5 ay önce ayrıldık kendisiyle. Ayrıldıktam 2 ay sonra tekrar konuşmaya başladık. 1 aydır konuşmuyoduk. 4 ay sürmüştü ilişkimiz ama ayrı şehirdeydik. Dün mesaj attı. Napıyosun kendini bu kadar özletmezdin, yoksa düşündüğüm şey falan mı dedi. Soğuk konuştum kısa cevaplar veriyodum. Neymiş düşündüğün şey dedim. Başkası mı var dedi. Aynen öyle dedim. Darısı benim başıma diyelim o zaman dedi. Amin inşallah dedim. En son neyse sana iyi geceler. Bugün aklımdaydın öyle mesaj atıyım dedim dedi. Anladım sanada iyi geceler dedim bitti konuşmamız. Şimdiki sevgilimle de 1 aydır beraberiz. Çok şükür mutluyuz. Bana nolursa olsun yalan söyleme bişey gizleme demişti. Bu eski sevgilim bayram msjı da atmıştı. Onu söylemiştim. Sizce dün mesaj attığını da söylesem mi ?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bence söyleme, eski konular can sıkar, mesajları sil bence bidahada eskisiyle konuşma, şimdikine saygın varsa yani ama söyleme sakinken birden tartışırsınız falan
yani erkekler anlayışlı olsalarda eski sevgili olayları herzaman gerginlik çıkarır, fazla dürüst olmayın bence sizde sır kalsın..17 Yorumla
Soran+1 yılÇok çabuk sinirlenen biri. Siniri de çabuk geçmiyo :( söylersem fena kızacak ve hatta günlerce soğuk davranacak biliyorum. Ama gizlemek de istemiyorum :/ söylememek en iyisi sanırım
- +1 yıl
Sakın söyleme, bak bende sevgilime çok güvenirdim ama eski sevgilisiyle ilgili olan biteni dürüstçe anlatsada işte bende şalterler atardı hemen ya da günler sonra aklıma gelir tartışırdık.. yani saklamakta iyi değil ama bunu söyleme bence daha iyi görüşüyor bilmesin..
aradı açmadım desen neysede yani mesajlaştığını bilse kesin sorun çıkar..
Soran+1 yılBayram msjı attığını söylemiştim ona bile kızmıştı. Ben cevap vermedim ama dedim o hat değişecek dedi :/ bunu söylersem kesin ayrılır
Soran+1 yılDüşünücem :/
Soran+1 yılAynen
En İyi Cevaplar
+1 yılbence sevgiline söyle asla saklama güvenini sarsarsın.
ve eski sevgilinide engellemelisin dürüstlük güveni sevgiyi bağlılığı çoğaltır. güven damla damla kazanalınır nehirler gibi bir anda kaybetmeye mahzi için değmez. anlatmanda fayda var.01 Yorumla
Soran+1 yılDün gece söyledim. Biraz kızdı bana sinirden uyudu. Sabah siniri geçmişti
Dürüstçe söyle sevgiline, korkma. Yarın ya da başka bir gün tekrar mesaj attığını düşün. Hem de sevgilinin yanında. Ne kötü bir durum olur dimi? O yüzden söyle. Elbette kızacak ama sonra geçecek kızgınlığı, merak etme. Geç olmadan söyle, pişman olma.
01 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim dün gece. Daha önce neden söylemedin dedi. Biraz kızdı konuşmama. Tavır yaptı uyudu. Sabah siniri geçmişti
+1 yılWhatsapptan , her yerden engellersin. sevgilinede söylemezsin. sonuçta bu oyle büyütülecek bir durum değil. Tabiki cevap vermeyip direk engelleseydin daha iyi olurdu... Dikkat et tek bir kişiye bağlı kall...
24 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimi seviyorum. Kötü bir amaçla cevap vermedim
- +1 yıl
Niyetim iyi diyerek bunun arkasına sığınanları sevmıyorum. bunu senın için demiyorum asla ama şöyle birini düşün sevgilisi var , bir baskasıyla konusuyo aynı zamanda ama aşkım benım nıyetım kötü değğildi. benım içimi biliyosun dedi. ne kadar saçma dimi. önemli olan nıyet derler ama bu konularda değil.. insan kendini bilecel. kendine yapılmasını istemediği birşeyide başkasına yapmayacak...
Soran+1 yılOna cevap vermeseydim başka zaman yine yazacaktı.
- +1 yıl
Sen direk engelleseydin bunları düşünmek zorunda da kalmayacaktin ama geçti madem artık en azından söyleme. Buyutulecek bir konu değil...
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
56Cevap
+1 yılsöyleyipte ortalıgı karıştırma dahada ulaşmaması için gerekirse nuamranı degiştir sosyal medyadanda engelle gitsin bitti gitti saglıklı bir ilişki açısındanda sosyal sitelerde üyeligin olmaması daha iyi olucaktır bu konuda
10 YorumlaSöyle evet... Aferim ama tam olması gerektiği gibi konuşmuşsun
11 Yorumla
Soran+1 yılDün söyledim kızdı ama bugün iyiyiz çok şükür
- Aşk İlişkileri konusunda 771 cevap paylaştı.
+1 yılNe olursa olsun saklama... Yalansız başlamışsınız yalansız yürüsün... Dürüstlükten kimse kaybetmez
13 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim. Biraz kızdı tavır yaptı falan. Sonra uyuyorum ben dedi uyudu. Sabah siniri geçmişti. Şimdi iyiyiz çok şükür
- +1 yıl
Çok sevindim adına Allah mutluluğunuzu daim etsin canım
Soran+1 yılAmin inş. Çok saol
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. tamam eyvallah yalan söylemiyceksin gizlemiyceksin sevgilinden ama boşu boşuna huzurunuzu kaçıracak birşeyde yapmana gerek yok
11 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim. Daha önce neden söylemedin dedi kızdı biraz sonra geçti siniri
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. eğer ona saygın varsa söyle kaybedecek bir şeyin yok. eğer kaybedeceğin bir şey olursa ki bu saçma olur. o zaman kaybettiğin değil aslında kazandığın olacaktır ;)
10 Yorumla
+1 yılsöylemelisin. eğer ileriye dönük ciddi bir ilişkiyse kesinlikle sölemelisin. yok hayır 3 ay 5 ay sonra biter önemli değil diyorsan bişey söleme
14 Yorumla
Soran+1 yılCiddi ilişki istiyoruz ikimizde
- +1 yıl
ozaman kesinlikle söylemelisin
Soran+1 yılSöylicem
- +1 yıl
bravo doğru karar
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. söylemene gerek yok
sevdiğin biri olduğunu öğrenmiş tahminimce tekrar aramaz artık
ama tekrar ararsa söyleyebilirsin10 Yorumlabence söyle o zaman saglam bir ilşkiye imza atarsın :)
11 Yorumla
Soran+1 yılGeçen gece söyledim. O gece sinirden uyudu. Sabah geçmişti siniri
+1 yılUzarsa is söyle tabi ama su an mesela hic gerek yok sen gerektiği gibi yapmissin herseyi zaten
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılSöyle tabiki saklayıp ileride çıkarsa güveni kırılır.
10 Yorumla biraz konuşmuşsunuz o sıkıntılı ama yinede söyle bence
10 YorumlaBence söyleme yanlış anlar sende atıyorsun der sevgilime hiç soylemiyordum eski sevgilimin attığını
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle söylemelisin. En ufak bir yalan bile ilişkinizi zedeler. Buna benzer başıma gelmişti ama ben söylememiştim bir ay konuşmadı benimle. Ben mesaj attığımda soğuk cevaplar.. zaman istemişti güveni zedelenir söyle bence
03 Yorumla
Soran+1 yılSöylesem o da soğuk davranıcak. Çok kızıcak :/
Cevap sahibi+1 yılİyi de senin bir suçun yok ki. Eğer saklarsan seninde gönlün olduğunu düşünür
Soran+1 yılÖyle ama cevap vermeme kızar
+1 yılGizleme diyorlar söyleyince de bir sürü sorun oluyo
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya
+1 yılCevap yazdığın için söyleme... sevgilin cevap yazdığın için senden soguyabilir.. acaba Seviyo mu diye düşünür. ya da sevmese cevap yazmazdı diye düşünebilir...
10 YorumlaSoyle bence canim ama buyutmeyin bunu bu kadar. Gayet dostca konusmus seninle asılma felan olmamis
01 Yorumla
Soran+1 yılAma çok kıskanç biri. Bayram msjı attığını söylediğimde bile cevap vermememe rağmen çok kızmıştı.
+1 yılSöyle ya. Cevap yazdığın için kızacaktır ama yarın birgün duyup da neden kendin söylemedin diye kızmasındansa şimdi söylemen daha iyi olur.
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende öyle düşünüyorum. Kızdığı zaman siniri çabuk geçmiyo ama :( belki de güveni kalmaz bana karşı
- +1 yıl
Hiç cevap vermemeliydin. Hata yapmışsın. Söylemezsen de olmaz.
Soran+1 yılAynen ama kötü bir amaçla cevap vermedim. Şimdi cevap vermeseydim bidaha yazardı. En azından sevgilim olduğunu öğrendi. Bidaha yazmaz
+1 yılNeden Kestirip Atmak Yerine Yazışmayı Sürdürdün? Demeyecek mi?
21 Yorumla
Soran+1 yılDedi. Biraz kızdı ama sonra geçti siniri
sögle beliki dürüstluge cok önem verior soglemek le bisey kaybetmesin
10 Yorumladürüst olmak için söylemek gerek ama tadınızda kaçaçak tabiki bu dakötü yanı
10 YorumlaSöylersen senden şüphelenir ben olsam bende şüphelenir guvenmem bu kadar önemsiz bir şeyi söyleyip huzurunuzu bozmayin.
Bu gün sana birşey demeZ içine atar fakat gun gelir patlar00 YorumlaEwet soyle sana olan güvenini kat kat artar
17 Yorumla
Soran+1 yılArtar mı :( bence azalır
Soran+1 yılSöyle diyosun yani
Soran+1 yılDüşünücem :/ fırsat bulduğum zaman söylerim heralde
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılbir sevgilin var ve eski sevgilinin numarası hala sende duruyor öyle mi?
garip.11 Yorumla
Soran+1 yılOnunkiler de duruyo. Sildim zaten
Aoyleme bundan sonra atarsa soyle hatta mafya tut parayla öldürt
10 Yorumlabana bunları söylesen seni alnın çatından vurrum.. hala o numarayı engellemedigin icin ve bide üstüne cevap verdigin icin.
05 Yorumla
Soran+1 yılO da öyle yapar
Soran+1 yılHayır kesinlikle aldatma gibi bişey söz konusu değil. Ben onun beni aldatma ihtimalini düşünüp korkarken kendim mi aldatıcam :(
Soran+1 yılHaklısın. Bağırıp çağırmakta haklı der tepki vermem. Sakinleştirmeye çalışırım.
Eski sevgilim numaramı bulmuş benden bir şans daha istiyo ama ben istemiyorum çünkü 1 yıldır sevgilim var ve onu çok seviyorum ama eski sevgilimin numaramı bulduğunu söylersem bidaha yüzüme bakmaz sizce ne yapmalıyım :(
00 Yorumla
+1 yılOkuduğum kadarıyla senin istemin dışında olan bir şeyi söylemekten korkuyorsun nasıl tepki vereceğini bilmediğin için ve bu kişi senin sevgilin... Sevgiliden korkmak nasıl bir mantik
03 Yorumla
Soran+1 yılSöylemekten değil onu kaybetmekten korkuyorum
- +1 yıl
Korku ve sevgi ayni yerde olamaz senin sebeb olmadigin bir şeyden dolayi kaybetme ihtimalin varsa bir yerde yanlışlık vardir
Soran+1 yılHaklısın. Söylicem umarım çok kızmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılsaklama bence saklarsın büyük bişey olur sonra sıkıntı olur altından kalkamayacağın cevap veremeyeceğin durum olursa sıkıntı olur canım :)
05 Yorumla
SoranSöylersem belki ayrılır bile :/
Cevap sahibi+1 yılo zaman sevgine sahip çıkıp eskisiyle konuşmayacaksın gerekirde numaranı değiştireceksin sevgilinede senin için yeni bir başlanğıç için yapıyorum dersin sosyal ağlardan da silip engelledim mi görüşmeyeceksin canım :)
bu oğlanı seviyosan bir daha bişey saklama gizleme olduğunda söyle ki biz erkekler güvensizlik sezmeyelim yoksa ilişki kötü oluyor :)
Soran+1 yılSosyal hesaplarım yok. Sadece instagram ve whatsapp var. Zaten kendisi de whatsappdan yazdı. Sevgilim de numaramı değiştirmemi istiyo :/ bu olayı anlatırsam fena kızar
Cevap sahibi+1 yıldeğiştir diyosa sevdiğin için yapacaksın :)
kızmaması ve aranızda soğuk suzgarlar esmemesini istiyosan bir hal çağresine bakacaksın yoksa sıkıntılar peşinden koşar buda hiç iyi olmaz
Soran+1 yılAynen öyle
Şuanki sevgilinin yerinde olsam öğrendiğimde seninle bitiririm. Eskiyi kapatan bir kızın gidip konuşması mantıksız..
00 Yorumla
+1 yılsevgiline söyle daha iyi olur baska yerden duyarsa kötü olur
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşka yerden duyamaz ama gizlersem kendimi kötü hissederim
+1 yılYeni bir sevgiliniz varsa , ESKİ SEVGİLİLERE CEVAP vermeyiniz.
Kamu spotu olmalı bu.01 Yorumla
Soran+1 yılOlsun
+1 yılBence bir seçim yap. Arada gibisin. Hiç söyleme, söylesen ne olacak ki
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır arada değilim. Sevgilimi çok çok seviyorum kaybetmek de istemiyorum. Söylersem çok kızar. Hatta günlerce soğuk davranır. Gizlemek de istemiyorum off :(
- +1 yıl
O zaman söyleme. Ne elde edeceksin? Di mi
Soran+1 yılBilmiyorum. Düşünücem
Şöyle hatta göster ne konuştuğunuz
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaptım. Biraz kızdı sonra geçti siniri
kesinlikle söyle ben olsam söylerdim, sonra sıkıntı çıkıyo
10 Yorumla
+1 yılSende sürekli sevgili değiştirmişsin
hangisi yeni sevgilin karar veremedim00 Yorumla
+1 yılSevgiline söyle kapışsınlar sen de bir tarafına kına yakarsın benim yüzümden kapışıyorlar diye.
00 Yorumla
+1 yılbence söyle güven önemli şeydir
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
siz kızlar akıllanmazsınız ya ayrılıyorsunuz sonrada hemen bu gibi yorumlar yapıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılayakkabı gibi sevgili değişiyorsunuz :D sevmiyorsanız sevgili olmayın arkadaş :D
23 Yorumla
Soran+1 yılKendisi ayrılmıştı ben değil. Benim ilişkiler genelde uzun sürer. 2,5 yıl 3 yıl gibi.
- +1 yıl
sen beni takma doluyum birazda sdakjash
Soran+1 yılBelli oluyor :(
+1 yıldirek başlıgını okudum söyle de yazdı cevap yazmadım engelledim bitti
03 Yorumla
Soran+1 yılYalan söylemiş olurum
- +1 yıl
o zaman sorun etme söyle gitsin mesaj attıgını bilsin en azından yani. siz kızlar hiç akıllanmıyosunuz
Soran+1 yılSöylicem
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. söyle gitsin sonra laf yapmasın
10 Yorumlaakşam kac gra sictigini da söle nasil olda hiçbişey saklamcaksin
00 YorumlaSöyleme, konuşmayı göster direkt.
12 Yorumla
Soran+1 yılSöylesem zaten ekran fotosu ister
+1 yılAl karşına anlat durumu..
10 Yorumla
+1 yılSöyle sonra söylemedin diye trip atar
10 YorumlaSoyle gizli saklı iş yapma
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvay kıza bak aynı anda birden fazla erkeği idere ediyor. yarın öbür gün buluşup tekrar takılmayada başlarsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Eskimiş adı Üstünde ESKİ ! sevgili...
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Şöyle ama aranız bozulabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılKesin bozulur :(
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. kes at sölemene gerek yok
00 YorumlaSöyle , söyle geç kalma
10 YorumlaSöyle bence için rahat etmediyse
10 Yorumla
+1 yılSöyle, bilsin çocukcağız
10 Yorumlaeski sevgilini sanaldan her türlü engellerdim
05 Yorumla
Soran+1 yılFacemi falan dondurmuşum zaten. Whatsappdan yazdı. Sevgilime söylersem fena kızar bana. Zaten hattını değiş diyip duruyodu :(
Soran+1 yılBiliyorum. O da engelle der kesin
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
detaya girme söyle sakmayın birbirinizden bişiy.
10 Yorumla
+1 yılsöylemelisin
12 Yorumla- +1 yıl
söylemezsen kaybedersin bence
Soran+1 yılSöyledim dün gece. Biraz kızdı bana. Sinirden uyudu. Bugün iyiyiz çok şükür
+1 yılsolemen lazım... yarın oburgun sııntı olur
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılsevgilim var mi diye yokladi deyiver, bisey olmaz
07 Yorumla
Soran+1 yılYine kızar
- +1 yıl
kizarsa sen uste cik, benim durustlugumu haketmiyorsun dersin
Soran+1 yılAyrılırız :/
- +1 yıl
ne istedigine karar versin o da, durust mu yoksa idare eden mi?
bu sebepten dolayi ayrilacaksa kendi bilir. mesela yolda giderken birisi laf atiyor, laf atti diye seni sucluyorsa diyecek pek birsey yok, sizin olay bunun aynisi
Soran+1 yılLaf atanlar için bana kızmaz ama eski sevgilime cevap verdim diye kızar
- +1 yıl
yahu adam sana sormuş, sen de sevgilim var senle işim olmaz demişsin buna kızacak adamın aklından şüphe ederim
Soran+1 yılBakalım nolcak
+1 yılsöyleme boş yere huzursuluk çıkar
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. Çok kızar
söyle de gör bak hayat sana nasıl zindan oluyo :)
07 Yorumla
Soran+1 yılÖldürür beni :(
Soran+1 yılBence de :/
Soran+1 yılHayır çıldırmasın. Çıkdırırsa ayrılır :/ sadece ondan gizlemek istemiyorum.
Soran+1 yılHaklısın
- Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026