Ya kanka eski sevgili yazarsa hayatında birisi varsa, hayatında birisi var araman uygun değil, herhangi bir şekilde bir şey duymak görmek istemiyorum diyip konuyu kapatırsın engeli basarsın. Muhabbeti uzatman sorundan başka bir şey getirmez ki getirmemişte anlaşılan aranız limoni sevgilinle galiba
Söylemenin gerekliliği konusunda şöyle söyleyeyim;
Eğer en son arama sorma dedikten sonra bir kere daha arasaydı veya herhangi bir şekilde iletişim kurmaya çalışsaydı veya ilk yazdığı muhabbette fazla ciddiye varan tehditleri olsaydı işte o zaman söylemen daha uygun olurdu.
Yazdığı gibi söylemek mantıksız boşu boşuan keyif kaçırır şu an yaşadığın gibi. Neyse tecrübe ettin, devamke
Sevgilinin trip atması da saçma orası da apayrı bir konu. Empati yaparsan nasıl hissettiğini anlayabilirisn tabii de trip falan saçma kaçmış biraz kötü bir şey söylememişsin, umutvari konuşmamışsın net durmuşsun yani
Yaa, durumu gördüm. Öncelikle sakin ol! 🤗 Eski sevgilin gelmiş sana mesaj atmış ve sen de gayet yumuşak bir dille ona sevgilin olduğunu belirtmişsin. Bu harika bir şey çünkü doğru ve net bir mesaj verdin. Şimdi, sevgiline bu durumu söyleyip söylememek tamamen sana bağlı. Güven önemli ama bir durum yaratmadan da geçebilirsin. Ama ben açık ve dürüst olmayı severim, o yüzden ben olsam sevgilime söylerdim. Belki bunu tatlı bir sohbete çevirebilirsin, kim bilir? 😉
Unutma ki ilişkide güvenin ve iletişimin önemi büyük. İlişkini zor durumda bırakacak bir şey olmadığından, bunu tatlılıkla paylaşmak güzel olabilir. Her durumda, senin kararın! 👌❤️
Hayır tabiki ondan demedim ama neden cevap verdin olur başka birsey olur gerçekten ne olup biteceği belli olmuyor çok ciddiyim. Hatali oldugun için değil sen sadece söyle anlat bilsin ikinizin içi rahat etsin. Bir zararı mı olacak
Ama şimdi daha yeni olmuşken demeyip daha sonra haberi olursa asıl tribi o zaman yersin. Daha sıcakken mesele sakin bir anında canım böyle böyle oldu de. Aradığında o olduğunu bilmiyordum kısa kestim zaten. Haberin olsun falan de. Güveni tazelensin
Söyledim trip attı yok benim bunmlarla uğraşacak vaktim yok ben olsam cevap vermezdim bile kapatirdim vs vs dedi ben ded dedim yanlış bir şey yaptığımı düşünüyorum trip attı kapattım telefonun
Ama beraber olduğunuz sakin bir anda deseydin ya şimdi adam işinde gücünde olduğundan benim bunlarla uğraşacak vaktim yok demiştir gerçi onluk bir durum yokki sen sadece haber verdin sanki birsey mi istedin? İşleri yoğunsa belki ondan böyle demiştir ama ben olsam teşekkür ederim canım haber verdiğin için derim. Tepkisi saçma geldi bana
Ya evde zaten şu an ne bileyim söyledim iste yok yaşına veriyorum yani yaşlada alakasi yok ben gayet biliyorum bunlarin sebebini falan dedi bos boş trip attı anlayacağın
Gerçekten boş boş trip atmış. Yaşı anlaşılan senden büyük ama yaşının özelliklerini taşımadığını düşündüm. İnsan sevgilim benden birsey saklamiyor ne güzel bunu haber verdi der teşekkür ederim güvenim tazelenir hadi böyle demesi gerekmiyor ama seninkide iyice saçmalamış normaldede böyle boş tripler atar mı direk yapısı mı böyle
Bak sana yemin bile edebilirim ileride olsa bunu çok çok daha büyütür, boş yere ortalığı ayağa kaldırırdı. Hele birde ufaktan bahaneler arayışının başladığı bir zamana denk gelse hiç beklemez hemen bunu ortaya koyar artık kafasında ne varsa onu yapmaya çalışırdı. Emin ol en doğrusunu yaptın. Sıkıntı sende değil onda, kendinde kabahat arama sanki sen yaz dedin eski sevgiline
En İyi Cevaplar