeylerde. Sana da artı bir zorluk gelir yani. gene de Allah analı babalı büyütsün sağ salim elinize alirsinis igsallah.
Derdine noldu bu kadar kardeşim enişteye başım ağrıyor falan deseydin
Yaparken bana mı sordun napacağını şimdi mi soruyorsun🤔 hemen söylüyorum otur ağla🤔 en net çare bu🤨
bence sen otur ağla insanlıgın yok cevap vermek zorunda da değilsin ayrıca kes
Ben değil sen yumurtlamayı kes futbol takımı kurucan ku kafayla 😂
sanane be hadi ikile
Senin yerinde olmak isteyen kadınlar vardır emin ol.. sağlıkla kavuş bebeğine ne güzel annelik duygusunu yaşayan bir kadınsın bu bir ayrıcalık
Ne zaman hastaneden ciktinda hemen hamile kaldın bu ne hizz
oyle iste 😌😂
ben usluyumda esim istiyo cinsel iliski e bende veriyorum vermiyim mi
niye sadece benden kaynakli olsun ayrica cocuk erkekten olan bisey farkindaysan
Hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün. Bakabileceksen sorun yok. Enişte THY'de çalışıyor sanki bu ne hız? 😄
onu korunmadan seks yaparken düşünmen gerekirdi biraz geç olmuş
ayakustu yaptigimiz icin korunamadik hazirliksizdik
5 yaşında çocuğum var cesaret edemiyorum 2. ye Allah yardım etsin size
sağolasın 😂
İyi cesaret var siz'de
cesaret degil sadece tesaduf😌 rabbim veriyo kismeti nasip 🙏
Ooo baya zorlu bir süreç.. emzirmeyi bıraktırman gerek
Üçüncüye hazırlık yap muhtemelen eniştenin aklında en az beş var
Bu ne hız yaa, daha 4 aylık bebiş, ne ara nerde oldu bu kaza😂
Beraber büyürler biraz zorlanirsin ama eşin yardım eder
Korkma bir arada buyurler.. Bu süre zarfında kendine de dikkat et ve ihmal etme..
Acil prezervatif stokla hamileyken de üçüncüye kalkışabilir kocan
dogru diyosun
Aldırman gerek hamileler bebek emziremez sütleri bebekler için zehir olur doktora görün çok geç olmadan
ne alaka annem bizi emzirmis gayette saglikliyiz sen nerden duydun bunu
Bi akrabam aynısını yaşamıştı doktor bebeğin sağlığı için aldırmasını söylemişti
Gelen nasibi ile gelir öyle diyim kim ne derse aldırış etme ilk 2 yıl zorluklar yasiycaksin sonra güzel olcak gizliliği acarmisin
Enisteye helal olsun gerçekten 12 sen vuruyo😃😃
evet kocisim benim 😌🫶
Maşallah masalalh biraz erken olmuş ama yaa bizim de var 2 yasında biraz daha buyusun diyoruz 2. si icin
cocuk sizin karar sizin bisey diyemem
Aynen kesin mi sizin ki ters. yaptırdım mi
Dogurganligijz cok galiba hemen hamile kalabiliyorsunuz ilki de oyle mi oldu
Seninde üzerine yorgan atsalar hamile kalıyon.
Abla, söylemesi ayıp abinin makinesinin kapama düğmesine bas lütfen 🙃
Bu nasıl azgınlık sansarla mı sikisionuz azcık dur deyin şeyinize
evet ksjsjwkjsjs
En İyi Cevap