Astroloji & Burçlar Burçların trip atma şekilleri! Sen nasıl trip atıyorsun🤣? sudealis Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 73 Yapay Zekaya Sor oğlaklar lşdkfjlsdjf gerçekten de böyleyim ya işine bak deyip resti çekerimm Burçların trip atma şekilleri! Sen nasıl trip atıyorsun🤣? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Yay +1 yıl ya bi git ALLAH aşkına 😂 ama bu benim tribim değil şiddetli kavgada ettiğim sözler çünkü kızdığımda kulağıma perde iniyor hiç bi şey sakinleştiremiyo beni 0 0 Yorumla
Nick_Fukarasıı Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 40% Oğlak +1 yıl “Eminim öyledir!” Bu cümleyi daha ömrümde kullanmadım 0 0 Yorumla
Sv_Shidoshi Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 97% Koç +1 yıl İlk defa bibdogru yakaladik.. cok dogru.. kizgin degilim.. 0 0 Yorumla
H1ndsome_boy Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 86% Balık +1 yıl Ben kimim ki zaten? Hhsjshs cidden doğru ya, böyle dediğim çok olur 0 0 Yorumla
xselenx Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 36% Yay +1 yıl Yay çok doğru 🤣🤣 birde neyse sen neyle meşgulsen ona devam et 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
BlueCupcake Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% Terazi +1 yıl Tamam yok bir şey demişte öyle bir cümle kurmam açıkçası trip huyum yok. 0 0 Yorumla
Eskişehir_Beyefedisi Takip Et FenomenYoda Yaş: 30 Yengeç +1 yıl Evet yaaa ben cidden kizgin degilim 0 0 Yorumla
ByRyan Takip Et Yoda Yaş: 35 Yengeç +1 yıl En son kız arkadaşıma ne halin varsa gör dedim gitti. Evlendi 0 0 Yorumla
Salvatoreeeee Takip Et Xper 2 Yaş: 30 Aslan +1 yıl Aslan burcuyum gerçekten sen bilirsin tamam diyorum 😂😂 1 0 Yorumla
SosyalEnginar Takip Et Xper 6 Yaş: 34 Kova +1 yıl Tam sen isine bak Bana gore bir tabir degil yaBen daha farkli yorumluyorum 0 0 Yorumla
xnlddklemdn Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Aslan +1 yıl Teraziyim ama balık burcu gibi trip atıyorum 🤣🤣 bi garibim yaw @sudealis 0 0 Yorumla
nuronlinecom Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% Akrep +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 325 cevap paylaştı. 😄 akrep ve boğa cuk oturmuş 1 0 Yorumla
yarakim Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 83% Balık +1 yıl Bunun bir de trip yeme şekli olmalı zsxd 0 0 Yorumla
Savagexx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% Koç +1 yıl Eminim öyledirrr, doğruu. Gerçi ben trip atmam da 0 0 Yorumla
kızlarcoksoruyor Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% Terazi +1 yıl Tamam, yok bir şey🙄 -terazi 0 0 Yorumla
Nammellesss Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% Oğlak +1 yıl Tamam yok bişey müsaitt değilsiin galibaaa 0 0 Yorumla
Sanamıısorcam Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% Kova +1 yıl Sen çok biliyorsun! Çok doğru 😅 0 0 Yorumla
gltiryaki Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 84% Oğlak +1 yıl Oğlaklar... 😂 Tam olarak buyuz bence de. 0 0 Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 453 cevap paylaştı. Oğlak tamam sen işine bak 0 0 Yorumla
blackdreamer Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 98% Başak +1 yıl Ne yaparsan yap! Ya da sen bilirsin 😊 0 0 Yorumla
Mustafa_MHD_Yasin Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 89% İkizler +1 yıl Vallahi buna (bişey demiyorum) 😂 0 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% Oğlak +1 yıl ben trip atmam kesip hayatimdan atarım 0 0 Yorumla
ƘıȤıԼЄԼMƛ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% Balık +1 yıl Balık Burcuyum aynı beni tarif etmiş 🤣 0 0 Yorumla
DurriYekta5 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 77% Koç +1 yıl Koç kızgın değilim ( sen görürsün)😂😂 0 0 Yorumla
manyyakmıdırnediryaa Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% Koç +1 yıl Yalnız ben trip atmadan trip atıyorum:d 0 0 Yorumla
massalizm Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% Koç +1 yıl Aaaa nereden çıkarttın kızgın değilim ben jxjdnxjd 0 0 Yorumla
kimsinlanben Takip Et Master Yaş: 31 Balık +1 yıl Balık yine kendini eziklemis değişmez 😂😂 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 Oğlak 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Kızgın değilim 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 890 cevap paylaştı. Eminim öyledir 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kova. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
ya bi git ALLAH aşkına 😂
ama bu benim tribim değil şiddetli kavgada ettiğim sözler çünkü kızdığımda kulağıma perde iniyor hiç bi şey sakinleştiremiyo beni
“Eminim öyledir!” Bu cümleyi daha ömrümde kullanmadım
İlk defa bibdogru yakaladik.. cok dogru.. kizgin degilim..
Ben kimim ki zaten? Hhsjshs cidden doğru ya, böyle dediğim çok olur
Yay çok doğru 🤣🤣 birde neyse sen neyle meşgulsen ona devam et 🤣🤣🤣
Tamam yok bir şey demişte öyle bir cümle kurmam açıkçası trip huyum yok.
Evet yaaa ben cidden kizgin degilim
Ne halin varsa gör 😄👌🏻
En son kız arkadaşıma ne halin varsa gör dedim gitti. Evlendi
Aslan burcuyum gerçekten sen bilirsin tamam diyorum 😂😂
Tam sen isine bak
Bana gore bir tabir degil ya
Ben daha farkli yorumluyorum
Teraziyim ama balık burcu gibi trip atıyorum 🤣🤣 bi garibim yaw @sudealis
Ne halin varsa gör 😏
😄 akrep ve boğa cuk oturmuş
Ben tribimi içimde yaşarım
Bunun bir de trip yeme şekli olmalı zsxd
Ben trip atmam kafa atarım
Eminim öyledirrr, doğruu. Gerçi ben trip atmam da
Tamam, yok bir şey🙄
-terazi
Tamam yok bişey müsaitt değilsiin galibaaa
Sen çok biliyorsun! Çok doğru 😅
"Ne halin varsa gör "
Ne halin varsa gör 😒
Ne halin varsa gör diyormuşum
Oğlaklar... 😂 Tam olarak buyuz bence de.
Oğlak tamam sen işine bak
Burç soruları siteye yağıyor
Ne yaparsan yap! Ya da sen bilirsin 😊
Ya bi git Allah aşkına 👉😏😏👈
Akrep olduğumu öğrendim
Vallahi buna (bişey demiyorum) 😂
Başakızı bn anssjjsj doğru
ben trip atmam kesip hayatimdan atarım
Balık Burcuyum aynı beni tarif etmiş 🤣
Aslan sen bilirsin değil kesinlikle
tamam yok bir şey... haklı
Koç kızgın değilim ( sen görürsün)😂😂