Sıkı durun bırakın dalgayı benimle arkadaşlar ben bile inanmıyan biri olarak bu görüntüler şok etti beni dünya konuşuyormuş olayı işte:::
link
link
mezarlıkta çadır kurmuştum türbe taşının dibine rüzgar almıyor diye gece sakince uyudum yol yorgunuydum saat 4 uyanırım uyanmaya yakın küçük bir çocugun göle doğru koştuğunu idrar ettim öylece baktım birden gitti cami halkına sordum bir yıl evvel sabah vakti evden çocuk göle gitmis orda boğulmuş şaşırdım
Böyle saçmalıklara inamayın hayalet peri diye bişey yoktur ruh vardır ama oda insan bedenindedir göremessiniz ayrıca insan dışında yaşayan varlık varmıdır vardır buda cinlerdir bunlarda Allah dilerse insana görünür bu videodaki sadece reklam amaçlı yapılmış bir video müşteri ve turist çekme çabası?
Pardon ama acıyorum haline. Ne kadar saçma? Kuran'da da açık açık yazıyor. İnsanların gözünün önünde ruhu, cini vs. görmemeyi sağlayan bir perde var.Bu yüzden bir kamera hayaleti çekebilecek bir kapasitede olmadığı gibi, çok gerçekçi olmadığı da belli. O yüzden hayaletlerden de korkmaya gerek yok
Of ya bende sadece etkiliyeci dedim hee,o kadar basit değil dediğin gibi cinlerin musallat olma olayıda var herkesin kabul ettiği bir olay o yüzden o kadar keskin basit değil hatta 3-4 durumda boyuttan geçme olayı var hadi bunlarada inanmıyorsun cin çağırma duası var yani öyle basit değil acınıcak halimde yok.
Canım sen fazla Paranormal Activity izliyosun. İzleme.
Cevap
13Cevap
Dünya konuşuyor 2k kişimi izlemiş? saçma, montaj. Soruna gelirsek Dedem vefat ettiğinde cenazesine katılamamıştım. Haberim bile yoktu. 1 hafta sonra rüyamda kendisi ziyaret etti. Ailem ile görüşüp vefatını öğrendiğimde şok olmuştum.
Gönül rahatlığıyla izleyebilirsiniz, korkunçlu değil. Odadan bulutumsu bir şey çıkıyor güya, olay bu...
Butür videoları evde kendinizde yapabilirsiniz : )Teknoloji geliştikçe bu tür paranormal şeylerde gelişiyor nedense
Bizim göremediğimiz bazı ışınları kameralar görüyor aslında ruhlar dünyaya dağılmış halde yani odanda ruh var gözümüz algılamıyor ama kamerayı aç bak hepsi etrafındadır şimdi :)
gündüz neen atmıyon link gece uyuyamam belki çok korkuludur:((
hhaha :D
hayir gormedim .
ayrica videoyu izlemeyi g*tum yemiyor .
fghsjkd
Senin içine üç harfi girmiş reis ortasında ki harf i dfghkhfg :D
görmedim ama musallat olmuştu abime 3 harfliler bizee komik geliyor ama adam altına zıçıyordu.:D
Ya ya yani arkadaşım dediğin gibi bazı kesin mutamat yorum yapanlar var efendim onlar insana bulaşamazmış efendim perde varmış tamam eyvallah hacı ama ne deniyor kuranda alimlerde söylüyor bazı özel durumlarda irişebiliyorlar en basit örnek halk arasında küçükken niye oğlum gece gece işemeyin bahçeye ya da destur deyin deniyor ya ya ya..
linki açmaya korktum, ne var linkte =//
arififn mencıstıra attığı gol
bak evde yalnızım.açim mi açmim mi ?
İn çin işlerinden korkuyorsan açma
yok açmıycam .kesinlikle açmıycam:D şimdiden arkama bakmaya başladım :D
Tüm dünya diyor izleyen 3 bin yok.
zombilerle bile savaştım ne diyosun sen...
Sam Ve Dean çağırın hemen :)))
olmayan şeyi nasıl görelim
3D gözlük almışsın eve sen yeni teknoloji tv"dediler sonra senin için dediler ki ismin duyguymuş oo siz bakmayın duyguda bir göz var maşallah takıyor 3d gözlüğü geçen gece bahçeden duygu bakıyormuş sen komşusu gamzelerin bahçesine giren ruhu görmesin mi hemen duygu hortumu çıkarmış tazikli suyu basmış arkadaşı gamzelerin evinede musallat olmaktan kurtarmış onları:))))
aynaya bakıyorum bazı bazı
Kuzumu kaybettm kuzu beni bul tm
hiç korkunç değil beyaz bişey geçiyor
takım ruhu gördüm.
bide tuz ruhu
supernaturel cokmu ızlıyon sen d
ateist im tabisi gormedim oyle seyler yok cunku
Ruh gördüm
ewde yalnızım lan .s
Görmedim hiç, ama görmekte istemem dogrusu
görmedim ama görmek ısterım
bence korkutucu değil