Arkadaşlar kendisiyle herhangi bir muhabbetim olmadığı gecen bir ruyamda sanki yillarca onunlaymisim gibi bir ruyanin etkisini uzerimden atamadigim bir kızdan hoşlaniyorum
kendisiyle aynı sehirdeyiz küçük yer de yaşadığımız için beni tanıyor ama benim hakkimdaki düşüncelerini bilmiyorum konuya nasıl giricem fake hesaptan farklı dilde mi yaklassam bilmiyorum erkek arkadaşı var mı bilmiyorum sosyal medyada sadece kendi fotoları var bazen yanından geçerken bana bakıyor ama ben ona bakmıyordum fazla burcunun boğa olduğunu biliyorum belki burdan nasıl ona yaklaşmam gerektiği hakkında bu burçtan olanlar bana bilgi verebilir?
kendisiyle aynı sehirdeyiz küçük yer de yaşadığımız için beni tanıyor ama benim hakkimdaki düşüncelerini bilmiyorum konuya nasıl giricem fake hesaptan farklı dilde mi yaklassam bilmiyorum erkek arkadaşı var mı bilmiyorum sosyal medyada sadece kendi fotoları var bazen yanından geçerken bana bakıyor ama ben ona bakmıyordum fazla burcunun boğa olduğunu biliyorum belki burdan nasıl ona yaklaşmam gerektiği hakkında bu burçtan olanlar bana bilgi verebilir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kendimden biliyorum tensel temastan cok etkilenirler
Gozlerden kesinlikle etkilenirler
Boyle uzun uzun bakicak hic gozlerini kacirmadan
Cesaretli ozguvenli ve koruyucu olcak
şu an okul nedeniyle aynı şehirde değiliz ama netten yazmam lazim benim buna ilk nasıl konuya girsem
Im attigi herhangi bir hikayeye cvp verebilirsin
Kendisinin sadece facebook unu biliyorum
Hadi ya
Ordan şey yaz ozaman
Beni tanidinmi
Ruyamda gordum seni falan de
Açik sozlu olman etkileyecektir
Boga burcu kadini olarak ben karsimdakinin aciksozlu olmasini isterdim
Bide etkilenilmekde eminim hosuna gider
Sevgilisi varsa die aslinda daha arkadaşca yaklasabilirsin
Konuya sen baya hakimsin galiba mesaj modunu acabilirmisin söyleceklerim buraya sigmiyacaktir
Kral bu kızlar kolay güvenmez o yuzden yavaştan alıp ilerlemen lazım. Bir de yemek konusunda fenalar yemek konusundan mümkün oldukça ilerle.
Kral yemek konusunda nasıl ilerleyim kızla 1 aydır konuşuyoruz mesela diyelim gel yemeğe mu çıkalım diyeyim bu eskide kalmadı mi direk anlar yani sen hayırdır demez mu yemeğe çıkalım desek
Knk yemeğe götürmek en son. Sohbet ederken yemek yapmakla ilgili veya en sevdiği yemek olur oyle sohbet edersin. Mesela gece konusuyorsunuzdur şimdi bi lahmacun olsa ne gömülürdü değil mii falan dersin yaratıcı davran. Bu arada aşağıya fakeden e arkadasi var mı öğrenicem yazmissin belli ki pek tecrüben yok bu konularda. Bi soru sorduğunda enişteye sorsana bunu de yok ki enişte falan der muhtemel. E mustakbel enişte karşında duruyor işte 😄 falan dersin.
😂😂abi çok iyi ya
Bende boğayim biri direk bu şekilde yaklaşsa ben uzaklaşıyorum önce konuşarak Bi muhabbet kurmaya calis bence tanı farklı fikirleri olan arkadaşlar olacaktır ona göre degerlendirirsin
Muhabbete nasıl başlasam bilemedjm
Önce fake hesaptan erkek arkadaşının olup olmadığını öğrenmek lazim
Takiplesiyor musun
Facebook var sadece ordan buldum mesaj atma yeri ar takiplesmiyoruz
İlk takip edip biraz zaman geçtikten sonra mesaj atabilirsin nasılsın falan diye
Yemeğe götür şöyle güzel bir yer olsun 😂
Burcun mu boğa mi senin
Evet
Harbi hic muhabbetin olmayan biriyle direk gel yemegemi gidelim dersin
Yani demesi
Önce hani nasıl muhabbet kurucaz direk açık açık bidos mu giriyim ya da merhaba naber gibi başlayıp yavaştan mu
Boğa burcu en kolay tavlanacak burçtur nokta
Knka hic samimiyetim yok kızla ama aşırı seviyorum nasıl yaklasicam
Bunlar dış görünüşe dikkat eder daha doğrusu tarzına ve biraz lüks düşkünüdürler maddiyat önemlidir bu yüzden kendini biraz varlıklı göster ve konuşmaya basla
Mesaj at kendi hesabından
BURÇLAR YALAN