Emziriyorum da.
Ama tekrar hamile olduğumu öğrendim kafayı yiyicem ne yapmam gerekiyor?
Ama tekrar hamile olduğumu öğrendim kafayı yiyicem ne yapmam gerekiyor?
Çok erken gebelik için, tahlil yaptırdın mı? Eğer gebelik varsa bebeğini emzirmeyi kesme sakın,, devam et,, bazıları kes vs diyebilir ama doğru olan emzirmeye devam etmen, karnındaki fetüse zararı olmaz bunun,, ayrıca aldırmayı vs düşünme, ikisi birlikte büyür
Allah yardımcın olsun ben altı aylıkken kaldım bakamam gibi gelse de bakıyorsun sadece ilk bebeği sütten kesmen gerekecek ve stresten uzak dur ki erken doğum sorunu yaşama. Bünye daha kendini toparlama dan tekrar gebelik erken doğuma sebep olabiliyor bende oldu. Yeme ne içme ne ruhsal sağlığına dikkat et
Ah be abla bu tür şeyleri planlamıyor musunuz? Ayrıca eşin nasıl bir yoklukta ki doğumdan 15 gün sonra sana yanaştı. En az 1 ay bekleseydi de kendine gelseydin
Bende bilmiyorum kii
Daha 19 yaşındayım nasıl oldu bilmiyorum zaten eşim alkollüyken oldu
Ben de 19 um , çok genç evlenmişsin be kuzum neden kendine yaptın böyle bir şeyi
Bilmiyorum ki ben 18 de evlendim başıma gelen şeylere bak
Üzüldüm senin adına hayatının baharından çocuk bakmaya çalışıyorsun , umarım senin adına hayırlısı olur
Ne yapıcağımı hiç bilmiyorum
Doktora git istersen istemediğini söyle bunun bir çaresine bakın , daha çok gençsin ve dikişlerin yeni çok acı çekebilirsin bünyen halsiz düşer
Eşin de tam godoşmuş bu arada kusura bakma ama
O ne demek
İnsan halinden anlayamayan odunsu bir şey
Eşim aldırma diyor ama gerçekten çok zor değilmi daha çocuk 1 buçuk aylık onunla ben daha yeni yeni ilgileniyorum 2. Bir çocuk çok erken eşimin imzası olmadan çocuk alınmıyor
Ya ne desem bilemiyorum ki , çok zor bir durumdasın işin çok zor
Hayat ikinizin hayatı. Ama doktoru ikna edebilirsen eşine hayati riski bulunuyor falan derse bir ihtimal aldırmaya müsade edebilir
Çok gençsin daha kendine yazık ettirtme
Ben dün öğrendim.
Zaten eşimle istemeye istemeye evlendim
Ailen mi zorladı
Evet
Eşin kaç yaşında
Eşim 27
Ah be kuzum ne diyeyim ki umarım en kısa zamanda rayına oturur herşey senin adına üzüldüm en eğlenceli yaşında evlenmişsin
Aslında ben 19 yaşında evlilik düşünüyordum.
Ama bu şekilde degil yani dediğin gibi 1 ay bile geçmemişti aradan
19 yaşında da evlenme mantıksız gezip tozmak varken
Eşinle cinsellik için eğitim almalısınız yoksa bu çocuktan sonra da aynısı olu
2-3 derken bir bakmışsın 5 olur
Erken anne olmak istedim aslında hep genç kalmak için
Sonuç olarak kendine yazım ettin :/
Eşim çok g*vat
Neden öyle söyledin , seni başka birisiyle mi paylaşıyor
Ay Allah korusun tabiki degil
Öyle söylemenin sebebi nedir
Yani lafın gelişi
Haklılık payında yüksek , evlilik cinsel açıdan olmamalı sadece. Bu tür şeyler planlanmalı ve sadece erkeğin zevk alacağı bir şey olma alı
olmamalı*
Yani.
Sonuçta benimde kararım önemli bu konuda sizce deyilmi?
Tabi ki öyle , 9 ay ağrısını sızısını çeken siz kadınlarımız oluyorsunuz. En büyük karar sizin hayta
hatta*
Yani
🥺
Ne oldu
Bir şey olmadı sadece görüldü atmış olmamak için emoji koydum
Tamam
Cevap
7Cevap
Hiç dert etme İnan ki en eziyetsiz zamanı bebişinin, ikisi beraber büyürler biraz büyüyünce de sana hiç eziyetleri olmaz ikisi takılır.
Hay maşallah reis hayirli olsun 6. Aya kadar cocugunu emzirebilirsin 6. Aydan sonra sutu kesmek zorundasın bol şans ✌
Hayırlısı olsun oda sonuçta Rabbimizin sana armağanı
Veren Allah size güç verir korkmayın. Umarım ki Mevla kolaylık verir, üstesinden gelirsiniz
aldır aldır. lohusayken nasıl ilişkiye girdiniz ki? ben de evliyim
Doğumdan 16 gün sonra girdik eşim alkollüydü
adet olmadan gebe kalamazsın ki yaa
Nasil yani
yani yeni doğurmuşsun. daha yumurtaların doğurganlık kazanmamış...
Doktora gittim ve kessinlikle hamileyim.
Çünkü doktor söyledi yani
vay be baya doğurgansın. içine boşaldıktan sonra hemen kalksaydın ayağa keşke. neyse olan olmuş artık
Daha buna yeni alıştım
aldıracaksın tabi ki
Yani
Yapma katil olma allah verdi o canı
sağlıklı analıbabalı olsun 40 günbeklemdinizmi lohusayken mi oldu
Ne güzel işte kardeş geliyor hem yaşları da birbirine yakın
E ne güzel ikiz çocuk doğrluracaksın işte
Olsun ya ikisi bir arada byür
Korunmedinmi
Dikkat etmek lazım
Tavşanmısın mübarek
korunmadinizmi