Sevgilimin eski sevgilisiyle mesajlarını okudum, yardım edebilecek var mı?

Merhaba. Bugün sevgilimin eski sevgilisiyle olan mesajlarını facebook üzerinden okudum yapmamam gereken bir şekilde. Hata hem bende hem onda, o mesajları silmemiş, ben de isteyerek onun hesabına girmemiştim. (eski facebook hesabı) Girdikten sonra da okumamak için kendimi zor tutsam da 1.5 senelik tüm konuşmalarını okudum, görmemem gereken şeyleri gördüm (birlikte çekildikleri resimleri ve diğer) Sizin de tahmin edebileceğiniz gibi şu anda okusanız aşırı kötü hissedeceğiniz şekilde mesajları okudum, sonuçta eski sevgilisi ve o zamanlar normaldiler ancak ben şimdi okuduktan sonra kendi üzerimde büyük bir ihanete uğranma hissi, depresyon havasında bir ruh hali, düşünmeden ve görmeden edemediğim şeyleri sürekli düşünme ve aldatılmışcasına bir duygular içindeyim (biliyorum aldatılma gibi bir olay yok ancak hislerim şu anda öyle). Ben bu durumu nasıl atlatırım? Aşırı kötü hissediyorum dediğim gibi depresyona benzer bir ruh halindeyim ve acı çekiyorum. Bana yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Sevgilimin eski sevgilisiyle mesajlarını okudum, yardım edebilecek var mı?