Astroloji & Burçlar Çapkınlığın burçlar ile alakası var mı? Fearless-00 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hangi burçtan olan kişilere çapkın gözüyle bakıyorsunuz? Çapkınlığın burçlar ile alakası var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
alfawomen Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% Terazi +1 yıl Alakasız burçla bence. İnsanla alakası var özü nasılsa öyledir 1 0 Yorumla
tekinaymelisa Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 101% Koç +1 yıl Burçlara çok inanmıyorum kimseyi de burçlarına göre yargılamıyorum 1 0 Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% Aslan +1 yıl Bazı burçların albenisi yüksek, bazılarında şeyran tüyü var 🤗 0 0 Yorumla
_CamdanNesnee Takip Et Xper 4 Yaş: 33 İkizler +1 yıl Her şeyi de burçların üzerine atıyorlar😀 Çapkınlık karakter meselesi bence. 0 1 Yorumla Fearless-00 Balık +1 yıl Var mı sende çapkınlık 😄 Yorumla
AppointmentİnSamarra Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Yay +1 yıl burçların hiçbir şey ile alakası yok uydurmaca şeyler işte 1 0 Yorumla
elevencalculus Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% Akrep +1 yıl Sanmıyorum burcla alakası olduğunu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Alakasız burçla bence. İnsanla alakası var özü nasılsa öyledir
Burçlara çok inanmıyorum kimseyi de burçlarına göre yargılamıyorum
Bazı burçların albenisi yüksek, bazılarında şeyran tüyü var 🤗
Her şeyi de burçların üzerine atıyorlar😀 Çapkınlık karakter meselesi bence.
Var mı sende çapkınlık 😄
burçların hiçbir şey ile alakası yok
uydurmaca şeyler işte
Sanmıyorum burcla alakası olduğunu
Ikizler ve başak erkeği
İkizler, yay, terazi, boğa, akrep.
Karakterle alakası var
Boğa ve koç aman diyim.