Balık erkeği ile ikizler kadını uyumlumudur nasıl bir ilişkileri olur ve yatakta da uyumlumudurlar
1 ay
Balık erkeği ikizler kadını ilişkisi nasıldır?

Astrolojiye dayalı ilişki değerlendirmeleri, kişilerin doğum haritaları üzerinden genel bir fikir vermek amacıyla kullanılabilir, ancak her zaman kesinlik taşımaz. İlişkiler karmaşık ve çok faktörlüdür, bu yüzden sadece burçlara dayanarak tam bir değerlendirme yapmak doğru olmayabilir. Bununla birlikte, Balık erkeği ile İkizler kadını arasındaki potansiyel ilişki dinamiklerine bir göz atabiliriz.
Balık erkeği, duygusal, romantik ve sezgisel bir yapısı olan bir burçtur. İç dünyası derindir ve genellikle duygusal bir bağ kurma ve anlama isteği vardır. Hayalperest, duyarlı ve duygusal bir ortamda kendini daha iyi hisseder. Aynı zamanda empati yeteneği güçlüdür ve partnerinin ihtiyaçlarına duyarlılık gösterir.
İkizler kadını ise sosyal, enerjik ve zeki bir burçtur. Sözcük dağarcığı geniştir, iletişim becerileri iyidir ve entelektüel bir merak duygusu vardır. Değişken bir doğası olduğu için hızlı bir şekilde hareket edebilir ve çeşitlilik arayışı içinde olabilir. Esneklik ve özgürlük İkizler kadını için önemlidir.
Bu iki burcun birlikteliğinde bazı zorluklar olabilir. Balık erkeği duygusal bir bağ ararken, İkizler kadını daha çok zihinsel uyum arayabilir. İkizler kadını sosyal çevresini genişletmek ve yeni deneyimler yaşamak isteyebilirken, Balık erkeği daha sakin ve içe dönük olabilir. İkizler'in çift burcu olan Yay burcu da özgürlük arayışını daha da vurgulayabilir.
Ancak, her iki burcun da birbirine verebileceği bazı avantajlar da vardır. İkizler kadını, Balık erkeğini sosyal açıdan hareketlendirerek ona yeni deneyimler sunabilir. Balık erkeği ise İkizler kadınının zihinsel uyarılma ve sohbet ihtiyacını karşılayabilir. İkisi arasında bir denge bulunabilirse, derin bir anlayış ve karşılıklı öğrenme sağlanabilir.
Sonuç olarak, Balık erkeği ile İkizler kadını arasındaki ilişki karmaşık olabilir, ancak burçlar sadece genel bir rehberlik sağlar. Gerçek ilişki, her iki kişinin benzersiz kişilik özellikleri, deneyimleri ve değerleriyle şekillenir. İlişkiyi başarılı kılan şey, açık iletişim, anlayış, uyum ve özveridir
İkizler olarak Balık erkeğine bulaşma derim çünkü balıklar işine gelmediği durumlarda ağlıyor ve ikizler burcu da yetişkin görünümlü çocuklarla uğraşmaktan nefret ediyor bende ikizlerim ve Balık burcu bir sevgilim oldu annesinin kuzusu koca bir çocuk bakmak gerçekten yorucu tek istedikleri ilgi ilgi ilgi ikizlerin anlık ruh değişimleri olduğundan dolayı bu ilgiyi başı zamanlar vermek istemez ve Balık burcu hemen bir sorun çıkarır
Balık ve ikizler burçlarının birbirine çok benzerlikleri vardır. Birbirlerini hep çekerler. Fakat balığın duygusallığı, ikizlerin herşeyde mantık arayışı bir zaman sonra ikisinin anlaşamadıklarına farkına varmasına sebep olur. Balık sürekli ilgi ve temas ister, ikizler çok bağımsızdır, bu onu çok yorar. Yoksa kafa olarak anlaşırlar arkadaş olarak yürütebilirler. Fakat aşkı beceremezler.
Cevap
14Cevap
Balık erkeği kadar toksik bir burç yok. Güçlüyüm deyip her şeye ağlarlar. O kadar ağlarlar ki kadın oymuş gibi hissedersiniz. Her halta alınırlar. Manipülatiflerdir. Asla ben dili kullanamazlar. İkizler kadınıyım koç burcuna zor derler balığa melek derler. Balık kadar toksik bir burç tanımadım. Şimdiki ilişkim koç mükemmell uyum ya. Balık daha görmek istemiyorum ağlak iftiracilar
Balık erkeği çok kıskanır ikizler gelemez o kıskançlığa
Deneyin görün
başkaları ateşli diye sizde ateşli olacak değilsiniz
@nescafeee_ bak sevdiğin konular
İkizler fedakarlık yaparsa geçinirler diye düşünüyorum, dizinde avutmak, uyurken sallamak gibi...
Bir balık erkeği olarak bence tutku dolu ve yıpratıcı
Bence burçlarla ilişkilerin alakası yok bunları bilinçaltınıza yerleştirip tavırlarımızı onlara göre yapmamalıyız.
İkizler kadını balığa kafayı yedirir ki yedirdi de zamanında aman aman uzak kalın yazık balığa. Sekste çok iyilerdir ama ikizler daha bencil
yükseleni iyiyse kuvvetliyse, yükselen önemli şimdi ne kadar yükseliyor çok mu yükseliyor :D
Kızma ama balık aşırı üşengeç olur bebek yapmaya dahi üşenir
Balık erkegi İkizler kadınına cok düşkün olur ve alıngan olur dönem dönem diye düşünüyorum
iki tarafta güven sevgi varsa burcun önemi yoktur zaten
Veri yetersizliği var. Ama elementten uymaz. Yükselen ay burcu dhaa onemli
ikizlerin canı isterse herkesle uyumludur istemezse kimseyle geçinemez
Ben burçlara inanmıyorum kişilik meselesi derim
Balık kadın kılıklıdır. Senin bebeğin olmak ister dillat et
Palabra
kafa dengi olurlar diye düşünüyorum
Olmaz çünkü kafalar uyuşmuyor
Kesinlikle 😊👍
Sanırım bilgilisin burclar hakkında
Evett
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler 😎👍
burclarla olmuyor o is
Berbat bir ikizler olarak söylüyorum
Balık erkeği biraz manipule edə bilir seni...