ben henüz bekarım ama iki evlilik geçirme düşüncesi beni biraz korkuttu. iki eş gözüküyormuş aşk evimde, ne yapacağım şimdi ben inanayım mı? 🥺
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kim baktı buna güğümcü hayriye bacımı? şaka bi yana özür dilerim ama bizleri yaratan Allah tır ve kaderimiizde çabamıza bağlamıştır yani kaderimiz ana hatlarıyla yazılmıştır ve ne kadar çabalarsak ana olmayan ince hatları bi o kadar değiştirebilme şansına sahibiz, evren mevren derlerya? hak getire evreni unutun ve yüce Allaha sığının o size mutlaka merhameti ile davranicaktir, banada geçmiş zaman birileri yıldızname me bakmış ve bikac kez evlenip bosancamı söylemişlerdi ama öyle olmadı tramerim temiz yani 5664 e mesaj atıp bakabilirsiniz 😊🤘
31 Yorumla
Oğlak+1 yılbibot bırak peşimi 😊 ikide bi çsg seciyosun xpere ihtiyacım yok
En İyi Cevaplar
FALLA vs ile saçma sapan şeylerle uğraşıyorsunuz.. boş işler
Etrafta bukadar sorunlar ekonomik krizler vs varken
tek derdinbu olmuşsa sen sosyete bi kızsın herhalde? :-)
ekonomi yanıyor , sen doğum haritana bakıp saçlarını tarıyorsun ne güzel :-)
Dünya yansa , mangal yapıp üzerinde sosis pişirirsin bu gidişle :-)04 Yorumla
İkizler+1 yılinsanlar sürekli dünya ve ülke hakkında düşünmek zorunda değil. kendimizle ilgili gereksiz bile olsa aktivitelere ihtiyacımız var.
Tövbe tövbe inanmayın şöyle şeylere ya böyle bir şey olması olur mu olmaz mı bilemeyiz ama Allaha duanı etki böyle bir şey yaşamayasın bende hiç sevgilim olmayacak diyorum ama bakalım belki biri bana aşkını itiraf eder
00 Yorumla
+1 yılAstrolojiye inanmıyorum dini inancı olan birisi olarak çok ters geliyor kendileri ne kadar din ile alakalı olmadığını söyleseler de astroloji evrendeki ilahi yaradılışı ve ilahi enerjinin insanlar üzerindeki düzenini reddetmektir. O yüzden sen de inanma zaten ileride göreceksin bunun bir zırvalık olduğunu
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
112
Cevap
134Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u +1 yılYazık ya bunlara inananlar var hala dfgdf
00 Yorumla - Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef ki doğrudur. Doğum haritası senin kaderindir. Kader değişebilir. Bunu bildiğin halde 2 evlilik geçireceksin. Muhtemelen ilk eşin ile ya anlaşamayacaksın ya da başka bir sebep olacak. Sen tedbirini al, ilk evliliğinden çocuk yapma. Madem ki ayrılma gözüküyor 2. ci evliliğinde bakarsın çok daha mutlu olursun. İlk olacak evliliğinde çocuk olmaması için tüm koruma yöntemlerini al. Doğum kontrol hapı, veya (prezervatif) bu tabi ki eşin olacak kişinin görevi seninle alakalı bir şey değil. Bu tür koruyuculara hazırlıklı ol. 2 evliliğinde çocukla zor olmasın diye diyorum. Çok erkek çocuk kabullenmiyor ondan diyorum.
16 Yorumla
Terazi+1 yılKızı yanlış yönlendirme. Gerçekten ikinci evliliği olacaksa bu 45-50 yaşında da olabilir. Ne zaman olacağı belli mi? Hayatı boyunca çocuksuz mı yaşayacak bu kız?
Kova+1 yıl@bitirim_05 inanmıyorsun değil mi bu harita mevzuuna 😂😁🤣
Terazi+1 yıl@kavanozda1adam İnansam da inanmasam da bu şekilde kıza net bir bilgi veriyor. Sakın çocuk ikinci evliliğinde mutlu olursun gibi yönlendirmeler yapıyor. Kızın hayatını bu şekilde kimse yönlendiremez.
Kova+1 yıl@bitirim_05 umarım bu ve bu gibi bilgilendirme denemelerini ciddiye almaz kimse..
💐💐
+1 yılHayır inanmayın! Astroloji size yön gösterir. Bu durumda siz karşınıza çıkan talipleri sık eleyip dokuyun. Enerjinizi de bu yönde harcamayın yani "İki evlilik geçireceğim" diye, çünkü enerjiniz olayları kendine çeker. Ben bunu çok yaşadım.
Kesinlik diye bir şey yok gelecek hakkında.15 Yorumla
Yengeç+1 yılBaşka hangi enerjileri kendine çekiyorsun lgkhmb
Yengeç+1 yıl@Enperatriz_Eztia Delilerin enerjisini çekiyorum. şu an ona cevap veriyorum. 😏
Yengeç+1 yılDinime söven Müslüman olsa lglglgkb
Yengeç+1 yıl@ayla0302 Kader olduğunu kim söyledi size? Kader, kesinliktir. Astroloji de kesinlik diye bir şey yoktur ihtimaller ve olasılıklar üzerine yorum yapılır.
+1 yılKaç gündür bu soru çıkıp duruyor karşıma. Cevap vermicem dedim gına geldi. Bacım Allah için doğum haritasinda çıkan her şey doğru olsaydı insanların hepsi çaba sarf etmezdi o zaman. Ne gerek var ben bir doğum haritama bakayim bu adamla mı evlencem ya da bu işi mi yapcam, aaa hasta mı olcam derdi... Hayat hem iyi hem kötü sürprizlerle dolu. Biraz kader biraz da kendi seçimlerimizin kurbanı olarak yaşayıp gidiyoruz.
00 Yorumla:D nasıl oluyor ki o. resmi olarak aynı anda 1 eş olabiliyor. acaba gayri resmi dini nikahlı ya da metres ya da dost gibi eş vari biri daha mı olcak. ya da ilkinden bosanıp 2. siyle mi devam etcen. ama yani bunu salla bence. o harita işine bakana da kızdım genc bi kıza böyle falmı cıkartılır. cıksa bile söyleme. yalan de ne olcak. kim bilcek. kız bu ya. sevinsin işte. bak dert etmişssin. yalnız bu devirde bi acıdan sanslısın millet 1i bile bulamıyor. evlilik oranları ciddi oranda dusmus
10 Yorumla
+1 yılİnanma. O haritaya bakan kişi profosyonel birisi olsaydı doğruysa bile böyle birşeyi söylemezdi zaten sana. sen şimdi hep bu fikirle yaşayıp ilk evliliğine olan inancını kaybedeceksin. Büyük ihtimalle de asılsız ve boşu boşuna senin aklını karıştırdı
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFalcıya mı baktırdın sen bunu? Burçlara ben de inanırım, kişinin burcunun özelliğini taşıdığına falan inanırım ama kalkıpta biri gelecekle ilgili bir şey söylerse inanmam. Zamanında ben de senin gibi bi düşünürdüm, inanırdım da artık inanmıyorum. Geleceği görme özelliği Peygamberlere bile verilmemiş, bu zamanki falcılara mı verilecek.
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Menkibe19 bazen ben de rüyamda görüyorum ama kalkıpta medyumluğa soyunmam. Sonuçta her şeyi Allah bilir, böyle şeylere inanmak doğru degil bence
Cevap sahibi+1 yıl@Menkibe19 haklısın😊 iyi günler🌸
Eğer buna inanacak olursan ilk yapacağın evliliği daha baştan çöpe atarsın zaten. Ömür boyu sürecekse de senin bu evliliğe inancın olmadığı için sürmez. Kimse geleceği bilemez böyle şeylere inanma bence
20 Yorumla
+1 yılBöyle şeylere inanma psikolojini ne yönde tutarsan o yönde gidersin. Tavuğun altına koyulan kartal yumurtası gün gelir çıkar ama o tavuk olduğunu düşünür ve uçmak aklının ucundan bile geçmez. Ancak bakar ki gökyüzünde ona benzeyen herkes uçuyor denemeye başlar. Hemen kardeşleri söyler biz tavuğuz uçamayiz ınanır ve ömür boyu kartalken tavuk olarak yaşayıp ölür
20 Yorumla
+1 yılGeleceği sadece Allah bilir arkadaşlar lütfen bu şirke giriyor büyük gunahlardandir sen herşeyin hayırlısı için dua et Allah sana karşılığını er ya da geç verir
20 Yorumla2 evlilik olarak bakma olaya. İki çok uzun süren sevfililik de olabilir illa evlenmen gerekmiyor. Çünkü asteolojide evlilik diye bir şey yok. Partner var
10 Yorumla
+1 yılBurçlar , haritalar hepsi bir yere kadar doğru Allah korusun yarın bir gün ölürsen nerden iki eşin olucak olamaz değil mi kaderimizi yaptiklarimizla kendimiz çiziyoruz
10 Yorumla
+1 yılKafanı yorma Rabbim ne isterse o olur bana 2. evliligi nasip etti ama ben ilkini evlilikten saymıyorum. Rabbim iyi insan çıkarsın karşına ömür boyu onunla mutlu olursun inşallah 🤲
00 YorumlaMerhaba,
Modern cahillikte son nokta olan bu tarz şeylere inanmanız beni şaşırtıyor doğrusu :D
Issız yalnızlığınızda size başarılar.
Işıkla kal...00 YorumlaOlabilir günümüzde 1 kişi evlenip ömür geçirmek çok mümkün olmuyor maalesef ama bunla yaşama ne olacaksa zamanı geldiğinde oluyor
10 Yorumla
m +1 yılDoğum haritası doğruysa benimkine de baktıralımmya. Kesin bir yerde temassızlık oldu. Hat kesildi bir yerde herhalde
11 Yorumla
Akrep+1 yılBenim de kısmetim cok kapalı
+1 yılBunlara nasıl inanıyorsunuz?
Allahın bileceği işe de fal, doğum haritası hurafeleriyle inanıyorlar..10 Yorumla
+1 yılbacımsu, sen o evi tez vakitte ateşe ver, küllerini de toprağa göm. saçma sapan işlerle kalbini yorma.
10 YorumlaGeleceği yalnızca ama yalnızca Allah bilir
Bu tür saçma sapan şeylere inanmayın20 Yorumla
+1 yılSen ona yanma böyle şeylere inanarak kendine çektiğin Allah'ın gazabını düşün de dön hatalarından..
20 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDoğum haritasına kaldıysak yanarız.. Boş ver anı yaşa ne olacak diye kafayı sıyırmaktansa.. 😃 Keyifli günler..
00 Yorumla
+1 yılO sadece bi ihtimal kesin olacak diye birsey yok
Doğum haritası batırıyorsunuz doğru baktirin doğru kisilere baktirin da doğru baksinlar00 Yorumla
+1 yılDoğum haritasına baktığın yerin linki var mı? Ya da kim baktiysa, onun instasi falan? Hayır şikayet etmek istiyorum da o yüzden soruyorum.
00 Yorumlaİki farklı kişi ile aşk yaşayacaksın demek olabilir bu. Ana meşruiyetini bilemeyiz. Bu senin iradene ve tercihine bağlı. 😎
00 Yorumla
+1 yılAllahtan başka kimse ne olacağını bilemez. Yarın yaşayıp yaşamadığının belli olmadığı yerde nasıl evliliğin belli olsun.
00 YorumlaÖyle safsatasına inanma, yaşayıp hee şeyi göreceksin, yaşamadan kendini sıkıntıya sokma, tüm başlangıçları ikilemde kalir
00 YorumlaBende de çıkmıştı 🤦🏼♀️ ikinci falan istemiyorum, evlilik istemiyorum bunu buraya not düşeyim ilerde karşıma çıkarsa aklım başıma gelsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnanırsan şirk koşmuş olursun.
Gaybı sadece Allah bilir İslam inancına göre...
İnanmıyorsan o başka...30 YorumlaBen sevinirdim bi ömrü aynı adamla geçirmeyeceğim için
10 Yorumla
+1 yılFalara inanma falara göre şu an evli olmam lazım hani nerde harlen bekarim
10 Yorumla
+1 yılona bakarsan benim içinde 6 ay önce bir kısmetin olacak dedi 6 geçti yine fal baktırdım yine 4 vade de diyor 6+4=10 ay olacak kısmet yok hala
00 Yorumla
+1 yılİnanma böyle seylere bu 1 , inanıyosan da karsıdakinin dopru bakabildiği ne malum bu da 2.
10 YorumlaÖyle bir şey gözükebilir ama seçimler sana kalmış dikkatli seç o yüzden
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkisinin de aynı anda olacağı çıkmamışsa sorun yok ((:
Zira böyle saçma şeylere inanan insanların evliliğin kutsallığına inanıyor olduğuna inanmıyorum..10 Yorumla
+1 yılYani hanımefendi kusura bakmayın ama siz zaten böyle saçmalıklara inanarak yaptığınızı yapmışsınız.
10 Yorumla
+1 yılsırayla olursa problem yokta aynı anda ok zor olur:)))
10 Yorumla
+1 yılNeye inanırsan o gerçek olur inanma ayrıca astrolojide her şey doğru çıkacak diye bir şey yok ki
00 Yorumla
+1 yıldalak mısınız acaba yoksa RP mi yapıyonuz böyle saçma yalan şeylere ne bakıyonuz djdjen
00 YorumlaYa boşanacan ya ölecek yani başka yolu var mı ya da aldatan olacan
00 Yorumla
+1 yılNe yiyip ne içiyorsunuz ya saçma sapan şeylere kafa yoruyorsunuz en fazla grup yaparsın
00 Yorumla
+1 yılİkisini de al, birine gündüz binersin birine akşam. 😃
00 YorumlaSqlqk canım şeyler yaa.. istersen 10 eşin bile olur
00 YorumlaSaçmalama ya doğum haritasında kaç kere evlilik yapacağın göstermez uydurmasyon bu
00 Yorumla
+1 yılbu soruyu sorarken dalga amaçlı sorduğuna eminim ama kanıtlayamam
00 Yorumla
+1 yılzorla kendini 3 tane kocan olsun... yapabilirsin ve zamanda büyük bir kırılmaya yol açar bu...
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 557 cevap paylaştı.
+1 yılHala bunlara inanan var mı ya? Saçma şeylere kafa yoruyorsunuz ya.
00 Yorumla
+1 yılKader diye bir şey yok. Her şeyi biz yapıyoruz kalbimiz nasıl isterse öyle
00 Yorumla
+1 yıl2 çok değil herkes bazen hata yapar sonunda doğru kişiyi bulursan sıkıntı yok ama fal işlerine hiç girmem söyleyene de inanmam
00 Yorumla
+1 yılsaçma sapan şeyler inanma böyle şeylere fala kanma falsızda kalma derler bu kadarını diyorum
00 Yorumla
+1 yılhep erkekler mi 2 kadınla evlencek bir kere de kadın kuma getirsin :) :)
00 YorumlaMerak ettim nasil bakilio buna bu yastan sonra bnada 2 demez heralde
00 Yorumla
+1 yılGaybi kimse bilemez
Bildiğini söyleyenlere inanırsan
Dinden cikarsin00 Yorumla
+1 yılbenim de öyle fjdkjskf yapacak bir sey yok her sey tecrube ✍🏻✍🏻
00 YorumlaYa kocanı boynuzlarsın bu gidişle ya da grup fantazisi seni bekliyor 😂
00 Yorumla
+1 yılİyi işte ne güzel, iki ayrı beden, iki ayrı ruh. İkinci bahar.
00 Yorumla
+1 yılİki eşin olmayacak. Çok bariz bir şey, iki kişi ile nikah yok çünkü :D
00 Yorumla
+1 yılİnanma..
Ben de astrolojiyi severim. :) Bu abartı olmus biraz ! Sen yine de dikkatli ol..00 Yorumla
+1 yılİnanmak bağnazlık olur resmen. Kaderini seçimlerinle, yaptıklarınla çizen kişi sensin.
00 Yorumla
+1 yılGeleceği kimse bilemez, bu tarz şeyler eğlence için yapılmalı ve çok fazla dikkate alınmalı bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHahahahahha troll musun hadi troll olduğunu söyle. Böyle şeylere kim inanır Allah aşkına. Bakan kişi kafa bulmuş senle. Yarabbim ne acılar ne dertler var ya
00 Yorumla- Devamını Gör (186)
Devamını Gör(231)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Doğum haritamda iki eşimin olacağı çıktı. Şimdi ne olacak?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım