Siz siz olun aklı geçmişinde olan biriyle evlenmeyin gençler.
Karımın eski sevgilisi ile mesajlarını yakaladım ne yapmalıyım?
Siz siz olun aklı geçmişinde olan biriyle evlenmeyin gençler.
Kadınlar hakkında kısa bişey yazacam hayatımdan örnek. Eski sevgilim ilk aşkıyla evlendi. Benimle 5 sene çıkmış sorunsuz bir ilişkiydi. Ben aldatıldığımı nişanı olunca başkasından öğrendim. Ben varken onun olduğunu öğrendim. Şimdi 2 yıllık evli ama başka biriyle görüşüyormuş. Benden ayrılıp çok severek evlendiği eşi varken başkasıyla görüşüyor. Hayatımın içine etti. Yakındada eşinin hayatının içine edecek. Ben karakterini geç öğrendim. Sen sen ol kardeşim böyle birşeyi affetme. Affeder konuşmayla çözdüğünü sanarsan sen bunu takip etmeyi bıraktığın anda başkasının yatağından toplarsın bu defa. Hem yarı çıplak resimlerini görmüşsün yatmadığın ne biliyorsun. Şiddet uygulama ağzına gelen küfrü et kapı dışarı at. O yerini bulur. Seni sevse değer verse böyle birşeyi yapmayı bırak düşünmez bile. Değmez kardeşim bir dakika evinde nefes aldırma. Öldü der acısını çekersin bir zaman sonra geçer. Ben 2 senede zor atlattım. Çok kötü günler geçirdim. O o sırada başkasının altında nefes nefese kalıyordu. Şimdide başkasını arıyor. Bir an önce kurtul. Geçmiş olsun
hiç uzatma ben eski eşimin mesajlarını yakaladım 2 çocuk olmasına rağmen aldım kızların velayetini anlaşmalı boşandım. Hiç bağırıp çağırma hakaret etme psikolojik veya fiziksel şiddet uygulama boşan gitsin
Erkekler bakirseniz bakir ile evlenin. bakir değilsen bakir olmayanla evlen. Başta bile bile Gözün kör olmuş sen o kadınla evlenmesen başka onu alan zor bulurdu ama sen sevmişin demekki. Sana diyeceğim sakın ne ona ne kendine bişey yapma hayatını ondan sebep mahvetme. Sen erkeksin boşansanda bekar bir kızla evlenip aşık olup tekrar hayatına Devam edersin. Aldattığına dair delilleri sakla ve boşanma davası aç senden nafaka alamasın. O yoluna sen yoluna umarım bundan sonra gözün açık olur. Temiz biri bulursun
Toplum burada baya ikiyüzlü. Bakir kadınlar sevilirken, bakir erkeklerin böyle içgüdüsel bir konuyu bilmediği kanısına varıp, onlarla dalga bile geçiyorlar. Keşke 1000 yıl önce yaşasaydım.
1000 yıl önce yaşamana gerek yok duygulardan önce mantığınla hareket etmeyi öğren
Haklısınız ama ben bekaret önemli değildir dedim ve ona bunu bir eksiklik olarak görmemesi için güven verdim. Demek ki bazı şeyler hiçbir zaman değişmiyor.
Türkiye de yaşıyoruz tamam bir kız birine güvenir olur insanlık hali kaybeder. Ama yine namusluda olur başka erkekle olmaz vs. Ama şunu diyim bir kız bakirlini kaybetmişse rahata bağlar ne yapsada ona çoğu şey normal gelir. Ben eskiden öpüşmeye heycanlanrken şimdi heycan bile olmuyo normalmiş gibi bişey artık. Bakir olmayan için dr öyle
Bekaret önemli değilse sen neden bakirdin. Bence sen kızı çok sevdin ondan önemsemedin
Ben bir erkeğe göre aşırı duygusalım. Arkadaşlarım yattıkları kişileri +1 skor olarak görüyorken ben kendimi evleneceğim kişiye saklayacağım diye düşünüyordum.
Evet onu çok sevdim ve aynı şekilde güvendiydim. Asıl koyan da bu güvenin boşa çıkması.
Sen öyle düşünüyosan senin gibi düşünen biri ile evlenmen doğru olurdu. Ama sevince değişiyo tabi
Benim gibi düşünen bir tek koyu Katolikler ve muhafazakar Yahudiler kaldı. İslam ülkelerinde bu konuda her türlü iki yüzlülük var. Kızlık zarı diktirenler de Türkiye'de değil mi? Hem de bayağı büyük bir sektör.
Oda var ama çok ilişki yaşayan erkek anlar dikilmiş mi değil mi güven önemli demem oki aşık olduysan rahat bir kızmı değilmi anlamazsın. Bizim bir arkadaşımız vardı çocuk kimse ile çıkmamış kız ile yaşamışlığı vat ünide. Başka bir erkek arkadaşımız da vardı o ise birsürü kızla yaşamış ve alışkın ve arkadaşımı uyardı o rahat kız o Kızla ancak takınır diye ama dinlemedi ama sonra üzülen o oldu. Yani sen çok saf ve temizsin. Yoksa çok kızlarla herşey yaşayan erkek olsan anlarsın evlenmeden önce nasıl bir kızla evlendini ki 6 ay cicim ayı bu sürede Bike bunu yapıyosa hep yapıyordur
İlle olay bakirlikte değil aslında kız bir erkekle yaşar ama pişman olur. ama namuslu olur aöa hal hareketinden erkeklere yakın oluşundan anlarsın rahat mı değil mi diye. Kimi kız hep kendini çeker geri erkeklere karşı ama kimisi erkeklerle kahkaha atar bir erkek bir kızın gülüşüden bile tanır nasıl olduğu normal erkek arkadaşlarımda var çok ve onlar lâ konuştuğumuz da onlardan da öğrenirim ne düşündüklerini. Ama temiz erkekler anlamıyo sen gibi.
Peki o hafifmeşrep kızlar ne olacak. Hep benim gibi birini kafalayamazlar ya. Sonuçta onlarında kadınlık hormonları var, 30 yaşına geldiğinde progesteron, östrojen ben çocuk istiyorum diye bağıracaklar. (Endokrinoloji okuyorum ordan bilindik şeyler bunlar.)
Hafif kadınları anlayamıyorum ben bile bir erkek olarak (erkekler biyolojik olarak ortalama bir kadından 10 kat daha fazla libidoya sahiptir) kendime sahip olabiliyorum. İlerde Çocuğumun yüzüne nasıl bakarım diye düşünmüyorlar mı ki? Dünyanın çivisi çıkmış.
İşte o hafifmeşrep kadınlar OSMANlı kadını değilki mayasında var napar eder aldatır bişey yapar duramaz. Ya kendini masum gösterip kendisine inanacak erkekle evlenir.
Ama bide namuslu bakire olanda var öylerlede çok kızla ilişki yaşayan erkekler normal karşılar güvenir hal hareketinden ki gerçekte güvenilir de olur kimisi pişmandır da normal gelmez kendisine de çünkü bakirlini kaybetmesi. Ama çok kızla yatan kalkan erkek bile bir kısmı bakir derdinde.
Gerçek bakirlerden bahsediyorum tabi diktimeyenlerden onlar güvenilir olur çünkü kendine hakim olabiliyorlarki bakirler
Çocuğumun yüzüne nasıl bakarım düşüncesi olsa yapmazlar ki psikolojik hastalık bence kimbilir geçmişlerinde yaşadıklarından belki öyledirler belkide başka bişey bilinmez oda
Sanırım ayrılacağım. Zaten günümüz dünyasına göre çok romantik ve geri kafalı olduğumu hissediyordum, şimdi de bu tescillenmiş oldu. bir dahaki ilişkimde daha duygusuz ve sert biri olacağım. Kadınlar gerçekten bakir efendi adam yerine çapkın Piç adamı tercih ediyormuş. Bu benim için iyi bir ders oldu.
Alakası yok senin karın öylesini tercih ediyo. Sen hak edene romantik olmasını bileceksin yoksa yine üzülürsün ve kalbin yerine mantıkla hareket et. delilleri bul öyle ayrıl senden bişey alamasın. Senin kaybettiğin bişey yok sadece daha dikkatli olursun ve hakedene Romantik ve sadık ol. karşına çıkan masum kişiye karın değerini bilmedi diye onu N değerini bilmemezlikte yapma.
bazı insanlar bazı şeylere şükretmeyi bilmez kardeşim sen iyi niyetli yaklaşsan da hani içinde olacak derler ya edep de edepsizlik de içinde olacak bir insanın evli değilim fikir veremiyorum ama sen bu kanıtları kaybetme derim birgün geldiğinde senin aleyhine dönebilir durum seni bu konuda uyarmış olayım
Cevap
61Cevap
Kardes selam. Gecmis olsun. Bu da benim bu sitede ki ilk mesajim ve maalesef boyle bir konuyla ilgili arama yaparken denk geldim senin mesajina. Ben evlendigimde bakirdim esim ise farkli zamanlarda 4 kisi ile iliski yasamis ve masallah yasanmamis sey kalmamis. Ben herzaman evlilikte sadakat, saygi ve guveni esas tutarken esim ise cinselliksiz bir ikiski yurumez diye dusunmus ama her nasilda hicbir iliskiside yurumemis esimin nuazzzam cinsel performansina ragmen. Ustelik iliskikerinde ki erkeklerin hepsi esimi bir et parcasi yabi faudalanmak amacli gormusler ve esim de bunun en basindan beri farkindaymis. Ben elime firsat gecse bile hic cinsellik yasamadim bunu kendim istedim. Ozel olsun duygu dolu olsun. Sonucta given saygi sadakat gibi unsurlar insa edmedikce ve arada bir paylasim da yoksa nasil olabilir ki bu. Evlendikten sonra bir sekilde ogrendim ki esim benden bir onceki iliskisi devam ederken yani 3. Iliskisi devam ederken ilk iliski yattigi erkekle de ara sira mail mesaj vs ufaktan devam etmis. Tekrar yatip yatmadigini bilmiyorum ama asla kesilmemis iliskileri. Ve son iliskisi devam ederken esimin dogum gunu geldiginde ilk iliskisinde ki erkek sadece bir kez dogum gununu kutlamayi unuttu diye esim “vay be dogum gunum geldi gecti senden birses cikmadi” diye sitem etmis. Bunu kendisine sordugumda ilkinde ne sakinca var dedi ikinci kez sordugumda ise ya yaptim ama sana yapmadim dedi. Daha sonrasinda defalarca sordum ama bu kez de sanane diye cevap veriyor. Evliligimizin ilk bir yilinda o erkegi face ten silip engelletmek istedim bunun icin sokak kopeginin bir tutam ekmek icin yalvardigi gibi yalvardim ve sonunda yapti. Ama yaparken de ya ne gerek var ki silmeme zaten hicbir temasim yok dedi. Simdi arada bir cocuk var. esime ne zerre kadar saygim ne de sevgim kaldi. Zaten yukarda da yazdigim gibi kendisi icin saygi guven sadakat gibi unsurlar hic on planda olmamis ama ona sorsak benimle tanisinca degismis. Ustelik son iliskisi bitio benimle tanismasi arasinda sadece 39 gun var. Ne de cabuk unutup beni sevdi degil mi!!! Yillarca icimi kemirdi hep ona guvenmek istedim ama o her knousma anini puskurttu onemli olan sana ne yaptigim gibi sacma sapan bir zirvayi tekrarladi durdu. Tamam belki bana yapmamis olabilir ama boyle konularda muhim olan bana yapmasi degil boyle birseyi yapmasidir yani bu karakter mevzusudur karakter zaafiyetidir. Benim icin zor oldu tabi bir p. ono film oyuncusundan farki kalmamis biri ile evlenmek ve simdi o agzi ile kizimizi opuyor. Yasadigim aci tarifsiz. Ben hic onemli degil derdim evlilikte bakirelik. Hersey kafadadir derdim ama yanilmisim. Yok kardesim olmuyor. Sen yukarda yazan bir uye vardi onun dedigine bakma. Yok evlenince bakire degilmis kocasi bakirmis ama mutlu mesutlarmis. Keske acikca itirafta edebikseydi ilkini yasadigi erkegi unutmusmu diye. Sen bakirsen kendin gibi birini bulmaliydin tabi sana verdigim akli kendime saklamaliydim ama benim icin is isten gecti. 4 yasinda kizim ne olacak bosansak. Cikip esime desem ki ya bu karakter zaafiyetidir muhim olan bana yapman degil boyle birsey hem de defalarca yapman ne ise yarar ki? Ayrica en ufak bir paylasim yapmadan tanistigi gibi hemen yatan bir insan oldugunu en basindan bilmiyordum desem zamani geri alamam ki. Benim arada cocuk var sirf o ve evlilik gibi bir kuruma hayatik boyunca saygi duymam sebebiyle evliligim suruyor. Ama ayni yastiga bas koyarken nasil bir aci cekiyorum su an icin sen bile bilmezsin ve bu aciyi hicbir zaman bilmemek icin hemen BOSAN. BOSAN BOSAN. Goz temasi bile kuramadigim biri ile cinsellik zaten olmaz. Kadinlar biz erkekler hakkinda sunu yanlis dusunuyorlar ama biz erkeklerin tamami 7/24 seks manyagi degiliz bizim de duygularimiz var. Ne elim eline deger be gozune. Esimin inkar etse de kurtaj yaptiedigini da biliyorum. Sana yazarken ellerin titredi ve duzgun cumle kuramadim. Ama sen daha 6 aylik evlisin ve emin olki benim yasadigim her sureci sende yasayacaksin. Yol yakinken Bosan ve mutlulugunin pesinden kos
Dostum bak şimdi sen bu durumu bilerek kabullenmişsin. Bir yuva kurmuşsun. Eşin bir hata yapmış peki bu hata uğruna ömür boyu yargılanmalımı.. Eğer ben olayı yanlış anlamışsam ve eşin o fotoğrafları siz evliyken yollamışsa bence kendinden iğrenme. Sen yatakta ne kadar iyi olursan ol tatmin edersen et hep farklı fanteziler arayışı içine girer. Hatta eminim bu swingers olayını teklif etsen kabul bile eder. Tek çözüm ki sen böyle fantezi adamı değilsin adam gibi adamsın ve hala küfür etmeden karım diyebiliyorsun ve kendini suçluyorsun bence kardeşim öncelikle Allah sabır versin eğer ayrılmak istemiyorsan bunu ona sorma bile ve bu fantezileri senle yaşamasına izin ver eminim düzeltilebilir. Fantezilerini ondan dinle neler yapmak istediğini sor neler yaşamak istediğini ona göre sende fantezilerine kulak ver üçüncü bir kişi olmadan iki insan arasında da fantezi yaşanabilir. Sadece sindirmeye çalış. Yok ben yapamam sindiremem diyorsan ayrıl. Yerinde olsam Allah muhafaza büyük konuşmamak lazım ama önce boşar sonra o piçi bulur doğrarım!
Oncelikle kardeşim geçmiş olsun her insanın başına gelebilicek şeyler bunlar aslında ama içine atıp kendi kendine dert edinmen seni daha çok yaralar
Kendisini karşına al sert bir dille onu severek evlendiğini bu mesajların ne demek olduğunu sor kanımca inkar edecektir zaten adam akıllı itiraf eden de yok sonra ona karşı tutumunun yanlış olduğunu sor yani deki sana ben içten sıcak kanlı sevecen ve sadık bir şekilde davrandım sence hata mi ettim de deki Utansin yaptığı davranıştan sonra da tekrar i olursa bosanmaktan bahset ona göre tepkisini olc Özür dileme yönündeyse konuşma bir şans daha hakediyor tekrarı olursa gerçekten boşanirsin bu sefer
En makul cevap kardeşim dediklerine bakacağım ama affedersem mezhebi geniş gibi görünmekten korkuyorum.
Affetmek en büyük olgunluk tekrar ihanet etmek asıl en büyük kalleşliktir. Yuva kurmak çok zordur kardeşim 1 ömür alır ama yıkmak 1 saniye kendisine sert tutumla söylediklerimi söylersen eğer senin ne kadar anlayisli birisi oldugunu da dusunucektir gercekten boyle birisine ayip ettigim icin kendimden utanmaliyim diyecektir olgunluk mezhebi geniş gibi görünmek değildir cahil insanlar sindirir bazi seyleri sen olayı sindirmiyorsun sadece kendisine uyarı veriyorsun tekrarında boşanacagini da söylüyorsun eğer zaten tekrarlarsa gerçekten 1 saniye geçirmen bile hata ama eğer tekrarlamazsa kullerinden yeniden doğar aşk denemeye değer selametle kal
Hala durduğun kabahat,1-2 güne işi noktala, tüm bilgi belgeyi de sakla mahkemede lazım olacak, sevememiş seni belli. Durumun senin karakterinle bir alakası yok, ne kendini sucla ne de kötüle, kesinlikle bitir, kavga zarar olaylarına da asla gireyim deme, ne o o ahlaksız rezil kepaze namussuz herifle nede seni sevmeyen kıymetini bilemeyen bayağı basit bir kadınla, ben boş konuşmam, bildiğim şeyler varki sana bu kadar emin ve net konuşabiliyorum, yoksa toplumda bu gibi şeylerin önü alınmaz, sen efendi gibi bitir, paçana toz kir bulaştırmadan , efendiliğin ona en büyük acı ve intikam olacak kesinlikle bu da aklında olsun kardeş. Kaderinde böyle bir şey yaşamak varmış ölene ve olana dur diyemezsin, bir kapı kapanıyorsa bil ki çok daha iyisi açılacaktır senin için , için rahat olsun. Allah sabır ve metanet versin kardeşime
Bakirlik bakirelik iş burada bitmiyor. Bende bakire degildim eşim bakirdi degil baskasına yarı cıplak fotograf göndermek telefon rehberimde erkek yok bildigin. Sosyal hesaplarım dersen hepsini kapattım sırf ilişkimiz için. Bence bu karakter meselesi. Otur konuş ben sana güvenmiştim güvenimi boşa çıkardın de keskin bir şekilde tavrını ortaya koy. Boşan diyemem çünkü yuva bozmak kurmak kadar zordur. Ola ki düzeltmedi kendini, devam etti ya da 2. bir hata yaptı o zaman bosan kardesim. Cünkü arkadaşların dedigi gibi hatayı affetmek karşındakini alıştırabilir hatalara. Ama aksi de olabilir. O yüzden 2. bir hatası olursa bosan derim, simdi degil
Katılıyorum
1000 kere de tövbe etmiş olsa huylu huyundan asla vazgeçmez, emin olun. Zaten kocasını eski sevgilisi ile karşılaştırıp onu hafife aldığı belli. Kocasına karşı davranışları tamamen yapmacık ve rolden ibaret. Eski sevgili ile yaşadıkları sürekli onu dürtecektir. Kocası ile seksi bile sadece 5 dk. dişini sıkıp vazifesini yapmaktan ibaret kalacaktır. Her fırsatta eski sevgilisine gidecek ya da onu çağıracaktır. Çünkü ilk yaşananlar hep kalıcı olur.
Bu durumda adam napsın boşansın mı? Zaten burada yazık olan adama, kesinlikle kadına degil. Boşanmaya calısarak daha fazla yıpranır. O yüzden diyorum ki tavrını koysun, bagırsın cagırsın bir süre de arasına mesafe koysun iyice burnu sürtsün kadının. He baktı tekrar yapıyor o zaman hadi canım güle güle
Unutabildiniz mi peki? Siz cok nadir ornekkerdensiniz ama maalesef evlilik disi iliski yasayiora sonradan evlendigi adama dogru duzgun sadakat gosteren maalesef gormedim. Unutmuyorsunuz maalesef ilkinizi unutmuyirsunuz ve o unutmama hayatinizin sonraki bolumunde de bu devam ediyor. Buyrun iste benim yazdiklarimi bir okuyun bu konu ile ilgili basimdan neler gecmis hepsini yazdim.
Suç onda değil sende.
Medyanın zihinlere pompaladigi abuk sabuk "özgürlük, onun geçmişi" gibi sacmaliklari sorgulayacak bir aklın olmazsa, 6 ay değil 6 gün geçse bile ayazda kalmış bekçi yapraği gibi kalırsın böyle.
GEÇMİŞ, BUGÜNÜ DE GELECEĞI DE YÖNETİR.
GEÇMİŞ, GEÇMİŞTE KALMAZ.
Ya ibret alırsın, ya da ibrer alırsın.
Sen ikinciyi seçmişsin.
Şimdi bağırıp çağırmanim, feveran etmenin bir manası yok. Ya kabulleneceksin bu rezaleti, ya da yolları ayiracaksin.
1. yi seçersen godoş derler.
2. yi seçersen de kırılan cesaretin ömür boyu ayağına dolanır.
Afiyet olsun.
Okuyanlara da ibret olsun. .
Not; kimseye hakaret kastım yok. Sadece mizacim sert...
Basima boyle bir olay gelmedi ancak yerinde olsam butun fb msjlarinin dokumanini alip mahkeme acarim. Seni hic saymamis.
Onu halâ seviyorum, ama biraz da iğreniyorum. Bu konuyu yarın konuşacağım umarım beni aldatmıyordur.
Ne kadar seversen sev
Fb mesajlarinin ekran resimlerini alarak resim olarak bastır ve boşanma davası aç ;-)
Seviyor olabilirsin belkide, ama bunun aldatmaktan hiçbir farkı yok
Ve kişiliksiz biri için kendini daha fazla üzmene de gerek yok ;-)
İlk önce Facebook yazışmalarının dökümünü al ve sakla. Banka kasasında bile bulundurabilirsin. Gerekirse notere onaylattır. Tabi ki avukat ile görüşmen en mantıklısı. Sonra da evliliğini kurtarmak için konuş ya da aklında bitirdiysen o zaman da direk dava aç.
koçum karın senden önce patlattırmış. HAdi neyse demişsin. Evlenmiş kendine Avrat etmişsin daha durmamış elin adamına kendi çıplak resmini atmışş öylemi... sen bu kafayla gidersen çocuklarının biri zenci biri çinli bir diğeride kolombiyalı falan olur haberin olsun
valla abi sen bilirsin karar senin ama ben olsam aninda bosarim ne kendime eziyet eserim nede kadina sen ilk basta evlenmen hataydi bence baskasi onun uzerinde terini akitmis zevkini yasamisken sen neden boyle bisi yapiyosunki o baskasinin mali olmus baba kusura bakma
Ihanetin affı olmaz, konuşacaksın, bağırıp çağıracaksın, sonra o sana yalvaracak timsah göz ysşlsrını dökecek ve affedeceksin. Huylu huyundan vazgeçmez kardeşim, unutma. Bir kere yapmışsa, diğeri onun için çok kolaydır. Hamile değildir inş. :/
Görüşmeleri felan kayıt altına al ve mahkemeye ver.
Ağzını suratını dağıt boşan babasının kapısına at alın o* de
Ona bir tokat bile atmadım atanan da artık. Bugün konuşurken biraz bağırdım. Boşanacağım kesin.
Böyle erkek kaldimi ya bu dünyada gercekden anliyorum seni ama üzme kendini bosan o seni kesinlikle hak etmemisdir sen daha iyilerine layiksin. Dünya nedense hep tersine erkek sadik cikar kadin ise yaramaz , kadin sadik cikar erkek ise yaramaz. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Erkeğimiz 80'li, 90'lı yılların gençleri modelinden. Kadın ise günümüz bariz genç kızlar modelinden.
Kesinlikle konuşmalısın ne kendine nede eşıne haksızlık yapma kendini kötü şeylerle doldurma bence geçmişi kurcalamak hem sana hem ona hemde evliliginize zarar verir birbirinizin kiymetini bilin ben uc yillik esimi trafik kazasinda kaybettim ve biz sacma sapan seyler yuzunden tartismistik... Hayatinizin evliliginizin degerini bilin elinizden kayip gitmeden.
Boşan be ne konuşması saf olma insalar değiştiğini sanar ama hiçbir insanın karakteri asla değişmez. Aldatmış resmen yakaladığına, gözlerinin açıldığına şüküt et. Bu hayat pislik insanlar yüzünden üzülmek için kısa. Unutma seven ASLA aldatmaz, gözü kaymaz.
%100 Katılıyorum, takdir ettim.
Yazık etmişsin kendine keşke iyice tanısaydın. Yapıcı konuşsan ne fayda onun düşüncesi belli, kendini kandırırsın..
Beyefendi size tavsiye verecek konumda değilim ama güzel kalbinizden dolayı size teşekkür etmek istiyorum çok anlayışlısınız emin olun çok üzüldüm allah hayırlı yollara ulaştırsın.
Bro hata sende degil sen sevdigin icin güvenmişsin sakin kendine zarar verme cunku sogufuysan ve herhangi bir engel yoksa cocuk gibi tercihi sen yap onemli olan sensin o ya da onlar degil
Once sor bunu yaparken neden utanmadigini sonra bosanmalisin bence her zaman arkasindan dikizleyemezsin kardes bugun ne yapti diye
Baska zaman yapmayacagi ne malum
Genede yapici konusmak sana kalmistir
Basima gelmedi boyle bir olay ama nacizane fikrim bu
Senden önce olan bir durumsa bir şey yapmayacaksın fazla kurcalamasaydın evlenmiş gitmişsin. Arkadaşınıda aracı kullanman ne kadar iğrenç mk.
Yeni bugün gördüm. Ben arkadaşı falan kullanmadım, sadece arkadaşından laf arasında eski sevgilisinin ismini aldım. Kimsenin de bundan haberi yok zaten.
tamam @pnraltan haklısın bütün kadınlar her durumda haklı zaten. Hepsi benim hatam keşke hiç evlenmeseydim.
saklı gizli olmaz lafına kısmen katılıyorm zira bazen gizlenen şeyler de olablir konu bu değil ama şunu farketmek gerek bu adam bu mesajları görmeseydi gizli mi kalacaktı çekirge bir sıçrar iki sıçrar hesabı herşey bir sebep bir vesiledir ihanete uğrayıp haberinin olmaması daha mı iyi savunamıyorum eşinizi kusura bakmayın
Evlenmeden önce araştırsaydın. Şimdi daha mı iyi oldu? Yok yere evliliğin ve sen huzursuz olacak. Herkes ahlak bekçisi kesilmiş çok dürüstlermiş gibi kendileri birde hey Allah'm ya 😀 bakire olmadığını biliyormuşsun zaten o işide sanaldan yapmış hali yok ya ona takılmadında eski sevgilisine foto atmasına mı takıldın?
Evli iken oldu yeni gördüm. Eski olsa neden sorun edeyim.
önce konuş bence yaptığı şeylerri bildiğini belli et açık açık konuş sonra da duruma göre bir şeyler yaparsın ama yinede üzüldüm senin iiçin Allah kolaylık versin
Bu öncedenmi yasanmis? O arkadasdan uzak dur bence.. eger eskide kalmis birseyse arkadasi aranizi acmak istiyor olabilir.
Hocam Allah sabır versin ne diyim Allah kimseye yaşatmasın bu durumu ben senin yerinde olsam facebook konuşma geçmişini alır delil olarak mahkemede kullanır ve boşanırım. Tabi demesi kolay ama bilmiyorum.
Kesinlikle bosamalisin kendine ve sahsiyetine uygun birini bulursun. tiksindim şu an
Seni resmen aldatmis. Affetmeyi dusunmuyorsun herhalde?
tabi ki boşuyacaksın sen nasıl bir adamsın boynuz yemişsin daha karımı seviyorum diyorsun benim karım namusum beni aldatacak ALLAH o günleri göstermesi kafasını keser çöpe atarım
bu olay artık boşanman gerektiğni bariz şeklide ispatlamış şimdi bunu boşmazssan bunları yatakta yakalaman muhtemel bence uzatma ve vur tekmeyi
Ama o yazışma ve fotoları yedekle
Fotoğrafları Eşiniz mi attı? Sevgilisi eskiden çekmiş olup gönderdi ise...
Evliyiz ve yeni atılmış fotolar. İkisi de karşılıklı yarı çıplak resimlerini atmışlar ve uygunsuz şeyler yazmışlar. Elin adamının çıplak resmini karımın telefonunda görünce ondan iğrendim biraz da. Araftayım ne yapacağımı bilmiyorum.
iyide anlamadığım şey senin göreceğini bile bile nasıl yapdığı?
Benim göreceğimi bilmiyordu. O banyoda iken telefonuna mesaj geldi gece 23 gibi, ben de acı gerçeği gördüm. Kararlıyım boşanacağım ondan.
bir kere affetmek ardında diger hataları getirir. Hele ki evlilikse konu. Durumunuza şoyle bir bakarsak da sizin başta duzeniniz yokmuş. Allah sabir versin
Baştaki düzen ile bakirelik mevzusu mudur?
Evet. Tabi sizin gorusunuz farkli olabilir. Saygı duyarim.
Ama bu önceden olmuş bir şey seni aldatmamış ki bu kadar öfkelenme
Önceden olmuş olsa neyse, daha 4 saat önce oldu.
Evlendikten sonra mı yapmış
Evet evliyiz şu an kendimi godoş gibi hissediyorum, normalde sevmeyen biri karısını döver böyle bir durumda.
arkadaşım geçmişi geçmişte kaldı kadının suçu yok erkek ibnesi göndermiştir kadını üzme boşuna sahip çık tam tersi..
Seviyorsan aç konuş bence bide devam edersen boş bırakma cinsel iliskinizi sıkılaştırılması senden tatmin olmuyorsa ona dönmüş olabilir yani tekrar başka erkeklere gidebilir cinsel iliskinizi olabildiğince kuvvetlendir
Al konuş karşına ne olucak? Diyim mi; huylu huyundan vazgeçmez. Sen bu kadını mı çocuğunun annesi yapıcaksın? Hiç değmez boşa gitsin.
Kardeşim neyini seviyorsun se v sende ne çare evli bir kadın elin adamına öyle pozlar verecek beynine nası kan sicramiyo mahkemeye ver boşan
Meajların dökümanlarını al hemen git mahkemeye aç dava boşa hiç bişey alamaz senden defol git de tekmeyi bas
Sabret affet ve açıklama yapmadan boşan emin ol bu ona en büyük ceza sakın kendini suçlu hissetme
O zaman da o vicdan azabı çeker. Bu baya büyük bir acı olur.
Çeksin
Ama bu daha büyük bir acı olur onun için. Ben ne kadar beni aldattığından şüphelensem de hâla seviyorum onu.
Çok acımasızca olurdu gerçekten. Nereden geldiği belli olmayan kör kurşunla vurulmak gibi
Bence hak ettiği bu yapmalısın sessizlik insana en büyük ceza
Acıma acınacak hale düşersin dişi dişle sökeceksin yeni temiz sayfa seni mutlu eder
burada daha cok sinir olcana bir git sor bunlar neyin nesi diye.
Özelden ulaşırsan yaşadığım benzer bir olayı paylaşabilirim. mail yaz. et_77@hotmail. com
Vallahi senin yerinde olmak istemezdim gerçekten benim için affedilicek birşey değil bu birde sen onu bakire olmadığı halde kabul etmişsin o hala nelerin peşinde
sanmıyourm hiç sorun yapma boşan ve o resimleri attığını kanıtyla dünyası yıkılsın sen daha iyisini bulursun olsun kurtul ondan bence seni aldatıyuorsa
Hemen aklına kötü şeyler getirme bence. Onu sevseydi onunla evlenirdi. Fantazi olsun diye yapıyordur belki. Konuş kendisi ile. Bence büyütülecek bir şey yok. Biraz hayatınızı Fantazilerle renklendirin. Yuvanı yıkma derim.
Sana bisey soyliyim mi şu an sinirdenelim ayagim titredi.. gorunjse gore sen bu kadini affedeceksin ve bu kadin yine seni aldatacak.. cok safsin. Allahtan yardim istr her zaman. Ve bu kadina da güzel bir ders ver.
Yorumlari okudum da.. karimi seviyorum gibi seyler yazmissin. Kardesim. Sadece sunu dusun. Eger onurun kaldiroyorsa affet onu ki affedecek gibi duruyprsun. Senin altindayken eski sevgilisini hayal edecek. Yolda gordugu bir adami.. bir banka calisanini.. eger bunlari onurin ve erkeklogin kaldiroyorsa affet. Bazen bize zor gelsede dogru olani yapmaliyiz. Benimde basima geldi ama cok sukur evli degildim.
Allah kimsenin başına vermesin ne diyeceğimi şaşırdım
Bu sosyal aglar insan hayatini maf etti..
Burdan sevgililer, ozeliklede evlilere birsey oneririm... Oda sosyal aglarini kapatmalarini
Bunu anlamıyorum, ben bir erkek olarak isterse çok güzel olsun sosyal ağlardan veya başka bir yerden başka bir kadına ilgi duymazken nasıl bir kadın böyle olabiliyor. Sanırım sosyal ağları değil evliliğimi kapatmam gerek.
Ondada haklisin, boyle bir kisilikte ki birinin sosyal agi olmus olmamis ne fark eder.. Icinde varsa cikiyor zaten. Birde sorsan utanmadan der ki ne yapmisim? Yatmismiyim?
Ama anlamazlar ki yatmakla bunun aslinda hic bir farki yok..
Biraz uzun yazacagim, AMA malesef bana yakin biri, canim ablam 20 yillik, 3 cocugunun babasi tarafindan, cok affedersin, elin kici b.. 3 cocuklu evli bir karisiyla aldatildi.
Yine sosyal agdan.. Ustelik ablam bit cok fedakarlik yapmisken ona, bir dedigini iki yapmamisken, cok sevmisken.. Turkiyeden burya yani yurt disina getirecek kadar
Neyse.. Ablam aylarca takip etmis. Eniste bey birgun ablamin ipadine bakmis ki facede bir erkek.. Sanmis ki ablamin faceyi.. Halbuki eniste beyinmis. Bagirmis cagirmis bu Kim diye.. Ablamda direk kadinin ismini soylemis.. Afallamis eniste bey. Yatmadik ya! Demis. Sonucmu? Ablam mecbur affetti.. Cocuklar yuzunden.. Ama Hala o kadinin pesinde dolaniyor.
Diyecegim o ki sakin affetme. Yol yakinken vazgec bosan. Bir yapan yine yapar..
Ablami hatirliyorum, yazismalarini screen shot yapmisti.. Gozu nemli, elleri titrekti gosterirken.. Umrumda degil artik diyordu.. Son uc ay ne cektim artik alistim dedi
Onu hala seviyorum ama demek ki bu yeterli değil. Mesajları gösterip ayrılacağım herhalde. Çünkü sevgimin bir kısmı iğrenmeye de dönüştü. Sahurda yüzüne baktıkça ondan tiksindim.
Birde Ramazan gunu yapiyor bunu. Malesef sevmek hersey demek degil kardesim.. Bir Kere guven kirilinca bir daha Zor toparlaniyor. Sen soylesene, bu kadina guvenebilirmisin?
Guvenmek evliligin temellerinden biridir. Allah gostermesin, sen yarin birgun sakat kalsan daha beter yapar bu
Düşündüm de haklısınız güven konusunda ama o sakat kalma varsayımı yanlış bence. Ben eşime bir şey olsa her şeyi yaparım ama kadın doğasının zayıf düşmüş erkeğe acımadığını çok gördüm.
Bende normalde tersini gormustum. AMA Allah gostermesin, ben biriyle evleniyorsam iyi gunundede kotu gunundede yaninda olmaliyim. Evlenirken bunu Kabul edipte evlenmiyormuyuz zaten?
İşte bu zamanda çoğu kadın da çoğu modern insan gibi vefasız. Halbuki ben onun gözünün içine bakarken bile mutlu olurdum. Keşke bu kadar duygusal biri olmasaydım.
Canim kardesim benim, cok temiz bir insansin belli. Rabbim insallah yardimcin olur
Ahh bu Twitter, Facebook, Akıllı Telefon, internet, hızlı ve kolay iletişim adına her ne zıkkım varsa bunlar çok aileyi dağıttı, daha ne kadar dağıtacak belli değil. Olan her zaman masum çocuklara oluyor :(
Aciyorum bole erkeklere kadin haketmiyor bole erkegi
Bekara kadin bosamak kolay olur derler ama bu hafife alincak bişey değil. Hamilelik gibi bir durumuda yoksa direk bosan..
Aynen...
Senden adam olmaz olum hala karimi seviyorum diyosun sana az bile yapmis a m k mali...
Dava aç. Tazminat davası bile açabilirsin. Elinde delillerin var. Sonra boşanacaksın zaten. Bir güzel de para alırsın davadan. Sonra gider kendine layık bir eş bulur evlenirsin.
Hocam bugün için yazıyorum herkesin bir geçmişi var bunu yargılayamayız ama sorgulayabiliriz.
Boşanma
Seviyorsan boşanma ama mesaj resim ne bileyim not felan gizliyorsa sen hiç olmamışsın
Şimdi kendin karar ver
Önce kayıtları kopyala ki silemesin. Sonrada boşa mahkemeye delil olarak sun kopyalari
Düzgün bir şekilde konuş eşinle. Hata yapmış olabilir. Kendinide zarar verme karşındakinede.
Boşanmak en mantıklı çözüm sonuçta bu kadın ilerde çocuklarının anası olacak huyundan vazgeçmezse çocuktaki tramvayı düşün.
Boşa gitsin onun karaktersizliği kendine zarar vermiceksin tabii ki aciz biri için
Gercekten bu hayatlar cok saırtıcı. Karından bosanmalısın bence.
Bu konuda yapici olursan ikinci golü de yersin
Ha smdi
Ha yıllar sonra
Bnce
Abi cok üzüldüm valla tavsiye verecek olgunlukta değilim :(
Baba ver eline bohcayi gitsin. İlerde olmuyor abi...
İnan olmuyor
Yerinde olsam ben senin gibi davranamazdım. İnan döverdim buna inanıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar