Hiçbirimiz mükemmel değiliz, yüzde yüz iyi diyemeyiz. Ama bazılarımız var ki gerçekten zalimler. Verdikleri kararlar, gösterdikleri tepkiler ya da kurdukları cümleler... Peki gelelim burçlara, burcuna göre kim ne kadar ileri gidebilir? Ne kadar gaddarlaşabilir diye sorsak cevabın hangi burç olurdu?
En gaddar burç hangisi diye sorsak ne cevap verirdin?
Yengeç burçları kaybedecek bir şeyleri olmadığını anladıkları an bence gözü karartıp her şeyi yapabilirler.. Yapılan bir araştırmaya göre; seri katiller çoğunlukla yengeç burcu olduğunu gösteriyor.. Oğlak burçları da tehlikeli, haklarını yemeyelim. Yetiştirlme'de önemli bir faktör..
Su grubundan çıkar.. Yengeç olabilir.. duygusaldırlar ve çocukken ailesinden hele ki en düşkün olduğu annesinden yaralar almış yengeç burçları çok zalim olabilirler.. balıklar da aynı şekilde karşılıksız aşklar kazık yenmiş dostluklar zor şartlarda büyüme sonrası acımasız birine dönüşebilirler.. akrepleri herkes kabul eder zaten açıklama yapmaya lüzum yok..
@godsavethepromqueen ben şöyle yorumluyorum. Yengeç sevilmek uğruna herşeyi yapabilir manipüle edebilir ahlakın dışına çıkabilir yeter ki sevilsin. Boğa ise tutkunun burcudur yoğundur eşsizdir sevgisi ve bunu bulunca kaybetmemek için herşeyi yapıyor gaslighting dahil.
Bu soruya cevap verenlerin çoğu astroloji hakkında hiçbir bilgiye sahip değil en duygusuz ve acımasız burç oğlaktır en kinci intikamcı burç da akreptir soruya gelecek olursak cevap 1. oğlak 2. akrep
Bütün insanlar sadece bir tane de olsa, bütün burçların özelliklerini taşırlar.. Bu yüzden insan bir burçtan nefret etmek yerine onun karakterinden nefret etmelidir bence..
Burçlara inanamam ben hepsi aynı öyle gazetede gözüme çarpıyor hep astroloji tarafı bakim diyorum hep aynı yorum hep aynı o yazdıklarının da hiç biri de çıkmıyor 🤭