Allah'ım çok duygusalim ya ben. Öğrencim ağlasa onunla ağlarım, haberde cinayete ağlarım, resmini veya videosunu gördüğüm şehide ağlarım , değer verdiğim arkadaşlarım soğuk yapsa ağlarım. Yengeç burcu olmanin sonucu mu bunlar yarabbim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Astroloji & Burçlar konusunda 446 cevap paylaştı. Yengeçler duygusal bir o kadar en soğukkanlı ama duruşlarıyla..
Ağlak yengeç burcuna denk gelmedim.
Ama bu merhametli oluşunuzdan dolayıdır.
Başak burcuyum ve bende karşımdaki kişilerin üzgün hallerine dayanamam.
Bu yani içsel durum. Hemen dışa vurmaktan kaynaklı. Aksine bu sorun değil insan olmanın dürtüsüdür.96 Yorumla- Soran+1 yıl
Hiç soğukkanlı olduğumu düşünmedim şuana kadar. Değişik bir yorumlama oldu. Teşekkür ederim
- Boğa+1 yıl
Burçla pek ilgisi yok. Başak burcuyum bende bazen ağlıyorum. Eğer yengeç burçlarının aynı özelliklere nasıl sahip olduğunu anlatırsanız bende aydınlanmış olurum.
- Başak+1 yıl
@Michael4732fs Doğal olarak insanız ve bizde ağlıyoruz 😊 Başak burçları zaten duygusal olur. Bizzat bir başak olarak bazen bu kadar duygusal olma diyorum kendime 🍒 yani bu ağlak anlamına gelmez. Hassas varlıklarız kısaca..
- Başak+1 yıl
O kadar doğru analiz etmişsin ki şok oldum. Gerçekten duygusalım ve duruşum soğukkanlı. Gerçekten de hiç ağlak insan değilimdir ama merhamet duygumdan dolayı ağladığım çok oldu. Sen bu işi biliyorsun kardeşim 😂
- Boğa+1 yıl
@-ViviR_- bir şey yazdım sanıyordum yazmamışım
AI Persona’ya Sor

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
47Cevap
- +1 yıl
Yengeç burcu kadını oldukça romantik ve kırılgandır. Asla geçmişten kopamazlar. Kalplerinin kapılarını açmakta zorlanan yengeç burcu kadını oldukça evcimen bir yapıya sahiptir.
Yengeç Burcu Kadını Temel Özellikleri Nelerdir?
Yengeç burcu kadını adeta sakin bir limandır. Sevgi dolu ve şefkatli bir kalpleri vardır. Her zaman insanların iyiliklerini düşünürler. Bunun yanı sıra anaç bir kadın olarak da ön plana çıkarlar.
Yengeç Burcu Kadını Fiziksel Özellikleri
Güzel bir yüz hatları vardır. Aynı zamanda yengeç burcu kadını orta boylu ve hoş bir görünüme sahip olur. Ama beslenmelerine dikkat etmezler ise kilo almaya müsait bir vücut yapıları da vardır.
Yengeç Burcu Kadını Olumlu Özellikleri
Oldukça sevgi dolu olan yengeç burcu kadını oldukça duygusaldır. Bunun yanı sıra her şeyi çok severler. Yengeç burcu kadını da kimse hakkında art niyetli düşünmeden anaç bir tavır ile yaklaşırlar.
Yengeç Burcu Kadını Olumsuz Özellikleri
Yengeç burcu kadını duygusal olduğu kadar melankolik bir yapıya da sahiptir. Karmaşık duyguları nedeniyle her an değişik bir ruh haline bürünebilirler. Aynı zamanda kırılmaktan çok korkarlar. Bu nedenle yengeç burcu kadını gerçekten güvenmediği sürece evlenmez.
Yengeç Burcu Kadını Aşk Hayatı
Kırılmaktan çok korkan yengeç burcu kadını kendini kolay kolay bir erkeğe teslim etmez. Aldatılmaya asla gelemeyen yengeç burcu kadını ömür boyu mutlu olacakları bir evlilik yapmak isterler.00 Yorumla Bence başka bir sorun var..
Yani geçmiş biriken duygularının bir şekilde zamanla dışa yansımasına çevrendeki durumlar neden oluyor.
Fakat klasik ama bilinen bir söz var ki
" ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına "
Hayat vur patlasın çal oynasın değil farkındayım ama..
Etkenler ağlama sendromunu tetikleyeceği anlarda durumu biraz da neden sonuç ilişkisiyle gözlemleyerek farklı bir açıdan da değerlendirmeye çalış derim.
Yanlış rol model olmamanı da sağlamalı bu durum.
Ne de olsa bir eğitimcisin.
Sevgiler 🌼00 Yorumla- +1 yıl
Kalp yumuşaklığı güzeldir Mevlanın sevdiği huydur
Şu dünyada birçok Kişi bir yengeç kadar olamıyor inan ki…
Yengeçliğe şükür lazım, şikayet değil
Hz. Muhammed Mustafa SAV:
“Yumuşak davranamayan kimse, bütün hayırlardan mahrum kalmış sayılır.”
Allahtan biraz Kova ve Oğlak burcunun etkisini isteyin 😁
Bahusus, iyidir yengeç ya. Sevilir yengeçler.12 Yorumla- Akrep+1 yıl
Sen milletin düşündüklerine bakma
Allah’ın sevdiği huy mudur ona bak.
Tabii kalbinin bu halini ve gözlerinin yaşarmasını Allah için kullanırsan çok kazançlı çıkarsın - Soran+1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Yengeç burcuyum ben de
Bunu sadece burca bağlamamak gerekir. İnsan daha önce yaşadığı veya halen yaşamakta olduğu (bilinçaltında yaşayabilirsin ama bilincin farketmeyebilir) kötü olayların birikintisi, zamanında yetersiz tepki vermek veya hiç verememekte buna etkendir.
Ama şunu unutma, başkalarının acısını hissetmek insan olduğunu gösterir (şimdi birileri gelir biz insan değil miyiz der)10 Yorumla - +1 yıl
Annemden biliyorum, evet.
Yengeç burcu ağlar. Her an ağlama riski vardır.
Sinir oluyorum fakat yapacak bir şey yok... Balık burcu ağlama rolü yapar.
Akrep burcu ağlamaz, ağlatır.
En samimi gözyaşı döken burç erkeği ve kadını ile yengeç burcu, eminim.😪😪10 Yorumla - +1 yıl
evet bende senin gibiyim dram filmlerinde bile göz yaslarima hakim olamiyorum, hatta bazen youtubetda sosyal deneyler yapiliyor oglanin biri dönerciye gitti param yok acim demisti dönercide hem ekmegini hem icecegini vermis karnini doyurmustu orada bile hüngür hüngür agladim🥺🥺🥺
00 Yorumla burçla alakalı olduğunu düşünmüyorum ben kovayım bizede duygusuz derler ama bu konularda bizdi çok üzülürüz ama sadece ağlamayız.
Ağlamak, çocuklar ağlar gerelde onlarda günahsız olurlar. demek ki sizde iyi bir insansınız10 Yorumla- +1 yıl
Burçla alakalı olduğunu düşünmüyorum açıkçası ağlamanın bir çok nedeni vardır... Stres, öfke, hüzün en bilinenleri ve tabi bir insanın diğer insanlara göre daha duygusal olması. Oldukça insani bir durum sorun yok emin ol daha içten olursun.
00 Yorumla sen kesin regl sin ya da hamilesin :D duygu yoğunluğu yaşıyorsun o burçla felan alakası yok :D ya da evin tek kızısın şımartılmaya alışmışsın ilgi bekliyorsun seni de takan olmayınca ilgi çekmek için ağlıyorsun konu bu kadar
02 Yorumla- Başak+1 yıl
foalpcslpfek bende hiçbiri yok sadece yengeç burcuyum adımı söyleseler gözüm dolar
- Aslan+1 yıl
@morkelebeksu yalan
Astroloji & Burçlar konusunda 477 cevap paylaştı. Burçlarla bi alakası yok efendim.. Karakterle alakalı bence.. Ben oğlağım ama sizin yazdıklarınızın hepsine bende ağlıyorum.. Yani bence burçla alakalı değil..
132 Yorumla- Kova+1 yıl
Şimdi efendim bu konuyu anlatmaya başlarsam burdan çıkma şansımız yok.. Çünkü kendisi ile severek evlendik.. Evlenmeden önce hayatımı anlattığımda ağlayarak sakın üzülme seni öyle bir seveceğim ki kimse seni benim kadar asla sevemeyecek demişti... Bende bu sözüne güvendim tabiki birde ağlayınca.. Ama 1 yıl sonra evrim geçirip başka bir insana dönüştü sonrada bir gün ben işteyken kaçıp gitti.. Şimdi başkasıyla evlenmiş ve çocuğu olmuş.. Hayat işte efendim.. Demekki her kadın sevilmek istemiyormuş
- Kova+1 yıl
Yooo öyle aşırı derece de soluk aldırmayacak kadar değilim efendim.. Dedim ya bakın şöyle anlatayım size.. Ona ayda 2 defa çiçek alırdım, restoranlara götürürdüm, kıyafetler alırdım, kahvaltılar ve özel tarifler yapardım, ama karşılığında hiç teşekkür etmezdi.. Aksine azarlardı.. Kahvaltıya öperek kaldırırdım gelirdi sofraya ama bu ne, kime yetecek bu, iki çatal alsam bitecek bu derdi.. Bende yemeği ona bırakır ben yedim derdim.. Hediye alırdım.. Bu ne ben bunu istemem git geri ver derdi.. İşten gelince sarılırdım aşkım diye kendini geri çeker ve suratıma bi pisliğe bakar gibi bakıp ben senle nasıl evlenmişim ne kadar çirkinsin derdi.. Yani memnun edemedim hiç sonra da kaçtı gitti işte efendim
- +1 yıl
Bence değil burçlara bu kadar yüklenmenin yanlış olduğunu düşünüyorum fakat kişilik sebebi senin ağlamayacağın bir şeye ben ağlayabilirim misalinde duygu meselesi kişilik meselesi sen çok duygusalsındır sebebi de budur yengeç burcu olmana bağlama bence.
00 Yorumla Burçlarla bi alakası yok efendim.. Karakterle alakalı bence.. Ben oğlağım ama sizin yazdıklarınızın hepsine bende ağlıyorum.. Yani bence burçla alakalı değil..
00 Yorumla- +1 yıl
ben hrm yay yukselen yengec ben aglamasamda gözlerım dolar hele cocuklara bısey oldu mu gece ruyama dahı gırer uzulurum. duygusal olmak guzeldır ınsan oldugumu hatırlatıyor.
00 Yorumla Erkeği her ne kadar * olsada (kendimi örnek alarak). Yengeç kadınları çok kırılgan olur öyle ki rüzgarın etkisiyle bile ağlayabilirler. (4 eski yengeç sevgili, 5 flörtten yola çıkarak) normaldir yani. Yengeç burcu insanin karakterine yapışır kalır üzerinde.
00 Yorumla- +1 yıl
Ben akrep burcuyum ama ben de her şeye ağlarım. Sadece çevreye ağladığımı göstermemeye belli etmemeye çalışırım. Bence bu burçla ilgili değil karakterimizle ilgili
00 Yorumla Ben de yengeç burcuyum çok kolay ağlarım ama yengeç burcu olduğu halde duygusuz olan çok insan gördüm. Neyden kaynaklı ben de çözemedim biz de mi var bir tuhaflık 😅
00 Yorumla- +1 yıl
isterseniz burç konusunda yardımcı olabilirim sadece güneş burcunuzun yengeç olması bir şeyi ifade etmez
00 Yorumla - +1 yıl
Normali bu değil mi? Şairin de dediği gibi 'Nerede bir can yansa oralı olur yüreğim, zaten olmazsa insan olmaz yüreğim.'
00 Yorumla - +1 yıl
Yengeç erkeklerine bayılırım çok duygusal ve aşkı doyasıya yaşatıyorlar
10 Yorumla Yenngec burcuyum he o zaman aglayayim. ne olursa , niye cunku yengec burcuyum 😅😅😅 cok sacma lan
10 Yorumla- +1 yıl
ben de yengecim. ve odun gibiyim her şeye ağlamam. karakter meselesi bence.
10 Yorumla - +1 yıl
Allah da belanı böyle vermiş demek ki
Sen tut o kadar burç içinde yengeç ol. 🙄00 Yorumla Sonra bir gün geliyor son ağlaman oluyor ondan sonra ağlanacak şeye bile ağlayamıyorsun.
00 Yorumla- +1 yıl
Yengeç burcu olarak yorumum yok cok saçma özellikleri olan bi burç
00 Yorumla - +1 yıl
Ben de Yengeç Burcuyum zaman zaman, ağlamışlığım olmuştur, ancak çok ağak biri değilim.
00 Yorumla - +1 yıl
Yok ya ben aslan burcuyum ama ben de aynı sen gibiyim
00 Yorumla - +1 yıl
Olabilir ama burçlar insan hayatında bu denli etkili mi bilmiyorum.
00 Yorumla - +1 yıl
Bende öleyim yengeç ler başa bela diyor genelde millet
00 Yorumla - +1 yıl
Hayır. Ağlak biri olmak zayıf bir ruh haline işaret eder. Eğer acılarla büyümediysen ve her düştüğünde kalkıp yola devam etmen gerektiğini öğrenmediysen ve hâlâ bilmiyorsan ağlak olmaya devam edeceksin.
10 Yorumla Ben de yengecim ama öyle değilim çok duygusalım da öyle her şeye ağlarsak o ağlamanın sonu gelmez. 7/24 kötü şeyler oluyor ya da görüyoruz zaten.
00 YorumlaBende yengec burcuyum ve bende tam senin gibiyim yengecler böyle 😣
20 Yorumla- +1 yıl
Bende öyleyim yengeç burçları çok hassas içi içine akar böyle soluksuz çok manyakça
20 Yorumla Olabilir, Tabi kişiden kişiye değişiyor bu ama bilemezsin. Her yengeç burcu ağlak diye bir şey yok ya da yengeç burcu diye ağlak o gibi bir şey de diyemeyiz.
10 Yorumlaburcuna söyle bağlı olabilir duygusal ve sahip cıkıp sürekli idare eden hoş gören dengelemeye calısan birisin bazen bazı seyler zoruna gidiyor haketmedigni düşünüyorsn
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Doğum haritasındaki başka etkiler sebebiyle olabilir illaki güneş burcuna bağlı olmak zorunda değil.
00 Yorumla Yengeç burcuyum. Dışarıdan oldukça soğuk ve acımasız biri olarak görünüyorum. Ama bende ota boka ağlıyorum. Sinir bozucu bir özellik.
10 Yorumla- +1 yıl
Maalesef öyle ana bunu kendin değiştirebilirim yükselen burcunu öğren ve kendini o özelliklere odakla.. neyi düşünürsen onu cekersin
00 Yorumla ay bende öyleyim yengeç burcu olmak çok zor ama her yengeç burcu böyle değil diye biliyorum birazda vicdan ve karakter meselesi
00 YorumlaBurçla alakası yok empati yeteneğin gelişkin bu seni insan yapıyor ama bedeli ağır tabi
10 YorumlaYengeçlerin duygusal olduğuna inandığından, sen de duygusalsındır belkide.
10 YorumlaSanmam bayanlar sulu goz zaten herseye agliya bilen duygulariniz burcla alakali deildir
00 YorumlaYengeç burcuyum aynısıyım her gün bi damla alar illakis nsnsmsmsö
00 Yorumla- +1 yıl
Yengeçler hep mi kendini ağlayarak ifade ederler ya
00 Yorumla - +1 yıl
Kimsenin psikolojisi iyi değil bacım burca bağlamayın herşeyi 😂
00 Yorumla - +1 yıl
Benim 5 dakkam 5 dakkami tutmuyor ben hangi burc oluyorum?
00 Yorumla - +1 yıl
Mlsf evet. Bende yengeçim ve çok alınganım. Duygusalım.
00 Yorumla - +1 yıl
@yaöylesineişte @Dönüşacilll bana ulaşabilir misiniz lütfen
00 Yorumla Hayır duygusal birisin de ondan. Geçmişte yaşadığın olumsuz şeyler oldumu hayatında unutamadıkların
00 YorumlaBende yengeç ama burcumuzun ağlak olduğunu bilmiyordum
00 Yorumla- +1 yıl
Bende öyleyim ama burçla alakası yok yani
10 Yorumla Bende yengecim kötü bir durum
13 Yorumla- Başak+1 yıl
Ağlama dayanamam çok zırlama
- Başak+1 yıl
Eyii
Bence yengeç o kadar değil balık daha duygusal
10 YorumlaBalık burcu çok duygusal diye biliyorum ama
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Kişilikle alakalı bir durum. Bende yengeç burcuyum duygusal değilim ve kolay kolay ağlamam. 😊
00 Yorumla - +1 yıl
Aşırı narin, hassas birisin.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Kadinlar bazi donemlerinde olabiliyo duygusal ama siz surekli mi boylesiniz abla
00 Yorumla - +1 yıl
Yalnız değilmişim neyseki 😅
00 Yorumla Etkisi vardir muhakak
00 Yorumla- +1 yıl
Evet ben de yengecm mızmızın tekiyim
00 Yorumla - +1 yıl
Hayır duygusal ve kırılgan haşhaş olman
00 Yorumla - Devamını Gör (38)
Devamını Gör(93)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Değerli yorumcumuz Kahin Kraliçe KizlarSoruyor takipçileri için sorunuzu yanıtladı 😊😊
https://www.dailymotion.com/video/x849m45