Hazır yepisyeni, gıcırından konu etiketimiz varken sorayım dedim bi toplanın.
Bu ikizler size ne etti? Neden gökyüzünün en sevilmeyen çocuğu biziz? Neden kendini mehdi ilan eden hasan mezarcı bile ''ikizler cennete giremez'' demişti mesela? 😂
İkizler burcu gökyüzünün üvey çocuğu mu, size ne etti?
Ciaoo🍀🦇 Bende ikizler burcuyum ve bir ortama girince tanışma sürecinde 5 /6 dk sonra sen kesin ikizler burcusun sözünü duymakta artık rutinleşti. Ikizler burcu enerjik ve iletişim burcudur. En zeki iki burçtan birisidir. Sosyal aktivitelerde en uyum sağlayan ve ön plana çıkan burçtur.
Çift karakter, iki yüzlülük değildir!İki burç sitesi okuyan herkes aa onlar çift karakterli yani iki yüzlü sözünü yapıştırı veriyor. Çift karakter ağlarken gülmek gibi her iki duyguyu eşit ve yakın zaman aralığında bulundurmamız nedeni ile söyleniyor. İkı yüzlü olmakla bir ilgisi yok.
Ve her şeyi geçiyorum madem burçlara bu denli inanıyorsunuz ve ikizlere laf ediyorsunuz o halde ay burcunun güneşten daha etkili olduğunu da bilmeniz gerekir ve birçok kişide ay burcu olarak ikizler olanlar var ancak bilmiyorlar bile yeter ki ikizlere laf edelim😂.
Annem ve babam ikizler burcu olduğu için ikizler burcunu yakından tanıyorum. Bana ters gelen özellikleri yok. Sadece karar verirken biraz fazla düşünüyorlar o kadar bir aslan burcu olarak annemler bana ayak uyduruyorlar. İkna kabiliyetleri ne kadar kuvvetli olsa da bana bunu uygulayamıyorlar
Bu soruyu ciddiye alasım yok Gül hanım. Gerçekten burçlara inanıyor olamazsınız. İkizlerle bir problemim yok. İkizler burcu bir sürü arkadaşım oldu, bir sıkıntılarını görmedim. Zararsız, sıradan, samimi insanlardı.
İkizler burcunun insanları bilinenin aksine çok uyumludurlar. Çocukla çocuk, deliyle deli olurlar, iletişim kurarken karşısındaki insana göre şekil almayı bilirler. Bunun nesi kötü Allah aşkına. Her daim neşeli, eğlencelidirler, farklı fikirler her zaman ikizlerden çıkar. Ruh halimiz çabuk değişiyor olabilir ama aynı bedende hem masum hem tutkulu birisini düşünün, bi taşla iki kuş vurmak gibi bişey bence 😉, sürprizlerle doludur ikizler, candır can ❤️
Saygı en başta duyuyorum lakin kardeşimden öne çıkıyım biraz ruh hali o kadar değişken ki bir an siyah diyorsa hemen ardından beyaz oluyor ve anlaşmazlık o kadar büyük ki :) öyle kabullendim onu ama ortak noktamız :D Annem-Babam-Beşiktaş bunun dışında uyumumuz yok :)
İkizler burcu çok eğlencelidir, iletişim becerisi gelişmiş ve kafa dengi bir burçtur. Güneş burcu Terazi, yükselen burcu Kova olarak tam bir hava grubuyum. İkizler burcu da hava grubu olduğu için gayet iyi anlaşırım. Bazen hangimiz daha değişkeniz acaba diye kapışıyoruz. 😂😂
Burç karakterlerini pek incelemedim ama ikizler burcu hakkında cidden hoş yorumlar yapılmıyor :D Düzen bozucu olarak tanımlanırlar hani düşünüyorum da bir haksızlık gördüklerinde çok yüksek sesten tepki koyuyorlar da ondan mı diye ama tam net bilemiyorum
Ne bilim yahu milletin derdi ikizler burcu olmuş halbuki ülkenin neşe kaynağıni bizler karşılıyoruz pozitif, cıvıl cıvıl, şen şakrak burçtan ne zarar gelebilir ki 🥳🥳🥳😀
İkizler burcu 9 köyü birbirine düşürür, sonra tepeye çıkıp ulan bu köyleri kim birbirine düşürdü diye güler. Zekidir kurnazdır ama bu zekiliği kurnazlığı her zaman kendi çıkarları doğrultusun da kullanır. İkizler burcu narsisttir. İnsanların acı çekmesinden keyif alır. İlk başlarda soğuktur ama eğer ki çıkar elde edebileceği bir konu varsa kesinlikle hemen sempatikleşir. Çok tatlı masum görünen bu burç çok tehlikelidir. Bizzat deneyim sahibiyim. Bir yengeç burcu olarak söylüyorum neler ettiniz la bana 😂
:))) duygusal insanların derisi incedir derler, biz öyleyiz bence. En azından ben öyleyim. O nedenle rüzgar, dolu çabuk etki eder bize.
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ya ikizler burcunu çok abartıyorlar gayet iyi insanlar herkesin bir kusuru var. Duygusallar. bazende aşırı mantıksallar yani herkesin bi kusuru var birsürü tanıdım hiçbirindende zarar görmedim. En büyük zararı kendine olan burç zaten. Sadece bazen öfkesi ve dili keskin bi kılıç gibi üzüntülerinden dolayı sanki kimse sinirlenmiyor gibi bu burç batıyo herkese :/
Ben severim ikizleri, zeki, ilginç, bilgi öğrenmeyi seven, dahası çoğu hayvansever, hümanist ve kendi keyfine düşkün, biraz da ukala, fazla detaycı olurlar. Bu özelliklerini iyiye kullanan ikizler çok ilginç insanlar bence.
Kadınından şikayetçi değilim ama erkeği hem yalancı hemde üç kağıtçı çünkü yaptırdığım bir mobilya marangozculuk işimden biliyorum , berşeyleri yalan ıyyy
Boşver gitsin. Ona bakarsan başak burcları da fedakar oldukları icin kaybeder. Bu durum da üvey cocukluk ama takılmaya degmez. :) Sen mutlu olmaya calısmayı denemelisin. :)
Te allaam ya valla ben de ikizler burcunun örnek insanlarına adını yazdıracak biri tanımadım. Bana denk gelmediklerinden olsa gerek, biraz gıcıklar bi de
inanmadığın şeyle ilgilenmeyip geçsen keşke. başkalarına da kendi inanç dünyanı empoze etmek adına bir de sanal ortamda hele de komik bir soruda akıl vermesen? bilmiyorum cok daha iyi olacak gibi.