Hiç mi aşık olmaz bi balık erkeği ikizler kadınına?

Ya benim sevgilim balık burcu ama aşırı umursamaz sanki o aramıza duvar koymuş gibi hissediyorum yani sevgili olduğumuz halde bana mesafeli davranıyor çok fazla konuşmaz konuşunca da ya kalbimi kırıyor ya da espiri falan yapıyor cidden espiri yapınca yanaklarım ağrıyor gülmekten mesela konuşurken sanki sevgilisi değilmişim de arkadaşıymışım gibi konuşur zar-zor direterek aşkım dedirtiyorum ona biz kardeşmiyiz hiç sarılıp dudaklarımdan öpmüyorsun beni aşkım bile demeyi çok görme bana çekinme benden diyorum öyle sevgili olduğumuzu kabullendirtmeye çalışıyorum dün onu aramıştım gezmek için oda alkollüymüş siyaset falan konuştu benim de bu devir de evlenilmez a.. ko.. ym çocuk yapsan enflasyon var çocuğun bezine mamasına kıyafetlerine üşümesin diye doğalgazı fulleyip parayı faturalara buralara verirsek ikimize bebeğin bk. lu bezi kalıyor bezi ben yerim bk. uu da sen yersin dedi güldük bak diplomam burada ama bu diplomanın getirdiği para bi bo.. ka yaramıyormuş bana okuyun para kazanın diyen ga.. vaa.. t.. yatıcak yerin yok diye iç çekti sonra ben de çalışırım benim de diplomam işe yaramıyor senin ki gibi ama yükümüzü azaltır hem sen kaç çocuk istiyorsun dedim 3 dedi ben evlatlık falan da okeyim 2 tane yapıp 1tane evlatlık alabiliris dedim sen git öyle kabul etcek erkek ara dedi güldü niye dedim insan kendi canından kanından olsun ister bakış açımız farklıymış dedi sonra sana böyle biri gider yetimhane de çalışan biriyle takıl oda bu duruma sıcak bakar dedi kalbim kırıldı sinirle sen napcan dedim ben de gerçek aşkı bulamazsam şerefsiz şerefsiz gezerim dedi olur da ozaman takıldığım ka.. sa.. rrrlardan biri yanlışlıkla hamile kalırsa çocuğu sana versem alırmısın dedi cinnet geçirdim ordan alcana böyle yaparsın hem yardımın dokunur dedi bağırdım ona bizden hiç bi bk olmas ya anladım diye ağlamaya başladım sonra o fikrimle alay ettiğini fikrimden vazgeçmem için öyle dediğini söyledi bazen böyle canımı yakıcak şeyler söylüyor ama seviyor gibi de sanki hiç net değil ama ben ona karşı netim
Hiç mi aşık olmaz bi balık erkeği ikizler kadınına?