Bi'Bilen Flasepeti'nden 500 fal kredisi hediye ettiğimiz yarışmamız sona erdi. Hazırsanız kazananları açıklıyoruuuum! 🤩
@Baladori
@birbukre
@Cagkes
@kalpsiz-melek
@Selenhilal
Hepinizi tebrik ediyorum, mesaj kutuma bekleniyorsunuuuuz. 🥳

Böyle bir yarışma düzenlediğiniz için öncelikle teşekkür ederim ❤️
Fala inanma falsız kalma demişler, fal baktırmayı çok severim. Bazı insanların hislerinin kuvvetli olduğunu bilirim.
Fal sepetini ilk kez KS sayesinde duydum. Yarışmayı kazanırsam deneyimleme fırsatı bulurum inşallah 🙏☺️ zaten memnun kalırsam ücretli bir şekilde de baktırırım.
Yarışmaya katılan herkese başarılar dilerim.🌺
@linlindemann senide yarışmaya katılmaya davet ediyorum ☺️
Güzel görüşün için ben teşekkür ediyorum canım, şans seninle olsun 💜
Böyle bir etkinlik olduğu için öncelikle KizlarSoruyor ekibine ve FalSepeti’ne sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum 🙏🔮Sonuçları Merakla bekliyorum❤️
En sevdiğim şeylerden biri olan fal, hakedene ve en şanslı kişiye çıkması dileği ile…umarım o şanslı insanlardan biri ben olurum 🥰🔮
@Skyblueee arkadaşım da kesninlikle bu çekilişe katılmalı diyerek herkese bol şans diliyorum🎀🔮
Benim için bir arkadaşdan daha değerli olan sevgili @Selenhilal ' ime teşekkürediyorum ❤ ve bu güzel hediyenin kendimden çok ona çıkması için şans diliyorum. FalSepeti ve KizlarSoruyor ekibinede teşekkürler.
Vaov bu çok güzel bir fırsat. Bu fırsata kalbimi bırakıyorum. Elbette kazanmak isterim.
Fala inanma falsız da kalma demişler. Ee umarım ben de kazanırım.
Çok merak ediyorum. Falsepeti' ni sıklıkla duyuyoruz zaten, bir o kadar da eğlenceli geçecek bu serüvende bana da yer ayırtın lütfen.😋
💜 💜
Arkadaşımı etiketlemeyi unutmuşum.
@kotukizzx sen de fal tutkunu biri olarak bence bu yarışmaya katılmalısın.😍
Cevap
25Cevap
Bu tam fal tutkunu insanlara hitaben olmuş gadası.
Sadece fal tutkunları için değil aslında; fala inanma, falsız da kalma mottosuyla herkes bu fırsatı değerlendirebilir. :D
Orası da doğru 🙈
@adilolmayanyildirim ben hayatımda hiçbir şeyi bunu kazanmak kadar istediğimi hatırlamıyorum etiketlediğim arkadaşım da beni çok iyi tanır fala ne kadar düşkün olduğumu bilir bende kendi çapımda kahve falı ve doğum haritası bakıyorum bu konuda bir eğitim almayı da çok isterim o kadar hediye verdiniz ama benim kalbim bu hediyede kaldı ❤️ Şimdi açıklanana kadar bana çıkması için ritüel yapacağım 😍 Ay aşırı çok istiyorum inşallah benim olur 🤩
Benim de kalbim görüşünde kaldı, ne yapacağız. :D 💜 Umarım kazananlardan biri olursun 🥳
@falsepeti 'ni arada kurcalıyorum 🤦♀️ Eee 'Fala inanma, falsız da kalma' demişler. Seviyorum ön görüleri dinlemeyi...
@54srp @sosyetic_sheqiil @acid_qeenn @liliaaaa kızlar siz de katılın bence 🌺
Vuhuuu, ne güzel bir haber bu 🤩 Falsepeti'ni biliyorum ama deneyimleme fırsatım olmamıştı. Müthiş yorumcularından fal kazanmayı çok isterim. Yıldızname de olabilir mesela, hep merak etmişimdir. <3
Güzel bir şans :D
Sayın fal sepeti ilk takip ettiğim kişi siz oldunuzz 😀 bu 500 krediyi ben istiyorum nesibecimi çok özledim bir dertlesmeye ihtiyacım var o yüzden bana verinnn hediyeyi 💕💕💕 kimi etiketlesemm pek de arkadaşım yok ama 🤣 o yüzden tolga beyi etiketlicem o benim arkadaşım olsun 😅@Tolgatanrısever doğru mu yazdım emin de değilim 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Yanlış olmuş bir daha yazıyorum canim arkadaşımı 💕💕@TolgaTanriseven
Niye olmuyor 🤦🏻♀️
Tarot kartlarinin gelecegi gostermekten öte, kişinin farkinda olmadığı, haberdar olmadigi fakat stratejik durumlar ile ilgili bilgi verdigini söyleyebilirim. O nedenle, gelecek tahmine değil de bugünden bahseden mistik enstrumsnlara ilgim var @, masal_anlatan_peri de ilgilenir bence :)
@cielostellato bu hediyeyi duyurduğunuz için teşekkürler...
Sonuçta ne demişler "fala inanma, ama falsız da kalma" 😊😊😊
Bana çıkarsa tabiki denemek isterim...
<3 💜
Yanii Fala inanmıyoruz ama falsız kalmıyoruz, ben merak edip bakıyorum, severim. Teşekkürler @ojelikadin 🌸
Her ne kadar inanmasamda aklım kaymıyor değil. Arada bakıyorum burç yorumlarına😂
@ojelikadin teşekkürler☺️
Çok severim fal baktırmayı ya güzel bakan biri olsada baktırsam merhaba keşke şimdi içtiğim kahveye 🙈
@elfidanim
ay fal diyince akan sular durur benim için çok meraklıyımdır böyle şeylere güzel bi çekiliş teşekkürler 🤩
🧡🧡
Bende katılacam @birbukre yürü sende gel çıkarsa bana ver 🙂
Teşekkür ederim pek benlik bir şey değil bu, ama kazanan arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum.
Bugüne baktırdığım hiçbi fal çıkmadı🙄 tarot baktırmadım gerçi de bi aralar çok iyi kahve falı bakardım ah ahh gençlik 🥲 uygulamayı indirip bir inceleyeyim ama etiket yapabileceğim hiç arkadaşım yok burada🥲🥲🥲
Tabisi de kazanmak isterim fal sepeti uygulamasını kullanıyorum ah şu krediler benim olsa neee olur.
@xsxixmxgxex hep beraber fal kapatırız diiil mi
Evet kuzum ne kadar inanmasam da asla falsız kalmayız 👉💕👈
Ben de kazanmak istiyorum!
Fal ve astroloji benim hayatımda çok önemli bir yer kaplıyor. Tabiki çok isterim Falsepeti'nden fal kredisi kazanmak.
Lütfen beni seçin.
@Alfoo @Little_dark_age_ gelin fal baktırak skjfja
Hahah, gelip durun belki şanslı KScanlar siz olursunuz :D
@kanya olur fal olmazsa olmazımız jfoslkfj
Benim düzenli olarak gittiğim falcım var, teşekkürler.
Kazanmak istemiyorum, teklifiniz için teşekkür ederim :D
yalan dolan ya off :D eskiden bende hevesliydim ama yalan dolan
Kadınlar Baya İlgili Bu Konuda Ama erkekler pek ilgili olmuyor
Güzelmiş ve katılan arkadaşlara bol şans diliyorum, ben seyirciyim.
@melissa2619 umarım çıkar diyelim 😊
Fallara ilgim var 🙈
@aynadakiajan
İsterim tabi kim istemez ki
Kazanmak isterim güzelim yha
Soruya değil de , hello ciklatlarim diye başlaman çok hoşuma gitti :)
özellikle kadınlar bu konuda çok ilgilidir :)
falda anlayanlar bakar mı bide pp düştüm kana susadım filmindeki jennifer
Onlar gelsin ben onlara bakayım tarot...
Teşekkürler
İsteyenlere bol şans
Fala çok ihtiyacım var
Istemiyorum, inanmıyorum kusura bakmayın.
Şans olsa hatunum olurdu 😊
@SavcıEsra_ nın bu konuda kimse eline su dökemez😏
Bu soruda sana etiket atıp ben yetmez miyim demek aklımdaydı 😌 hashsh
Evet isterim
istemiyorum dinime göre caiz değil fal
Pek sanmıyorum canım 😊 😊 😊
Cok isterim ya
İsterim
Tabiki aynen
Evet olabilir
Fala inanmam
Olabilir isterim neden olmasin