Başak burcu kadınını nasıl etkilerim...
Bazen ilgimden şikayetci onu kaçırmamak için neler yapmalıyım...?
Bazen ilgimden şikayetci onu kaçırmamak için neler yapmalıyım...?
Başak burcu süzgeçtir resmen. Senin konuşmanı, hal hareketlerini, giyimini... kısacası herşeyinle seni önce bi süzer. Ama yetmez, sonra yine süzer :)
Çünkü başaklar eleyerek en iyisini bulan insanlardır. Mantık onlar için herşeyden önemlidir.
Çok kolay insandır diyemem, zorlardır. Elde etmesi zor olanlardandır. Ama sevinceeeee kesinlikle çok bağlı ve sadakat dolu olurlar.
Değişken değillerdir fikirlerinde. O yüzden yaptıkları bir yanlışı kolay kolay kabul etmezler. Ama yanlış da zor yaparlar. Çünkü bir adım atmadan evvel 40 kere düşünürler enine boyuna.
Herşey muntazam, düzgün, mükemmel olsun isterler.
Çok ilgiden bunalmış gibi yaparlar. Ama asla bunalmazlar. İlgisiz yapamazlar asıl. Ama istedikleri çocuksu ilgiler değil.
Çok güvenebilirsin bir başağa. Çünkü kolay kolay sır vermez. Sözünün eridir. Kalplerine sızmadan evvel aklınla onu etkilemesin.
Giyiminden tut da hayatındaki her şeyi irdelerler. Ve hep en iyi ol isterler. Biraz kaprisli de olsalar tatlı duruşları onları vazgeçilmez yaparlar.
:D benim bildiklerim gözlemlediklerim bunlar.
henüz 10 gün evvel benden çok etkilendiğini söyleyip bir anda aklımı değiştiren başak, şimdi bir anda ağırdan alır gibi yapıyor ya da rol yapıyor? anlamadım gitti arkadaş şimdi de aklımdan çıkmıyor büyülendimmi acaba? ))
bu ialç gibi ve tam zamanında geldi. :) teşekkrüler bravo.
ben başak burcuyum. başak burcunda olanlar aynıdır demesem de cevap veresim geldi.
ne yapsam etkilenir diye düşünüp yaparsan ve karşındaki sırf onu etkilemek istediğini hissederse etkilenmeyebilir. yani aslında hiç yapmayacağın bir şeyi yapma. istediğini yap. bir de kendini övme. ben buna çok sinir olurum.
eğer soğuk duruyorsa gerçekten senin ilgin onu rahatsız ediyor olabilir. üzerine fazla düşme ve rahat bırak. onu yakından tanımaya bak. onun ilgilendiği şeyler arasında senin de ilgini çeken bir şey varsa o konu da konuşun, beraber bir şeyler yapmaya çalışın.
bir de aklından geçeni aynen söylersen etkileme şansın olabilir. ama aynen. kaba bir şeyi biraz kibarlaştırabilirsin ama gene de en söylenmeyecek şeyi söylemen iyi olabilir.
en söylenmezi söyle dedim ya. bunu söylemek için ilk önce kendinindeki bir insanı iten yönlerini yok etmen lazım. onları görürse uzaklaşır.
yanında birisinin her şeyi söyleyebilmesini ister ama söylenenler katlanılmayacak gibiyse katlanmaz. aslında zamanı boşa harcamamak için her şeyi olduğu gibi söylemek en mantıklısı.
bu tavsiyelere ilaç gibi ihtiyacım vardı. teşekkürler.. zaten anlatııklarınızın hepsini şu an yaşıyorum.
süper bı konuya değinmişsin errol. Allah razı olsu şu an aynı dertteyim ))
Cevap
1Cevap
zeki ,açık sözlü ve dürst ol ,bır yalanını yakalarsa gözünde aklanman ımkansız.zaten o yalan söylesende anlar ama ,çaktırmaz zamanı gelınce infilak eder ne olduğunu anlayamazsın ,sabırlıdır ama bunu aptallıkla karsıtırmayasın hiç aptal başak tanımadım ben sadece bıraz sessizdir,ama bu sessızlığın altında akıl süzgeci çok hızlı çalışır,çok üstüne düşme sıkılır değişkendır başak sanıldığı gıbı sabıt değildır.Entellektüel sevıyenı yüksek tut ,bu kadın zeka ışıltısından çok etkılenır, kalıtelı ve temız gıyın yanına yakıs ,asla yanında sarhoş olma ve zevzeklık etme ,bıraz zor kendını karssındakıne açar kırılmaktan korkar ama güvenını kazanırsan iste o zaman sana hersekılde hayatı tatlı kılar bıraz sabırlı olmalısınız.Çocuklara ınsanlara yanında kıbar davran başaklar insanı davranıslara cok önem verır,
Bir kere agir ol, gozun disarda olmasin. Kendine guven, basak kadiniyla paylas ondan yardim iste en sevdigi seydir birinin kendisine ihtiyac duymadi akil danismasi desek daha dogru. Net ol, durust ol, bakimli ol, ilgili ol. Basak kadini seni cok dener ve anlayamazsin nerede denedigini o yuzden mantigin hep bir adim onde olsun, romantik ol ama sozel degil goster. Olgun ol en onemlisi temiz ol
ya git kızın bal dudaklarına yapış
erkek ol biraz
hadi koçum
görüyüm seni
bu burç da nedir ya
ankara devlet su işleri
bırak dostum bu işleri
bir tane astrolog istihdam etmek lazım bu isteye :)
Öncelikle giyimine kuşamına dikkat et,
Güzel konuşma yeteneğin olsun,
Biraz zor erkek tipi oyna, Cool takıl mümkünse :P
Ayrıca senin burcun ne?
benimki 10 gün oldu başlayalı.. ama 10 gün benim için 10 yıllık aşk gibi oldu.. ( ayrıca bende tam bir tipik yengeç erkeğiyim. lütfen bana da bişey söyle ) ihtiyacım var. kafam oldukça karışık..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar