Ülen 😂😂 Nasıl unutursun aynı yorumu ikisine de yaptığımı 🙄 Ama iki soruda da aynı dakikalarda aynı yorumu yapmamı sağlayacak muhabbet dönmesi sence de ilginç değil mi 🤔
Kırmızı halı işi zor. Sen kırmızı ayakkabı giy. Kırmızı halıda yürümüş gibi olmasa da bir kırmızılık katar olaya. Bir güzel yer içeriz. Hesabı da bulaşıkhane hallederiz inşallah 🥴🥴😂😂
Yemeği boş ver suyun faturasını öde diyecekler 😂😂 valla kendileri bilir serbest bırakmazlarsa kalan kebablarıda acıkınca yeriz 😂😂bıkıp atarlar en sonunda 🤭🤔
Ödülü kazanamasakta karnımız doyar buda ödül 😂😂 ne yediğime göre değişir 2 günlük açlığın üzerine yersem yerim ne yediğimize göre de değişir ekmekli birşeyse tıkıyor beni 🤔😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
eminim öyledir lafını kullanırım boğa olarak
yok bir şeyi de kullanıyom ama
sen bilirsin de derim
burçlarla alakalımı bu yaw :D
hepimiz hepsini kullanıyoruz sonuç olarak 😂 ama burçların karakteristik özelliğine uydurmuşlar burada terazi yay boğa başak %100 doğru 😂
Görsele göre "sen bilirsin" 🤔
Bilemiyorum nasıl atarım. Ben susarım herhalde 🤔
evet ben bilirim. Doğru bildin 🙄
Ben bilirim tabi 😎
hiç bişi bilmiyosun sen🤔🙄 ne doğum tarihimi biliyosun ne bana olan borçlarını biliyosun 🙄😏
Doğum tarihini biliyorum. Ama ne borcu 👀 borç mu var 😱
Olsun bir şey olmaz 😂 8888 numaralı görüşü unutursan borçlarımı sileceğim 😂 Az kaldı az 😂
8887 de hesabı bırakıp gideceğim 😪😔
Nayır, nolamaz, napamazsın 😭
Bizim yorumlar nerede? 🤔 noldu onlara 😱kim kaldırdı 🙄😡
He tm tm aynı yorumu diğerine yapmışsın ondan karıştırmışım🤔😂
Ülen 😂😂
Nasıl unutursun aynı yorumu ikisine de yaptığımı 🙄
Ama iki soruda da aynı dakikalarda aynı yorumu yapmamı sağlayacak muhabbet dönmesi sence de ilginç değil mi 🤔
Farklı yorum yapmaya üşenip aynı yorumu iki yere kopilemişsin 🙄🙄 ama evet çok ilginç 🤔beni kandırdığın muhabbet o muhabbet 🙄unuturum sanma 😏
Yalnız sen de burada beni cevapsız bırakmışsın. Sana yapma, etme, gitme demişim 🙄 hiç aldırış etmemişsin. 🙄
Gidiyorum demişim hiç önemsememişsin sadece kopyalayıp yapıştırmıssın demek bu kadar önemsizim ben seni dostum sanmıştım oysa 🥺🥺
https://www.youtube.com/watch?v=hluVrTixQwI
Gitme dedim daha ne diyeyim 🥺
Elimden ne gelir. Ne yapabilirim ki 😔
Elinden değil cebinden gelir 😔 kırmızı halılar ser en yakın lahmacuncuya kadar 😔
Kırmızı halı işi zor. Sen kırmızı ayakkabı giy. Kırmızı halıda yürümüş gibi olmasa da bir kırmızılık katar olaya. Bir güzel yer içeriz. Hesabı da bulaşıkhane hallederiz inşallah 🥴🥴😂😂
Ojelerim bozulur sen buna müsade etmezsin dimi nunucum 😂😇😇😇 sen bulaşıkları yıkarken ben yanda çay içtiğim sandalyede sana tam destek vereceğim 😇😇😂😂
E benim de ellerim buruşuk olur suda ama 🥺 bozulan ojeleri ben sürerim tekrar. Bulaşığı halledelim de kurtulalım oradan yeter 😂
Erkek dediğinin elleri buruşuk olur 😎 diyeyimde gaza gel 😂 sen halledersin aslan nunu bulaşık ne ki senin için 5 dklık iş 😂
Benim bulaşığım uzun sürüyor. Çok su harcıyorum 😂 serbest bırakmazlar bizi 😂
Yemeği boş ver suyun faturasını öde diyecekler 😂😂 valla kendileri bilir serbest bırakmazlarsa kalan kebablarıda acıkınca yeriz 😂😂bıkıp atarlar en sonunda 🤭🤔
Miden sağlam mıdır yemek konusunda. Hacmi büyük mü 👀 yemek yarışmaları oluyor ya para ödülü olan. Onlara mı katılsak senle 😂😂
Ödülü kazanamasakta karnımız doyar buda ödül 😂😂 ne yediğime göre değişir 2 günlük açlığın üzerine yersem yerim ne yediğimize göre de değişir ekmekli birşeyse tıkıyor beni 🤔😂
Karşıma çok çıkıyor. Pizza, kokoreç, hamburger yarışmaları filan 😂
Hamburger 2 taneden fazla yiyemem kusarım filan 😂 kokoreç yerim ama 🤤🤤🤤 pizza sevmem
Yarışmalar sana göre değilmiş 😂 ben yarışırken terimi silersin, "yaparsın nunu" deyip destek olursun 😂
😂😂tişörtüne silersin kendin bana ne 😂🤭🤭
Ödülü alınca beraber harcayacaktık ama ben yalnız harcarım artık 🙄
öyle mi 🙄 peki sen bilirsin 😏😔😔
Yengeç olarak, bu sözü çok kullanıyorum hayatımda..
Kızgın değilim shjs meslektaş :D
Eminim öyledir 😂
Evet :D :D
Genelde trip atmam, sessizce gideri₥
Ya bi git Allah aşkına.. 😄
Ne halin varsa gör.
Ahahahah çok haklı 😃
Terazi ayıp yavrum
Ne yaparsan yap derim ben doğru.. 😬
Ne yaparsan yap.. 😄