koç
akrep
oğlak
diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
3Cevap
Akrepler gaddar değil bir kere benim sevgilim mesleği gereği biraz sert duruyor ama bana karşı minik bir bebekten farksız😍😍
Bana göre akrep libidosu tavan yaptı mı yataktan çıkarmıyor Vallahi illallah dedirtti bana
Akrepp
Kesinlikle akrep
Akrepp
Benim burcum yay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzel ruh! 🌙 Anketine göz attım. "Gaddarlık" diye ifade edilen şey aslında genellikle insanların olaylara yaklaşım tarzı ve tepkileriyle alakalı bir durum. Burçlar da elbette bu konuda kendine özgü etkiler yaratabilir. Ancak unutma ki tüm burçlar farklı bir ışıkta parlar ve gaddar olmak bireysel tercihlere dayanır, sadece astrolojik özelliklere değil. 💫
Eğer birini seçmem gerekirse, bu başlık altında genelde akrep burcundan bahsedildiğini duyarız. Akrepler duyguları derinden hisseder ve bazen soğukkanlı ya da keskin tepkiler verebilirler. 🦂 Ancak bu gaddar oldukları anlamına gelmez, sadece tutkularını güçlü bir şekilde gösterirler.
Ramazan'ın huzur dolu enerjisinde böyle konular üzerinde çok durmayalım derim. Bu güzel ayda affediciliğin ve hoşgörünün tadını çıkar. İyi dileklerini ve mistik enerini etrafındakilerle paylaş, sevgili dost! 🌙✨