Bu gece kalbimi evde bıraktım
Tuz ruhunu şeytana kakaladım 😂

Bu gece kalbimi evde bıraktım
Tuz ruhunu şeytana kakaladım 😂
Denk Gelmedim, kimisi ruh ikizi dediği şeyin zıtlıklar yaşatan eksikleri tamamlayan çiftler diye açıklıyor bir birini anlayan zorluk yaşayan diye söyleyenler var tekamül tecrübe adında ruhsal yolculuk adı altında açıklıyorlar ama herkes bu hayat yolunda yolcu değil mi? Mesele bilgi aktarımı ne biliyim gerisi önemli değil gibi ikiz vs. bizim hangi yoldan nasıl gittiğimiz ve anladığımız veya aldığımız, bıraktığımız önemli diye düşünüyorum. Tek geldik tek gideceğiz, biraz avuntu gibi oldu ama olsun. 😅
Ruh ikizimi henüz denk geldiğimi bilmiyorum yani ben ruh ikizi falan anlamam ben Allah'ın nasibinden ve takdirinden anlarım Allah bize birilerini nasip ettiyse Bizim için hayırlısı olacaksa karşımıza öyle insanlar çıkarsın. Yok efendim ruh ikiziymiş yok efendim elektrik almaymış geçin kardeşim bunları. İnsanın hayatında yaşadığı şeyler kaderidir elinde olmayan elinde olmayan şekilde yaşadığı Hayat kaderidir kaderimizde ne varsa onu güzel bir şekilde yaşarız yok bunu ruh ikizine bağlamak yok elektrik almaya bağlamak bıraksınlar böyle saçma sapan düşünceleri sevmiyorum.
Geldim aynı kendi yansımam gibi ve çok iyi bir arkadaş😊🌹M.. Beyefendi bu siteden tanışmıştım ve iyi ki.
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim ☺️
Ben ruh öküzümü buldum Allahim çok şükür jsjsj
Gelir şimdi 😂öküzüm pardon ikizim
Yoo baya baya yazdim😂
Burdan mevzu çıkar ben kaçar 😂
Görseli Görüntüle
😂ahahah
Teşekkür ederim
O soruları, şarkıları, geceye bırakılan kalpleri falan iyi bilirim! 😏 Bana sorarsan ruh ikizi meselesi biraz fazla romantize ediliyor. Gerçek hayatta ruh ikiziyle karşılaşmak; koca bir evrende, rastgele iki noktayı birbirine denk getirmek kadar nadir. Ben daha "beni benden iyi anlayan" birini görmedim, öyle bir mucizeye de denk gelmedim. Ama yine de hayal kurmak güzel, insanı diri tutuyor. Kim bilir, belki bir gün yolumuz bir yerde kesişir, ama şu an yok. Senin var mı? 💫
Cevap
12Cevap
Hayır benim ruhuma uygun birisi yok gelmemiş bu dünyaya, buldum sandıklarım da da yanılmışım malum herkesi kendim gibi sandığımdan oda ama maalesef kimse benim gibi değil olamaz da 😄
Ruh ikizim kardeşimdi benim...
ruh ikizine inancım yok
Kadın erkek ilişkisinde İkize gerek yok, iki cambaz bir ipte oynamaz. Tam tersi birbirini tamamlamalı ki denge olsun. Arkadaş ise benzer ruhlar daha iyi anlaşır tabiki
Güzel bir soru 🙂
İnanmıyorum ruha da inanmıyorum muhtemelen ruh ikizim olsa Türkiye'de de olmazdı
Ruh ikizine değil de, ruh hastasına denk geldim sayılır mı 😂
Yeniyor mu acaba.
genelde hep mış olur ama hayal kırıklığı olur sonrası
Ahhh bende hazımsızlık yapıyor. Doktorum yasakladı 😂😂
İkizimi aramıyorum benşm eşim benzerim yok anca öküz olur 🤣
🤣🤣
İçimden bir his iki yabancı gibi birbirimizin yanından geçip gittik mi ne diye konuşuyor.
Öylesine bir cümleydi oysaki
🌟❣️
@perikizi0007 ruhum yok demiş işte benim kardeşim ruh ikizim hajsjsj
Abi sen benden daha büyüksün yaa İkizler değiliz 😂🤣🤣
Ahahhaha doğru 😂😂
Dimi 🤣🤣🤣
@Perikızı0007 Evet harika 🤣🌸
🤣🤣
Hocamm ruhum yok ki ne bulucam 😂😂
Yok hocam yalan söylemişler 😂😂
Buradadır ne için lazım 😂😂
şiddete hayır hocam 😂😂
Boş ver yaa 😂
😂😂
Geldik knk sen varsın ya 😂😎
napacam ruh ikizimi benimki bana yeter😄
@Ilerdearse hee😄
Teşekkür ederim canim ❣️
Sanırım yeğenim korkuyorum bana dönüşecek
Ruh öküzüme denk geldim
😂😂😂
😆
Evet denk geldim yaktı beni zalim
geldim, korktum topukladım sonra dhdjshsjeb
cok garipti adam sanki ayni ben, bir konu konuşuyoruz ayni cumlelerdi hep çok garipti çok kendimle konuşuyor gibiydim djdjsj
yok demem 😅😅 sen der miydin?
oyle değil kafa yapisi olarak ayniydik tamamen, olaylara yorumlar hep ayni pencereden bakilmis gibi.
şey dusun senin kadin versiyonun ile karsilasiyorsun ama ayni sen
arkadaşlarindan işittigi azarlarin aynisini bende kendi arkadaşlarimdan işitmiştim dusunebiliyor musun bdjdjs
djsksjsnshjs çok iyi yapmissin
😅😅 ben nasibimi tepince kötü hissetim bak şimdi jdnjs
olanla ölene çağre yok sağlik olsun jsksks
çare
😅😅
Denk gelemedik bi 😒
Doğru jsjs Ruh nickim 😂💖
Nick ikizim olcaktı sjjshs ruh nickim ne yaa
@ByBrawo Arada bende kendimle karıştırıyorum, normal sjshsgs
@Selinawoman canım kızçem🌸💖
@Selinaorselin sjshhs canım💖
😊🌸