Aynı durumdayız desene sevdilim yanımda değil sıradan biri gibi geliyor lakin seviyorum. Sorun hep tartışıyoruz ve ilgisizliği ne yapacağımı nasıl yapacağımı da bilmiyorum çıkmazdayım
122 Yorumla- +1 yıl
Evet ama benim bu ilişki için yaptıklarım beni fazlası ile yormuş. şu an düşünüyorum o napti diyorum hiçbirsey. Seviyorum mu seviyorum. Onu sıkmamaya çalışıyorum onun derdine koşuyorum onun yanında oluyorum ama o beni bı kere bile dinlemiyor. Güçlü biri gibi duruyorum dur belki ama anlaması gerekir. Görmesi gerekir hissetmesi gerekir.
- +1 yıl
Olsun , bırak biz kimseye benzemeyelim kardeşim. İyilik bu dünya da değilse bile öbür dünya da kazanacak.
- +1 yıl
Sevgilimin umrundamıyım değilmiyim belli değil epey tartışıyoruz oyun oynuyor konuşmak istiyorum ama oyun oynamayı bana tercih ettiğini söledi incitti buda beni. İnsan sevdiğine bunu dermi bilmiyorum bekliyorum olacağı neyse o olsun diye deli gibi seviyorum hani bir durum vardır ya benim içimdeki tüm aşkı törpüleyip herşeyi bitirecek ya da dahada sağlam bir ilişkiye adım atacaz lakin ilk şık daha yakın gibi
- +1 yıl
Bizde oyleyiz. Ama ben artık yoruldum. Tahammülüm kalmadi. Kirilmaktan da kırıldım.
- +1 yıl
Herkesin bir derdi var be var da en çok seven en çok kafa yoran değilse ben de bir bok bilmiyorumdur. Sorsan şimdi onların umrunda bile değilizdir ha ben diyim. Ulen içimdeki şu aşka sevgiye , sevgiliye...
- +1 yıl
Kesin beni aldatıyorsundurda dedi. Ben öyle seviyorumki onu arkadaşlarımla aram açıldı kimsem kalmadı yanımda sıfır yalan asla yalan demem söz verirsem asla bozmam tam 10 aydır sigarayı bırakmıştım sevmiyor diye ama son olanlardan sonra tekrar başladım onun için çok fedakarlık yaptım kendimden o bana birşey yapmadı yaptığını sanıyor ama hiçbişi yaptığı yok
- +1 yıl
Kimse için dostunu silmeye degmiyor. 7 yıllık kardeşim dediğim kızı sildim ben. Gerçi onunda hatası vardı kardeşim dedim isem sana bana seçenek sunmucaktin. Geçmişe dahil hicbirsey yok abi zoruma giden bu. Beni bilen yok içimi bilen yok. Anlayan yok.
- +1 yıl
Aile evet. Belki de bu yüzden böyledir. 11 yaşında iken psikolojik sorunlar yüzünden anneme annelik yaptım. Annemi bu hale getirense babamdı. Dışarıya değil kendi iç Dünyama yöneldim. Ağladım gecelerce uyumadım bazen ölmek için defalarca dua ettim. Ama kimseye bu yönümü belli ettirmedim. Çok iyi dinleyici oldum herkesin derdini dinledim elimden geleni yaptım ama kimsenin umrunda olmadım. Biri bana nasıl dayanıyorsun dese o anda yere çöker hüngür hüngür ağlarım. Ama herşeyi tek başıma öğrenmekten yoruldum. Keşke annem babam karşılarına alıp bak bu yanlış bu doğru dese. Ya da şu mk sevgisini onlar bana verebilse. O ilgiyi anamdan babamdan görebilsem de elin kıçı kırık oğlundan beklemesem. Abi ben her seni seviyorum diyene inanmadım bu yaşıma kadar inanmadım. Ama 1 senedir yaşadığım bu şeyi hiçbir zaman yaşamadım. Yüküm zaten ağır iken bir de bunun yükü altında eziliyorum ben ya. Güzel kadınları , içi güzel kadınları üzüyorlar abi. Ki o bana tanıdığım tek iyi insansın demişti...
- +1 yıl
Öncesinde 4 yıllık birliktegim oldu. Sonrası da bu. Başka da olmadı. Ama onun için bilmem kaçıncıyimdir. Ama dediğine göre ilk defa birini bu kadar sevmis. Sevgisine sıçtigim.
- +1 yıl
Z benim ilk aşkım ilk sevgilim ilk sevdam ben onun ikinci sevdiğiyim ilkler öyledirki hiçbirzaman vazgeçemezsin. Ben evlenmeyeceğim biri olmayana kadar kimseyle çıkmayacaktım z yi bulana değin ozaman bununla evlenirim dedim güzel mi çok değil bende yakışıklı değilim ama o benim için dünyanın engüzel insanı ve tek vazgeçilmezim onu bırakmayı düşünmüyorum bile
- +1 yıl
Allah hakkımızda en hayırlı olanı nasip etsin kardeşim sevda işleri zor...
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgilin seni yalnız hissettiriyor olmasın? Gerçekten sevgisinş yanında olduğunu hissettiremşyor demekki tabi bu benim düşüncem
01 Yorumla- +1 yıl
Evet doğrusu bu
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de yaşadım aynı şeyi. Çünkü tam olarak sevilmiş hissetmiyorsun. Senle yeterince ilgilenmiyor. Bir şeyler eksik bu da seni mutsuz ediyor.
21 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılBirbirinize ait değilsiniz demek ki. Oysa insan severken onun için yaşar gibi olur.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Muhtemelen sevgili dünya hayatına ışık tutan bir huzur niteliği değildir.
Manken olarak kullanılan bir şekildir Ya da sen de huzursuzluk vardır Huzuru kaçırmışsındır
Ya tam dolu dolu sevilmemişsindir ya da sevmiyorsundur012 Yorumla- +1 yıl
Çok sevmeme rağmen defalarca gitmek istedim ama ondan gidemedim. Bir başkası ile olabileceğimi düşünmek bile modemi bulandırdı. Ona kullandığın o kelimeleri bir başkasına diyebilecegimi düşünmek kendimden nefret etmeme sebep oldu. Yapamadım. Dedim adam akıllı biz olamasak bile var ile yok arasında da olsak hiç yoktan dedim ara sıra görüyorum onu. Ara sıra sesini duyuyorum. Sonra pes ettim abi bu kadar severken sevilmemek zoruma gitti. Herkes ona sırtını dönse bile ben onun hep yanında oldum. Sonra numaramı değiştirdim. O zaman koşmaya başladı pesimden. 1 gün sürdü sonrası gene aynı. Sevmiyorsan sevmiyorum de dedim seviyorum dedi abi. Karşısina geçtim vurdum kırdım ağladım bağırdım çağırdım sevmiyorum diyemedi. Dedim sen benim ömrümden 1 senemi çaldın. Hiç mi aciman yok dedim. Bırak gideyim madem dedim. İzin vermedi. Ama niye. Niyeee?
- +1 yıl
Defalarca açıklama yaptım , kendimi kötü hissettim kimseye değil ona yazdım ona döktüm içimi ona onu anlattim. Ama şimdi artık hiçbir açıklama bile yapmadan sessizce gitmek istiyorum. Anlamadı , anlamasin.
- +1 yıl
Öyle de böyle de acı çeken ben değil miyim? Yapmam lazım ondan gidebilmeyi öğrenmem lazım.
- +1 yıl
Çünkü ben herşeyi bir kişiden bekledim. Bir başkasının ilgisini sevgisini degil. Ondan gelecek en ufak birseye umut bağladım. Ya gidicem abi ya gidicem ama biticek içimde ama bitmeyecek. Silersem abi çok sevmeme rağmen seversem ondan en ufak bir haber bile almam. Bu kadar çok severken bu sevgiden vazgeçmek zoruma gidiyormuş gibi
- +1 yıl
Ne olursa olsun hiç kaçmadim hep savaşan oldum , mücadele eden pes etmek bana göre değil zaten. Ama savaştım , ama çabaladım , ama sabrettim, ama ümidim kalmadı dedim tekrar umudum oldu. Ama bunca mücadeleye bunca nankörlük. Bir insanı bin kez de öldürebilirsin , bir kerede de. Bin defa öldüm zaten bir kerede de ölsem ne olur. Ona dedim yaralı bırakmanı değil öldürmeni temenni ederdim diye. Öldürmeyen o acı Varya güçlendirdi belki ama artık en ufak birşeye tahammülü olmayan biri oldum.
- +1 yıl
Belki de gitmek , kabullenmektir. Hepimiz Allah'a emanetiz
Sevgiline üzüldüm boşluktaki bir insan herşeyi yapar ak iyiki sevgilim ykk
017 Yorumla- +1 yıl
Çok şükür ki öyle biri değilim. Yalnızlığımi egolarim ile bastırmiyorum. Yalnizliktan kastım can sıkıntısı değil içsel bir yalnızlık problemi idi.
- +1 yıl
Büyük konuşmayim ama ben yaşadığım yeri cennet yapamadiktan sonra kaçtığım heryer bana cehennem olucak. İlgiyi de sevgiyi de ondan bekliyorum. Yuvayı dişi kuş yapar diyorlar ya ben ilmik ilmik isliyorum. Ama mazur gör benim de kendi içimde bir yalnızlık duygusu var.
- +1 yıl
Yerınde olsam bunu sevgilime söylerdim onla dertleşirdim sıklemezse yavas yavas soğurdum ilgisiz ilgisiz takılırsa , ilgilenirsede yardmcı olur sevdigimin bana herşeyi güzel geliyodu ya elleri falan konusması sinirli hali falan yetiyodu bana o ama ben ona yetmedim cok gereksiz muhattabı vardı işte ins o denli sevecegin ve seven biridir arkadasın hacııı
- +1 yıl
Anlamadiktan sonra dinlemedikten sonra anlatmama ne gerek var ki. O hatayı bir kere yaptım. Ailesel durumdu bana dedi ki takma boşver o kadar lafıma bunu dedi
- +1 yıl
İyiyim aslında eskisi kadar da acimiyor canım ama bir boşluk var o boşlukta boğuluyormuşsun gibi. İşin garip kısmı aglayamiyorum.
- +1 yıl
Gül gülen insanlarla takıl şarkı cok iyi geliyo hava almak falan git bir dısarı bak biraz ruzgar vursun yuzune kmseye ne diye ihtiyacın var krdsm kafana taktıgın şeye bak kuru kalabalıga sahibim bende ıcımde bir skntı oluyo ama danıstıgım herkes geçiştiriyo... neden biliyonmu takmamaktan değil adamlar senın yasadıgın sorunların ceyregini yaşamamış sen o kdr sorun atlatmışsın en son birinde tıkanmıssın gidiyon yaşadıklarının ceyregini yaşamamıs adama soruyon oda ne empati kurar ne mantıklı cevap verir
- +1 yıl
Bak bu kadar saattir aglamadim , şu yorumda yemin ederim gözlerim doldu. Beni anladığını hissettim. Dedin ya senin çektiğin sıkıntıları çekmemiş diye galiba çok yorulmuşum güçlü durmaya çalıştıkça ezilmişim. İçimi acittin.
- +1 yıl
1 kişide kalınca yük ilişkilerde böyle oluyo bide görmüyo seni o yükleri taşırken öyle boş taşıyorsun sevince taşıyosun aynı ilgiyi bekliyon gelmiyo bir zaman sonra ona da alısıyon böyle kötüye alıstırıyolar bilmiorm valla ben darbelerimi atlatsam bile kmseye güvenemem... öyle bişey yazmıssın ki sevgilim oldugu halde yalnız hissediyorum demişsin olmasının bir espirisi yok gibi duruyor ki zaten
- +1 yıl
Birgün anlar mı beni? Sessiz sedasız çıkıp gidersem hayatından anlar mı beni abi , daha fazla dayanamadı senesini verdi bana ben haketmedim o kızı der mi abi. Bana dediği gibi baskalarina da der mi ben onun o iyiliğini sevgisini haketmedim der mi?
- +1 yıl
Boşlukta olduğu için geleceksen gelmesin. ben onun canı sıkıldıgi zaman konuşacağı canı istemediği vakit konuşmayacağı biri olucaksam olmasın.
- +1 yıl
Abi olarak gördüğüm için değil , ciddi konusunca ağzıma takılan bir laf sadece iyi geceler seninle olsun
+1 yılSevgilim yok. Sen de bir tuhaflık var. Ayrılık acısı mı yaşıyorsun?
05 Yorumla- +1 yıl
Kısaca özeti şu yorucu bir ilişki hatta tek başıma ayakta tuttuğum kendime bile hayrım olmaz iken onu anlamaya çalıştım manevi olarak hep destekcisi oldum. Ama ondan beklediğim onca şeye karşılık hep hata yaptı. Ama buna rağmen ona hep doğrusunu öğretmeye çalıştım , ilgiyi de sevgiyi de ondan bekledim. Birazcık değerli olduğumu hissetmek istedim. Normalde de böyle biriydim zaten dışardan bakıldığında kendinden emin ama iç dünyasında yapayalnız olan biri. Aslında benim problemim genel olarak bu şekilde büyümek. Ailesel sorunların beni böyle biri yapmasi.
- +1 yıl
Sen sevgi arıyorsun. Sevgilinden bu sevgiyi alamıyorsun. O halde neden sevgilim diyorsun hala?
- +1 yıl
Yanlışa yanlışla gitmek istemiyorum. Belki de daha hazır değilim.
- +1 yıl
Belki de o değil. Ara ver kafanı iyice toparla o halde.
- +1 yıl
İnan buna çok ihtiyacım var. Belki de en hayırlısı bu olucaktir.
yalnızlık tuhaftır çünkü birilerinin olması yalnız olamadığının anlamına gelmz
00 Yorumla
+1 yılsebebi basit aslında tam olarak içimizi kimseye açamıyoruz.
15 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılBaşkasına yalnız hissettirmemek için. ah şu fedakar sevgilin
14 Yorumla- +1 yıl
Fedakar mi? Keşke olsaydı. Burada yaptığım fedakarlığın kitabını yazarım sana ama yapılanları dillendirmeye gerek yok.
- +1 yıl
Ah safım ah.. Sen bu saflıkla daha çook yalnız kalırsın 😊 inceyi gör 😘
- +1 yıl
Niye böyle bir yorum yapma gereksinimi duydun ki kırıcı olmadan da izah edebilirsin belki anlamamis olabilirim ama anlayacağım şekilde tekrar söylemenizi rica ederdim. İyi geceler
- +1 yıl
Canım seninki başkaları yalnız kalmasın diye uğraşıyor anla işte mavrayı
- Aile & Toplum konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılVallaha birkaç yıldır sevgilim yok bilmiyorum o yğzden ama şu an tam o şekilde hissediyorum
00 Yorumla yanlış anlama ama bence sevgilin sana göre biri değil olabilir kesin konuşmuyorum olabilir dedim
02 Yorumla- +1 yıl
Kesin olarak değil. Ama sadece kötü zamanlarım da bana omuz olsaydı o bile yeterdi.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer insan kendini bazı zamanlar yanlız hisseder yaratanın kuluyla iletişim yolu budur
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAllah kulunun onu hatırlaması için böyle bir hissiyat verir buna da kabz hali denir ama hacı hocaya bağlamayacam şu an :D
- Aile & Toplum konusunda 758 cevap paylaştı.
+1 yılBende olmuyo çünkü sevgilim yok
00 Yorumla İlgi ve sevgiyi aşırı istiyorsun
02 Yorumla- +1 yıl
İlgiyi sevgiyi gördüm mü de aşırısini isteyim ne abicim
sana ilgisi az olduğundan olabilirmi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yıldemekki sana faydası yok
10 Yorumla
+1 yılİlgisizlik?
10 Yorumla
+1 yılolmuyor
01 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel
+1 yılİlgisiz mi
00 Yorumla
+1 yılilgisizlik..
00 Yorumla
Detaylı bilgi