terazi burcu olan insanları çok seviyorum ve çocuğum burcu da terazi olsun istiyorum, eşimle çocuk sahibi olmak zaten istiyorduk fakat benim buna göre hareket etmem saçma mı sizce, akıl verin lütfenn
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılBunu istemeniz normal ama şartlandırmamanız lâzım kendinizi. Sonuçta her burcun kendine has olumlu ya da olumsuz özellikleri mevcut. Kendim bir terazi burcuyum sevdiğim ya da sevmediğim özelliklerim var. Sezaryen doğumun yaygınlaşması ile birlikte bebeğinin burcunu ayarlayacak şekilde doğum yapmak neredeyse mümkündür. Ağırlıklı 39. haftada, bazı doktorların ise 38. haftada planlı olarak yaptığı sezaryen doğumlarda, özellikle anne adayları çocuklarının hangi burçtan olmasını istiyorsa, doğum tarihini istedikleri burca denk gelecek şekilde ayarlamaktadırlar. Umarım istediğiniz gibi olur...🙏🙏
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKeşke o kadar kolay olsa🙃 Evet belki doğum zamanı olarak terazi Burcunu tutturabilirsin fakat tam bebeğin doğduğu sırada yükselen burç ikizlere ya da Başak burcuna ya da başka bir burca denk gelirse işte o zaman terazi burcu kişiliğinden farklı bambaşka bir kişilikte çocuk Dünyaya getirirsin. Sen ne yaparsan yap o çocuk kaderinde ki yazılı kişilikle dünyaya geliyor 😉
61 Yorumla
+1 yılsizin çocuğunuz olmasın ya! benden kaç yaş büyüksünüz ama aklı yaşınız 5 falan. çocuk sağlıklı olsun gerisinin ne önemi var. sırf şu burç olsun diye yanlış şeyler yaparak sağlığıyla oynarsınız bebegin
1511 Yorumla
Yengeç+1 yılne alaka ya shdhd
Oğlak+1 yılsırf bunu düşündü diye niye çocuğu olmasın diyosun ya ne alaka sağlıkla burcun garip garip kafalar
Boğa+1 yıl@candlenotkendallll psikolojisi bozuk görmüyor musun? bu düşünceyle çocuk yetiştiremez bu bireyler. nasıl topluma kazandırağız bu çocukları diye düşünüyoruz sonra.
Yengeç+1 yılabartma ya herkesin kendi hevesi, olabilir
Oğlak+1 yılasıl problem siz de bence nasıl bu düşünceden psikolojisi bozuk tespiti yapabiliyosunuz ne mana yani
Boğa+1 yıl@candlenotkendallll sadece ben değil yorumları okursanız birçok kişinin de benimle aynı kanıda olduğunu fark edersiniz. siz olayı yalnızca yüzeysel olarak ele aldığınızdan işin diğer tarafını göremiyorsunuz.
Yengeç+1 yılherkesin aynı şeyi düşünmesi o şeyin yalnış olduğu anlamına gelmiyor
Oğlak+1 yıldiğer yorumları da okudum şimdi hepinizin değişik olduğunu düşünüyorum iyi akşamlar
Boğa+1 yıl@candlenotkendallll burada değişik olan siz oluyorsunuz. alışılmışın dışında tavırlar sergileyen sizsiniz hanımefendi. yine de ben sizin yapmadığınızı yapıp saygı duyuyorum yorumunuza. iyi akşamlar
Boğa+1 yıl@candlenotkendallll ben nr diyorum sen ne konuşuyosun burda. çok farklı seviyelerdeyiz, ne dediğimi anlamanız için çok uğraş vermeniz gerekmekte. kolay gelsin simdiden
Boğa+1 yıl@candlenotkendallll ahahahahaha isine gelmeyince böyle oldun değil mi? senden de bunu beklerdim. daha fazla uğrasamayacagim
Burçlara bu kadar bağımlı kalmayın, eğer çocuğunuza yeteri kadar doğruyu yanlışı iyiyi kötüyü öğretirseniz hem sizin için hem toplum için güzel bir karaktere sahip olmuş olacaktır.
110 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
93
Cevap
61Cevap
+1 yıldoğduğundan beri zaten zorla sen Müslüman olacaksın diyerek yeni çocuğa din dayatılıyor sonra sen erkeksin pembeyi alamazsın sen kızsın koyu renk olmaz sana diue bu bile artık doğmadan önce ayrılıyor biraz rahat bırakın yeni doğmuş olsada onu doğduğu anda şu sun sen busun gibi baskıcı teknikler ile yetiştirmeyin şimdide burcun bu olacak olmaz ise erken doğururum karnımda bekletirim gibi aptalca şeyler yapmayın bir aile demek çocuğun gardiyanı demek değil ilerlemeyi seçtiği yolda destek olmak demek yolu seçmesinde yardımcı olmak hatalarında ise yanlarına olup teselli vermek demektir aile olacaksanız bunları çok derin düşünün artık çocuk yapıp kendinize göre şekillenecek bir kab yapmayın
11 Yorumla
+1 yılNormal. Siz istedikten sonra kimseye burç tartışması yapmak düşme çünkü bu göreceli bir kavramdır; kimisi burçlara inanır kimisi inanmaz. Siz de gözlemlemiş olduğunuz bir şeyi kendiniz üretmek istiyorsunuz bundan daha doğal bir durum ve istek olamaz.
Bu arada ben de teraziyim, yükselenim yay. Zaman zaman dengeyi bulmak adına yay burcu özelliği de gösteriyorum tezcanlılık gibi. Örneğin bir yer bana uymadıysa bir süre terazi sabrı gösterip yay sabırsızlığı ile bana uygun bir yer arıyorum kendime :)00 YorumlaTerazi burcu istemek
Bir terazinin gözünden terazi burcu olmayı ve üstelik bir terazi burcuyla birlikte olan aynı burç birini dinlemek istersen satırlarca olumsuzluk yazabilirim ayarlayabilirsin şöyle ay hesaplayarak çocuk yapmayı dene sezaryenle doktorunla görüşüp ayarlayabilirsin saçma bir düşünce depil herkesin düşüncesi kendine ama sana tavsiyem sezaryene kendini zorlamaman çocuğun olur ama doğum gelir istediğin burç olmasını için sezaryen istersin ama normal doğum içinde uygunsundur normal doğarsa burcu yay'a kayar gibi ihtimaller olabilir sen gene ayarlayabilirsin zamanı ama normal doğuma uygunsan bir ebe desteğiyle imkanın varsa bu doğum sürecini normal doğurarak olması gereken şekilde muazzam güzellikte geçir kendini sıkma stres yapma kendini kötüde hissetme Allah önce sağlıklı bir bebek ve doğduğunda nefes alabilecek bir bebek nasip etsin daha sonrada gönlüne göre tek avazda kolay bir gebelik süreciyle sana anne olmayı tattırsın ♥️ Her şeyden önce çok iyi bir anne ol 🖤00 YorumlaBenim yükselen burcum terazi. Dilerim hayırlı ve sağlıklı bir evladıniz olur. Fakat kader denen olay öyle bir şey ki, sen hamile kalacağın saniyeye kadar ayarlarsın, sonra bir erken doğum olur çocuk başak olur. Ya da öyle bir harita ile gelir ki terazinin t'sinden eser olmaz. Bence sen pamuk ellerini aç yüceler yücesine, Allah'ım de, benim terazi burcu karakterine müthiş bir hayranligim var, sen bana haritasının tamamı hayırlı ve iyilikli olacak, güzel kalpli, kendine, bana ve babasına, ailesine, çevresine, vatanına, dünyaya, insanlığa hayırlı evlat lutfeyle de. Bu harita işleri tam bir muamma. Öyle olmasaydı herkes önden burç tasarlardi. Herkesin kendine göre sevdiği burç var. Mesela atıyorum "şükran", formu inceler"ay fikret, bizimki aslan olsun"derdi. Sen Allah'a bırak, O bilir işini.😇😇😇
00 Yorumla
+1 yılBurçlar genel olarak insanın karakterini kişiligini etkilese de bu bir insanın yaşamında tek ölçüt ve etken değildir. Sırf terazi burcu olacak diye ona göre ayarlamak ya da uğraşmak son derece yersiz bir durum bana göre. Önceliğiniz sağlık olsun da varsın terazi olmasa da başak, akrep olsun önemli noktalar değil.
10 Yorumlayani anormalmi zor soru. nerden baktıgına baglı. bence notr. artı veya eksi diyemem:D cok takıyorsan burclara ayarlamayı dene. ona göre denk getir. ama hesap tutmazsa sıctın:D 1 sene beklicen. ya da saparsa bi yan burca gecersin. risk. bence burclara takılmamak lazım. kişisel olarak da inanmıyorum ama. sen mutlu olcaksan iinanıyorsan yapabilirsin. denersin yani olursa ne ala. böyle bakabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılGayet normal bir durum bu bir tercih ve mantıklı bir tercih. Terazi burcu konusunda bir sey diyemem ama bir astrologla görüşüp saatine kadar bile ayarlayabilirsiniz. Boyle oldugunda çocuğun şansi yetenekleri ve hayatini büyük ölçüde belirlemis olursunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsan üstü derecede anormal hem de. Psikoloğa gitmeni kesinlikle tavsiye ediyorum. Ne yaparsan yap ne kadar uğraşırsan uğraş hangi aya denk getirirsen getir çocuğunda olmasini istediğin ve hayal ettigin seylerin burcuyla uzaktan yakindan hicbir alakasi olmayacak. Sadece kafanı yoruyorsun gereksiz yere
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olayin normalliginde değilim ama terazilik pismanliktir😀 surekli kararsizlik neyi secsem aklim vazgectigimde kaliyo değişken ruh hali herseyden cok çabuk sıkılma birde hep en farkli olma istegii😂zaten bizdeki eşitlik sevgisi bu dunyaya fazla yapma yanarsın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen aslan burcuyum ama haritamin genelinde balık burcu etkileri daha baskin. Aslan olmamin hicbir avantajini görmedim ağustos dogumluyum balik ozellikleriyle yasiyorum.
Kisacasi bu yaptiginiz hesap, kurdugunuz hayal tutmaz. Hayırlısı olsun diyip kadere birakin en iyisi. Burç takintinizdan kurtulun00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır hiç de değil. Mesela ben de çocuğumun Koç Aslan Başak Burcu olmaması için gerekirse erken doğurmayı düşünüyorum. Hatta öncesinde doğum haritası incelemesi yapacağım gezegenlere birbirleriyle yaptıkları açılara bakacağım ona göre hamile kalıp doğuracağım. Bence internetteki doğum haritası sayfalarına gir ona göre yap hesaplamanı ileri tarihleri hesapla. Sevmediğin bi burç varsa o burcun etkisindeki bir gün doğurmamaya çalış çocuğunu. Bu arada sen ne burcusun ki?
00 YorumlaÇocuğun kendisine bunun bir faydası olsaydı herkes öyle ayarlardı. Herşey doğal olmalı. Çocuğu daha doğmadan böyle şekillendirecekseniz henüz anne olmaya hazır değilsiniz demektir. Şimdilik çocuk düşünmeyin bence:)
10 YorumlaBen terazi burcuyum ve üstüne üstlük yükselenim de terazi burcu ve inan benim gibi bir çocukla uğraşmak istemezdin, çok içimize kapanık ve duygu durumumuz değişken olabiliyor ve zor karar veriyoruz.
20 Yorumla
+1 yılNormal ama çok da şartlandırma kendini ayarlamak zor ve ağırlıkla sezeryan yapılıyor 9 ay 10 gün beklenmiyor genelde ve zaten mecburen erkenden sezeryan yaptıkları çok oluyor. Kıl payı kaçma ihtimali yüksek.
00 Yorumlaakılı bizden degil Tanrıdan iste burç kadar sacma bir seye bu kadar onem vermen disinda bide bu sacmaliga cocugunu mu alet etmek istiyorsun evinin adresini verde belediyeyi arayalım kısırlastırsınlar seni
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma ya. Sağlıklı doğsun yeter. Ayrıca yükselen ve ay burcunun da önemi var. Hem tek burçla kişilik belirlenmiyor. Benim tanıdığım terazi burçları da çok mıymıntı yani.
10 Yorumla
+1 yılEvet anormal ne fark eder ikizler burcu olsa veya yengeç? Çocuğunun o beğendiğin teraziler gibi olacağını nereden biliyorsun? Belki çok daha berbat olacak?
10 Yorumla
+1 yılbazı şeyler akışına bırakılmalı... benim gibi bir başak burcunu bile sıkar bu kadar plancılık.. bence yanlıs anlamayın benı ama gereksız buluyorum ben.
00 Yorumla
+1 yılBu çağda, güya bilimsellik adı altında araştırmalar yapmış ve bu yönde spefisik çıkarımlar yapmış politik doğrucuların laflarına bakıp burçlara inanmak gibi eğilimler gösteriyorsanız hala; size tavsiyem bundan sonra ensenizde aynayla gezin. Aksi takdirde ensenize vuran ağzınızdaki ekmeği rahatça kapabilir :)
00 YorumlaAllahım sen bu millete akıl fikir ihsan eyle Amin. Burcun karaktere bir etkisi yok kişi çevresi ve kendi iradesiyle karakterini seçer burçlarda yazılanlar herkes için geçerli değildir.
00 Yorumla
+1 yılTerazi burcuyum evet güzel bir burç ama bazı özelliklerim ve karakterim dışında ne bana ne çevreme bir artısı olmadı burç yani çokta takmamak gerek mühim olan çocuğun sağlığı.
00 YorumlaAyarlayabilirsin ama yükselen, güneş burcu, ay burcu, doğum haritası, bunlar da önemli. Ama teraziyi tutturursanız o daha baskın olur özellik olarak.😄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence anormal değil. Onları sevdiğini ve onlarla anlaştığını keşfettiysen bunu çocuğunla devam ettirebilirsin. Eğer öyle bir seçeneğin varsa deneyebilirsin. Bunun dışında gelişen durumlar olursa misal erken veya geç doğum gibi buna takılma ama.
00 YorumlaBurçlara inanıyorsan, ilgileniyorsan anormal olmaz sadece inandığın için o burcun karakterini alsın istiyorsun
00 Yorumla
+1 yılÇocuğunun terazi olmasını istemen normal. Ama bir arkadaşım Aslan olsun diye normalden iki hafta erken doğum yapmıştı. O normal değil.
00 YorumlaBen teraziyim pek bi faydasını görmedim ama terazileri seviyorsan ona göre ayarlayabilirsin saçma değil ya
00 YorumlaNormal tabiiki hangi anne çocuğunun benim gibi cesur zeki ve güzel olmasını istemez? Tembel ve kararsız olabilir o konuda dikkat et tatlım 😂
00 Yorumla
+1 yılBurca göre ayarlamak pek normal değil bence ama herkes ne zaman isterse o zaman hamile kalıp çocuk dünyaya getirmekte özgür.
00 YorumlaNe oluyor bu dönemde hadi sevgilim bu gece olmalı 9 ay 10 gün hesapladım bugünü gösteriyor hadi bugece tohumu yerleştirelim mi diyor acab@?
00 Yorumla
+1 yılsaçma değil ya cdikfkssnlcsn neden olmasın kötü bir şey yapmıyorsun
10 Yorumla
+1 yılFazlasıyla anormal burçlara bu kadar inanmayın kaderinizi onlar belirlemiyor
10 Yorumla
+1 yılastroloji manyaklarından beklenen hareketler yükseleni de tuttur doğum saatin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin ayarlamanla olmuyor işte. Onun tesisten çıkış zamanını sen kendin belirleyemiyorsun. Caını sıkılnca çıkış yapmaya başlıyor. Sen terazi dersin bir bakmışsın Başak ya da Akrep olmuş. :D :D :D :D
10 Yorumla
+1 yılTeraziyi ne yapacaksin ya. Ayrıca ayarlasanda nasipten öteye gitmez
10 Yorumla
+1 yılTerazi o kadar iyi değil misal koç burcu kendine güvenir ama teraziler biraz daha içine kapanmıştır
10 YorumlaTeraziler çok yakışıklı/güzel oluyorlar iyi seçim😂
00 Yorumla
+1 yılTerazi burcu olmasın bence çok üzülür. Fazla duygusalız. :)
02 Yorumla
Terazi+1 yılAklıyla hareket eden kişi mi yoksa sevdiğim kadın mı yazdı bunu? 💔
Terazi+1 yılBeynini biraz kullanabilen terazi burcu kadını olarak yazdım sevgiler 🤓
Gizli Üye(25-29)+1 yıl@candlenotkendallll @SosyoPsikopat
Yukarda yorum yazan adama birlikte saldıran sahte feministler sizi. Güya kadını savunmak için olan yanlışı doğru kabul eden karaktersizler. Böceksiniz. Böcek!!00 Yorumla
+1 yılHayatımda daha saçma bşy duymamış olabilirim,
Ve sanırım öyle00 Yorumla
+1 yılTovbe ya madem sacma bi is yapiyorsunuz bari az daha bekleyin de asil Akrep olsun
02 Yorumla
Oğlak+1 yıl
Hayırlı sını istemeyi deneyin. Terazi olupta Allah göstermesin bişey olursa
00 Yorumla
+1 yılBaşak olsun ne terazisi ya teraziler dengesiz oluyor ne istediğini bilmiyorlar
00 Yorumla
+1 yılÇocuğu burca göre tutmayın. Sağlıklı Olsun Yeter Bence.
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yıl😄 hayır, bunu bir çok kadın artık düşünüyor. Yani bende olsam balık ya da aslan olmasını isterim 😅
03 Yorumla
Balık+1 yılCocugunun hayati uzulmekle ve kirilmakla gecsin istiyorsan balık yap
Akrep+1 yılAslan erkeği pek umursamaz, kadını ise, çakal olur ama biraz da aptal.
Balık erkeği duygusal, kadını ise, gösterişli olur. Evlat, boğa, koç ve kova olmaması için uğraşacağım 😆
Balık+1 yılBalik duygusaldir ama durusuyla ceker genelde. kadinlarin üzdüğü tiplerdir genelde.
+1 yılne kadar saçma
millet uzaya çıktı bunlar burç diyor00 Yorumla
+1 yılAyarlayabilirsin tabiki de cok sacma ya harbiden saçma boşversene ne olursa olsun takma bu kadar
00 Yorumla
+1 yılYoo bende içimde tutcam tutcam şubatta doğurup kova yapcam heh
00 YorumlaAllah c. c akıl fikir versin, kendinizi kandırmaya dewamke
00 Yorumla
+1 yılbende oğlak olsun diye plan yapmıştım evlenince uygularım artık xd
00 Yorumlaİstediğin kadar terazi doğur. Haritasının etkisi bir tek terazi olmuyor☺️
00 Yorumla
+1 yılÇocuğum sağlıklı olsun demiyorda burcu terazi olsun diyo awk
00 YorumlaBöyle şeylere kafayı takmayın sağlıklı imanı bütün olsun diye dua da bulunun
00 Yorumla
+1 yılTerazi burcu bir kardeşim var... Nasıl bir çocuktu anlatamam. Sabır testi :D
00 Yorumla
+1 yılBence doğru , isim de önemli en az burç kadar. İsim analizlerine bakıp koymak lazım
00 YorumlaPekte normal değil.
Burclara kafayı fazla yormayın00 Yorumla
+1 yılYok canım neden anormal olsun. Başak burcu olmasından çok daha iyidir. 😃
00 Yorumla
+1 yılHahahahaha vallaha ben evli degilm ama ayni seyleri bende dusunuyordm hangi burctan cocuk yapsam diye hahsh
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet çok tatlı ve düşünceli bir insanım ama kendi içinde çok fırtına yaşar terazi, bence yapma, benim gibş anormal bi kadın çıkabilir 😂🙈
10 Yorumla
+1 yılHerşey sizin eliniz de değil malesef yaradan verirse olur ancak nacizane fikrim herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını dileyin ilk önce yakın çevremden bu tarz olayla alakalı benzer birşeyler duymuştum allah kimsenin başına vermesin...
00 Yorumla
+1 yılAyarlayamazsın ki çok zor belki erken doğum olacak!!!
00 Yorumla- Devamını Gör (94)
Devamını Gör(139)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Çocuğumun burcu terazi olsun istiyorum, hamileliğimi buna göre ayarlamam anormal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler