Astroloji̇yi̇ sevi̇p hayal kırıklığına uğrayanlar var mı?

Arkadaşlar merhaba ben Didem Kilinç'tan seans aldım. Asistanına net bir şekilde defalarca sadece "zararda olan gezegenlerimin enerji çalışmasını ve prenatal tutulmalarımın analizini istiyorum" diye belirttim. Asistanı olan kız bana ses kayıt ile cevap verdi ve " harita analizi, prenatal tutulmalar ve zararda olan gezegenleriniz için enerji çalışması hepsi 400 tl" dedi. Seansta Didem hanım bana "gezegen çalışmalarım ücretli ama size ücretsiz yapacağım" diyince bende asistanının söylediğini ilettim ve kendiside bana "ben sadece tek bir gezegenin çalışmasını ücretsiz yapıyorum" diye bir cevap aldım. Bende ertesi gün buna istinaden asistanıyla gayet saygılı ve kibar bir şekilde bu yanlış anlaşılmayı düzelmesini istedim ve çalışmaların videolarını talep ettim. Ve düzgün iş yapmadıkları için "karma yaratıyorsunuz" diye de ekledim. Didem hanımın bana kendisi telefonla dönüş yaparak resmen beni azarladı. beni dinlemeden bağırdı çağırdı "nasıl böyle bir şey söyleyebilirmişim" diye, bir tek hakaret etmediği kaldı ve beni dinlemediği için telefonu kapatmak zorunda kaldım. Asistanının bana analiz için içerik attığı ses kayıdını ve yazışma görsellerini whatsaptan ilettim ve " sizin yaptığınız işi asistanınız bana doğru iletmedi buda ispatı diyerek ekledim. Kadın bana "sen benim ilmimi, işimi eleştiremezsin ben sana zaten enerji çalışması yaptım videoaları sonra gönderecektim dedi. Bahsedemediğim o kadar çok terbiyesizlikleri var ki arkadaşlar resmen benimle kavga etmek ve suç bastırmak için aradı. Kendisi enerji ve karma astrologum diye geçiniyor ama hasta olan ve şifaya ihtiyacı olan en çok kendisidir. Böyle sosyal medyada takipçisi çok olup belli ekollerin altında kendini gösteren insanlara lütfen çok dikkat edin. Bende bir astroloji öğrencisiyim. Hiç bilmeyen birinin böyle insanların magduru olmasını istemem. Ahlak yoksunu, insanlarla iletişimi düzgün kuramayan ve dinlemeyi bilmeyen. kibirden , paradan başka gözü bir şey görmeyen astrologlardan uzak durun, kendinizi ezdirmeyin ve hakkınızı arayın arkadaşlar. Uslüplar inanılmaz kötü. fatura kesmedikleride ayrı bir fiyasko. Müşteri çekene kadar tatlı dil güler yüz. Abartılı bilgi veriliyor seans sırasında alırsın almazsın mantağını empoze ediyorlar ve üzerine hakaret eder gibi sizinle konuşuluyor. Lütfen fatura kesen ve sizi dinleyip saygı gösteren. Hata yaptığını kabul etme olgunluğuna sahip insanlardan danışanlık alın. Ve bu piyasadaki insanlara çok dikkat edin. Çünkü bir çoğu yayınlarında ki gibi danışanlık vermiyorlar bazıları muhabbet, sohbet edip sizi gönderiyor. Bu kulvardaki insanların hem eğitim hemde iş yapma stilleri çok tehlikeli maalesef bu kadim bilgiyi çok kötü temsil ediyorlar. Sonrada insanlar bu ilmi ve işi hakkıyla yapan kişilere saygı duymuyorlar.
Astroloji̇yi̇ sevi̇p hayal kırıklığına uğrayanlar var mı?