Aksini iddia eden de gerizekalıdır abjasgjsva
Akrep burçları neden şeytan gibiler?
Aksini iddia eden de gerizekalıdır abjasgjsva
İyi araştırmamışsın karakter olarak en iyi, yenileceğini bilse bile iyiden taraf olan, çıkarı için hareket etmemesi ile ünlüdür akrep burcu. İçten içe karamsarlığımız ve kindarlığımız olabilir ama sen zarar vermezsen bir akrepten zarar görmezsin genellikle.
Herkes öyle değil tabiki ama benim tanıdığım eski sevgilim akrepti. Akrepin özelliklerini katbekat taşıyordu. Şeytanlık tavan, libido tavan, kıskançlık tavan, saplantılı, pisliğin tekiydi. Tabi akrepler için genelleme yapmadım benim tanıdığım tam bir şeytandı
😬😬
Bence sen hastasın
Surekli insanları burçlarına göre ayırıp duruyorsun
12 burç var 12 insan tipi karakteri mi var bu dünyada cahil
İnsanlae doğum tarihlerini seçemezler aa bu akrep kesin şeytandır demek de ultra gerizekalılık
Eğer hemcinsinizse kıskanç, plancı, yalancı, iki yüzlü ve intikamcı olmaları da muhtemel. En iğrendiğim özellikleriyse arkadan arkadan yapıp yüzüne inkar etmeleri. Madem intikam aldın azıcık delikanlı ol da yüzümüze de evet yaptım de. Korkak!
Kova mısın sen?
Cevap
3Cevap
Burcuma laf etme ☻ ben akrep burcuyum gayette melek gibi bi insanım akrep burcu düşmanın var diye genelleme yapma hiç hoş değil.
Teraziyim ve aksini iddia ediyorum canım da değilim onlar bir insan onları yererek ezerek insan olunmaz 👍
Ben bu arkadaş adına bütün akrep burçlu insanlardan özür diliyorum
ne burç sevdalısı insanlar var yahu
geçmiş olsun canın yanmış galiba
(akrep değilim)
Erkek arkadaşımla alakası yok ahshahahahah
değiller
şeytanlar çünkü
Alaası yok ben mazoşistim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?