Gizli Üye(45 üstü)+1 yılfikrini seversen kızın herkes de bilsin fikrini dersin... tipini sevdinse tipi bilinsin sorun yok... bak dosyum anlatayım iyi dinle, kızı dışı için sevdinse, orayı başkası görmesin dersin. başka sebeple de dersin oraya da gelecem sabret...
eğer onu duygularınla, kendine ait herşeyi ile sevdinse, rahat bırak. isterse fahişe olsun sana ne? bunu da anlaman zor. fahişeleri sevmiyorsan ondan uzak durursun olur biter. ama yine seversin... köpürebilirsiniz gerçeklere ama, zararlı olan ama zekle içtiğimiz içki sigara neci? onu değiştirsenize? ben sigarayı bırakmıyorum mesela. hayatımı alıyor benden ama.
arkadaşım sevdiğini özgür bırak diyorum doğru bul demiyorum. ne dilerse giyer sana ne? hatalı de, sevme, uzak dr onu sen bilirsin. ama onu değiştirip heykel mi yapıyorsun?
sevgi ve aşk başka şeyler de... buraya sığmaz ben anlatamam size şimdi... boşver...15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkardeş yorumunu şimdi gördüm sorun değil sana yardımcı olmak isterim elbette ki. arkadaş olarak ekle yaptım şimdi. bu nedenle buradan aşikar olmak istemedim.
sana şunu söyleyeyim bazı düşüncelerle insanlar değişik türlü davranıyorlar. hele ki söz konusu kızlar olunca çok farklı oluyor. ama gerçekten aşkı bilen yürekler, dikensiz gülü sevmezler. dikenini tutup o acıyı hissetmeyi severler.
Cevap sahibi+1 yılsenin gülünün dikeni de böyle acıtsın ne yapalım :) sevgiler...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılboku çıkıyor abi eğer kendi kuralların varsa bence kurallarında sadık kalmaya çalış eğer bu şekilde davranmazsan emin ol sonu hüsran kızlar kolay erkekleri sevmezler eğer içinde birazcıkta olsun seni kaybetme korkusu varsa en azından bi orta noktada buluşur tamam daha dikkat ederim der. eğer senin onu sevdiğini biliyor ve ne yaparsa yapsın hala onu isteyeceğini belli ettiysen çok zor muytlu olman. lütfen benden sana rica ne kadar güzel olursa olsun ne kadar kariyerli olursa olsun geri dönme. eğer sen onun için fedakarlık yapabilirim birçok şeyden diyorsan ve o senin için birşeyler yapamıyorsa bırak peşini dinle bak bu sözümü. :(
21 Yorumla
Niye kılığa kıyafete karışmayı/karıştırmayı marifet biliyorsunuz anlamıyorum. Karşındaki nasıl giyineceğini, nasıl davranacağını bilmeyen bir insan mı? Öyleyse ne işin var onunla? Bilen bir insansa neden karışıyorsun? Anası-babası yetiştirememiş mi kızı nedir yani?
09 Yorumla
Sen de ne kadar abarttin sanki kiz Pavyonda sahne alacakmis gibi kahrolun oyle. Bu kizi sen o giyim tarziyla begenmedin mi eee simdi niye degistirmeye calisiyorsun. Keninen sogutan da bence sensin. Kiz hakli kocasi bile degilsin sanane ?
010 Yorumla- +1 yıl
Walla butun kizlar oyle giyinmiyor farkindaysan rahatsiz olduysan tesetturlu olan cok sevimli kizlar da var onlarla cik. Ben hayatimda hic tayt giymedim ama sen yaslardayken inanilmaz kiskanc bir sevgilim vardi kiyafetime takamadigi icin makyajima bile takardi :). Bunlar asik kizi erkekten sogutan seyler. Eger iciyle ilgileniyorsan kizin kizi ici hala ayni. Bu seni inianilmaz rahatsiz ediyorsa ayril. ayrica tatli dille konusman lazimdi. hatalisin.
- +1 yıl
günlerce tatlı dille anlattım yeminle ama kıyafetını sectı benı secmedı amma benı onu secctım . ne yapacam bennn ondan ayrılamam ayrılırsam yapayalnız kalırım arkadasım yok dogru duzgun sosyal hayatım yok öyle ben ne bıleyım ben ona dunyanın en mutlu kızı olması ıcın herseyı yaparım fakat kıyafet falan bu konular harıcınde. benden acık gıyınmesı ıcın ızın vermemı beklememelı
- +1 yıl
sen yaşıyorsun ya? kıza anası babası bile karışmıyorken sen kim oluyorsun da karışıyorsun. sevgilisisin diye kendini nimetten sayma, sadece ilişki içinde olduğu bir insansın bir insan allah'tan başka kimseye ait olamaz. onun giyim tarzına da karışamazsın muhtemelen o hep böyle giyiyordu sen sonradan geldin. kız ayrılırsa haklı yani erkekler her türlü bakar olmadı kızı kuleye falan kapat istersen tam olsun. mağara adamısınız resmen size 5 ay bile katlanılmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
onunda kendi özgürlüğü babası annesi bir şey demedikten sonra sana laf düşmüyor ama sen belki daha uygun kavga etmeden tartışmadan uygun bir şekilde anlatırsan sana da hak verir ama karışıyorsun diye ayrılmayı düşünüyorsa ayrıl bu sebepten bitecekse bir ilişki bitsin yani
14 Yorumla- +1 yıl
kendini düşün o zaman sen böyle bir durumu kaldırabilir misin düşün tamam kendi halinde bıraktın açık giydiği zaman kaldırabilecek misin bu şekilde yürütebilecek misin eğer evet seviyorum diyerek kaldırabilirim diyorsan devam et takma ama kız arkadaşın da böyle dememesi lazım seni seviyorsa tamam demeli tamam giymesin demiyorum da daha derli toplu olmaya özen gösterir ama o böyle bir anlaşmaya varmaya çalışmamış direk kestirip atıyorsa sen de yap .
+1 yılsen o kızı öyle gördün muhtemelen öyle sevdin neden sevgilin olunca değiştirmeye çalışıyosun
siz hatayı burda yapıyosunuz..
bakıyosunuz beğeniyosunuz seçiyosunuz seviyosunuz sonra değiştirmeye çalışıyosunuz24 Yorumla- +1 yıl
sevdiğinden ksıkanmışsın muhtemelen ama fazlası zarar kız senedene soğur
Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. arkana bakmadan kaç. yol ver gitsin. bas kıçına tekmeyi.
dediğimi yap, mutlaka seni tüm kalbiyle sevecek ve senin her kuralına uyacak biri yazılmıştır kaderine.
ömür boyu mutlu olman dileğiyle.10 Yorumlaneden karısıyorsunkı kıza?o kızı sevgılın yaptıgında kız nasıl gıyınıyorsa oyle gıyınmeye devam etsın.sevgılın oldu dıye hayatına bukadar mudahale edemezsın
00 Yorumla
+1 yılO Senin nikahlı karın değil...hiç bir şeyine doğrudan karışamazsın şu anda...o yüzden bence giydikleriyle değilde kafasındaki düşüncelerle ilgilen...
00 YorumlaModa & Stil konusunda 353 cevap paylaştı. ya bırak gıysın kız..ne var gıyınse guven sevgılıne bosuna kıskanıyosun..boyle yaparak sen kendınden sogutuyosun aslında.annesı babası bu zamana kdr karısmamıs kız doğal olarak oyle konusmus..
09 Yorumla- +1 yıl
tayt gyınınce gorunmuyo merak etme..benım erkek arkdsmda böyle benı cıldırtıyo..bu zamana kdr kız böyle alışmış şimdi senn yaptıgn baskı onn ustune kabus gıbı cokuyo yanı sen onu boyle gorup kabul etmedn mı en basında..kız kotu bısey ypmıyo şu an..sen cok buyutuyosun..ayrlmk cozum degl kesnlkle..orta yolu bulmaya calıscaksın.o gıycek sen takmıcaksın belkı tatlı dılle konussan bıraz azaltck..hc bellı olmaz.
o kizi o halde kabul etmedin mi? nesina karisiyorsun yahu?
30 Yorumlaama cok karismak iyi degil bunlaima girer kiz benimde sevgilim karisior ama napiyim seviyorum die ayrilamiyorum :)
08 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsanki tanga üzerine transparan giyicek abartma herkes tayt elbise etek giyiyor normal sıkma kızı sıkarsan gider gençken giyicek tabi
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılah siz erkekler! böyle dediğine göre sen ozaman başkalarının sevgililerine tayt elbise giydiklerinde bakıyorsun. bence al karşına konuş ayrılsın senden kız yarın bi gün evlenince evden dışarı da çıkartmazsın başkalarıyla konuşucak diye
Cevap sahibi+1 yılbenim sevgilimde sinir ediyor ama ben resti çektim kendime karıştırmıyorum karışırsada ayrılırım sevsem bile.benim bi hayatbiçimim var hiç kimse için vazgeçmek zorunda kalmam inş. hem merak etme bazen bol pantolon bol tişört giyince bile bakıyor erkekler önemli olan kızın karakteri elalem bakmış nolucak senin yanında senin sevgilin olarakkaldıktan sonra
Cevap sahibi+1 yılo açıdan bir şey diyemem seviyorsan gözüne batmaması için elinden geleni yap bence böyle şeylerden mutluluğunuzu bozmayın
+1 yılben gelecek göremedim. çünkü bu konudan çok kavgalar çıkar. kaldı ki kıyafet basit bir mesele konuşarak orta yol bulunabilir. daha ciddi meselelerde ne yapacaksınız
00 Yorumla
+1 yılBu kızdan hayır gelmez kendi haline bırak... sana yeterince değer vermiyor yürümez bu ilişki yürümesin de zaten
04 Yorumla- +1 yıl
dayanman lazım iradeli olmalısın böyle yaptıkça onun karşısında daha çok küçülürsün
- +1 yıl
eksi puan niye veren arkadaşlar ne oldu böyle anlayamadım... ben karşılıklı fikirlere saygı yitirilmiş onun için böyle dedim. kızın yada bu çocuğun suçu yok belli ki bir uyumsuzluk var... ben sonuca yönelik bir yorum yaptım yani
+1 yılsanki kız sonradan değişmiş gibi sormuyor musunuz bitiyorum.madem kıskançtın ona göre biriyle sevgili olsaydın.bence de karışamazsın annesi misin,babası mısın?
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılya olduğu gibi kabul et yada yol ver gitsin 2 secenek var ...
00 Yorumla
+1 yılMuhtemelen en basından berı aynıydı sevgılı olunca kabul etmedın gıyımını o zaman bastan kabul etmeyecektın
00 Yorumlamantıklısı su an guncellemendekı yapman gerkeenler.
02 Yorumlayol ver kardesım madem karısmadan duramıyorsun o da gelemıyor buna.
09 Yorumla- +1 yıl
ortamına göre giyinmesini biliyorsa ses etme
Gizli Üye(36-45)+1 yılE giysin tayt açıklık saçıklık değil kiYani herşeyi çok abartıyorsun bence.Böyle gidersen bu kızla bir geleceğin olmaz.
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYoo yapmam, ayrıca bakacakları varsa tayt giymeden de bakarlar.
Cevap sahibi+1 yılYoo bakarlar merak etme sen.Hemde öyle bakarlar ki...
- +1 yıl
ne özgüveni düşük bir insansın sen ya erkekler her türlü bakar. pantolon giydiğimizde bile arkamıza bir yerlerimize bakarlar. kızın hayatın biçimi giyim tarzı bu demek ki bu hep böyleydi sen sonradan gelip bunu değiştiremezsin sadece fikrini söyleyebilirsin.
onu severken bu haliyle sevmiştin bilmem anlatabiliyormuyum ?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTayt giydiğini haber verince sana, eline ne geçecek ki.Bence haber vermemesi daha mantıklı.
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHaber verince ve senin tavrın değişince o, ya haber vermemeye başlayacak ya da sana soğuyacak.
Cevap sahibi+1 yılTamam, işte haber verdikçe ve sen ona tavır yaptıkça o senden soğuyacak ve son.
Cevap sahibi+1 yılOlması gerekn değil, senin istediğin budur derim o zaman.
+1 yılyol ver gitsin eş olmaz öyle asiden
11 YorumlaÇok karısma bence kızıda kendinden soğutursun
20 Yorumla
+1 yılYol ver.
12 Yorumla- +1 yıl
Ayrıl.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt