İkizler kadınıyım ve çevremde tanıdığım ikizler kadınlarıda aynı benim gibi duygusal ve çoğunun platonik aşık olduğu, çıktığı kişi balık burcu erkeği ve hep balık erkekleri ikizler kadınını terk ediyor. Benim sevgilimde balık burcu onlarda bana sevgilisini anlattı benimkide aynı şeyleri yapıyor hiç aşkım demez seviyorum demez yolda el ele tutuşmaz yanında yürür hızlı sigara içer ayda 3, 4 kez alkol alır mesajlara geç cevap verir bişey diyiceği zaman mesaj atmaz direk arar 1dakikada söyleceğini söyleyip telefonu suratına kapatır çok sessizdir tatilli günlerinde evde bilgisayarla telefonla oynar uzun yolculuklarda müzik dinleyip film izler siz yanında olsanız yol uzun dahi olsa bi kere dönüp bakmaz sizle konuşmaz öpsene sarılsana diye diretmedikçe öpmez sarılmaz ruh gibi geziyor etrafta kırıcılar hep bana çok konuşuyosun boş konuşuyosun diyip kalbimi kırıyor. Tek gezer sürekli. arada kız erkek karışık arkadaş grubuyla takılır fazla umursamaz biri. Ama çok zeki çalışkan başarılı biri lise bitmeden önce okulun ilk başlarında bana okulu takdir alarak bitiricem dedi nerden biliyon dedim hissediyorum dedi evde okulda tenefüste hergün ders çalışırdı harbidende taktir alıp bitirdi okulu.
Bende sevgilimle hep evlenmeyi düşünüyorum onu sıkana kadar evlenicez yok böyle sevgili kalamayız evlenip bütünleşmeliyiz bi yastıkta kocamalıyız diye diye en sonunda tamam dedirttim askerden gelince evlenicez. Bunla çok eskiden geçmişte tanıştığımız için benden ayrılmıyor bana geçmişte güzel günlerimiz olduğu için senleyim anılarım tazeleniyor senin yanındayken dedi. galiba diğer ikizler kadınları balık burcu erkeklerinin geçmişinde güzel bi yer kaplamadığı için balık erkekleri onlara fazla değer vermeyip bırakıyor. şanslıyım galiba ben onun geçmişinde güzel şeyler yaşadığımız için. Neyse Bu burç yorumcuları neden balığa duygusal ikizlere de realist diyor yazıda böyle ama gerçekte roller değişiyor balık realist duygusuz ikizler duygusal yapışkan biri. Neden astrologlar yanlış anlatıyor
Bende sevgilimle hep evlenmeyi düşünüyorum onu sıkana kadar evlenicez yok böyle sevgili kalamayız evlenip bütünleşmeliyiz bi yastıkta kocamalıyız diye diye en sonunda tamam dedirttim askerden gelince evlenicez. Bunla çok eskiden geçmişte tanıştığımız için benden ayrılmıyor bana geçmişte güzel günlerimiz olduğu için senleyim anılarım tazeleniyor senin yanındayken dedi. galiba diğer ikizler kadınları balık burcu erkeklerinin geçmişinde güzel bi yer kaplamadığı için balık erkekleri onlara fazla değer vermeyip bırakıyor. şanslıyım galiba ben onun geçmişinde güzel şeyler yaşadığımız için. Neyse Bu burç yorumcuları neden balığa duygusal ikizlere de realist diyor yazıda böyle ama gerçekte roller değişiyor balık realist duygusuz ikizler duygusal yapışkan biri. Neden astrologlar yanlış anlatıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer