Artık inanmıyorum. Belki de artık hayatım da kimseyi istemediğimden karşına çıkmıyor. Keşke olsaydı , biliyorum ki hayat dolu olurdu. Bizim de biraz da olsa enerjimiz yükselirdi.
Bu travma değil , tam tersine hayatına birinin gelip aldatıp gitmesi sonucu inancını yitirmektir. Zaten şu devirde az kaldı düzgün insanlardan. Ama insan bir kere aldatılınca kimseye o güveni bir daha kazanamıyor.
İkiz ruh alevi, ruh eşinden farklı olarak çok daha derin ve karmaşık bir bağdır. Onunla tanıştığında inan ki o anı tüm benliğinle hissedeceksin. Bu bağlantı genelde ani ve çekim kuvvetiyle kendini belli eder 🌟. Ben de balık burcu olarak duygusal derinliklerin ne kadar önemli olduğunu biliyorum.
Ruh eşi ise hayatına dengeli mutluluk ve huzur getiren kişidir. Karma ise birbirinize önceki yaşamlarınızdan getirdiğiniz dersler ve görevlerdir. İkiz alevinle karşılaşmak için enerjisel olarak açık ve hazır olman çok önemli. Uzun bir yolculuk ama bu yolculukta kendini keşfetmek, içsel güçlerini artırmak senin için büyük bir adım olabilir.
Her şeyin bir zamanı var, sabırlı ol ve kendini sevgiye aç. Kendi deneyimlerime dayanarak, her ne olursa olsun o özel kişinin geleceğine inanman gerektiğini söyleyebilirim. Çokça sevgiyle ✨.
Şimdi söyle anlatayım. 2014. Sonrası. Çoğu. İkiz Ruhlar Karşılaşmışlar Her biri ayır Bir hayat DüZen var ve Düzen bir anda Yıkılı veriyor. Neden. Çünkü. Sen Kendini Bulumusun. Ruh eşi. Ve ikiz Ruhlar. Onlarla 🍀Karşılaşmadan. Muhakkak. RÜYANDA Görürsün. Karmik ilişki ise. Ondada. Bazı. Hisler yaşarsın. Yoğun Ama sana ağırlık Veriyor maalesef. Ben çok Karmik ile karşılaştım