Hamileysem bebeği aldırabilir miyim?

Benim regl 16 gün aksadı ama regl belirtileri de var yani arada kasık bel ağrısı hafif mide bulantısı

Birkaç gün daha olmazsam test yapacaz ama pozitif çıkmasından korkuyorum çünkü bebeği aldırmak zorunda kalırım

18 yaşına yeni girdim öyle bişeyde doktora gitsem doktor bebeğin kaç haftalık olduğundan 17 yaşımdayken olduğunu anlar mı ya da bebeği aile izni olmadan aldırabilir miyim yoksa her türlü haberleri olur mu

Güncellemeler
1 yıl
Ben ilişkiye girmek istemiyordum karşı taraf bildiğiniz tecavüz etti keşke hemen bana suçu yüklemeseniz
Güncellemeler
1 yıl
Daha sonra gebelik testi yaptım ve hamile olduğumu öğrendim. Hormonların da etkisiyle annelik konusu açılınca ağlamaya başladım ablam nolduğunu sorup durunca anlattım. Ailem yanımda oldu ve şikayetçi olduk. Bebeği aldırmaya kıyamadım ama mecburen aldırdım. O tecavüz eden şrefsiz daha tutuklanmadı. Adalet varsa da geç işliyor maalesef. Bana yorumlarda yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim biraz da sizin sayenizde şu an hayattayım :) tecavüz eden kişinin beni öldüreceğini hissediyordum
Hamileysem bebeği aldırabilir miyim?