Neden ben dışlanıyorum bu dünyaya ben mi fazlayım?

merhaba arkadaslar bu dünyada hep iyilermi kaybetmek zorunda suana kadar 2sevgılım oldu 2dede uzun bırlıktelıgım ve 2nınde sonu husranla bıttı aldatıldım neden adam gıbı sevenı sevmezlerde gıderler sapıga veya zibidiye bakarlar anlamıyorum kendılerıne deger veeren erkegı neden secmezlerde dıger onları onemsemeyen erkegı secerler ben 20 yasındayım suana kadar 2 kız arkadasım oldu 2dede aldatıldım 3-ve 5yil beraberlıgım oldu artık ılıskıye sıcak bakmıyorum bıdaha aldatılmaktan korkuyorum ben cok bıktım böle hayattan babamı eylul ayında kaybettım kendımı derdımı anlatacak bırısını arıyorum ama bulamıyorum cevremdekıler hepsı sevgılısı var ben 2-3 gunlujk ılıskıye sıcak bakmıyyorum hayat benı cok yordu aılevı problemler babamı kaybetmem ve dıger sorunlar derken hayat gercekten yıpratıyor ınsanı en zoruda babasını aılesınden bırısnı kaybetmek koyuyuor ınsana bır kısıye guvenmek derdımı paylasmak ıstıyorum ama kızlar her zaman egosu yuksek havalı kısılerı tercıh edıyorlar gözde kısılerı neden bu durum böyle duzgun ınsanların hıc degerı kalmadımı veya ben bu dunyaya uyum saglıyamıyorum herkez sapık olanlara ılgı duuyuyor benım gıbı bır kızın yuzune bakmıya utananlarda hep terkedılmeye mahkum oluyuor nese işte böyle arkdaslar lutfen sacma yorum yapmayın ben sıze ınsanca derdımı anlattım ıstıyenler cevap yazabılır herkese iyi aksamlar
Neden ben dışlanıyorum bu dünyaya ben mi fazlayım?