Flörtüm sürekli bana buluşunca "çok masumsun çok temiz kalplisin" diyor. Yetmiyor mesajlarda da diyor. Kalbinde kötülük yok diyor
Masum kızlardan etkilenir misiniz?
Masum kızlardan etkilenir misiniz?
Masumluk çok göreceli bir kavram. Ayrıca içi masum olmalı. Dıştan gözüken yüzü değil. Bunu ayırt etmek de lazım. Gerçekten masum kız ise onu seven erkek daha da sever bence. Bu masumluk hareketlere yansır zaten. Masum olmaya çalışanlar da belli oluyor.
O zaten hareketlerimden konuşmamdan anladı
Ses tonumun çok masum olduğunu düşünüyor. Sabaha kadar konulsan sus demem diyor. Hoşlanıyo mudur çok merak ediyorum
Konulsan yazmışım konuşsan olacak
Ağzı çok iyi laf yapar bazılarının her kıza aynı şeyi söylerler, dikkat et.
Etkileniyorlar benim konustugum da diyr melek gibisin der hep
Beni de meleğim diye kaydetmiş zaten
Evet nasil davrandin mesela da
Samimi sıcakkanlı davrandım bir de ses tonumu masum buluyor. Zaten ses tonu kalın olan bir kadının masumluğu pek inandırıcı olmaz
Samimi davranmk evet bu☺☺
Hala birliktemisiniz
Evet canım
Cevap
6Cevap
Kimini evet gadasi
Valla öyle diyorlarda nedense sonradan şeytan olanlarla devam etmeyi seçiyorlar :)
etkilenirim tabi ve korkarımda oynamasından ve beni bu en hassas tarafımdan vurmasından.
Ya hep öyle derler kanma
Bana da dediler ve her seferinde gittiler bir tanesi safsın temizsin dedi aldattığı gün.
Masumiyet dünyada olmayan birşeydir.
Erkekler her kızdan etkilenir
@Darquesse öyle bişey var çirkin kızın yanında da güzel bir erkek güzel kızın yanında da olgun kızın yanında da 16 yaşında ki kızın yanında da bir erkek. Zayıf kızın da yanında biri var şişman kızın da esmer tenli kızın da sarışın kızın da uzun boylu kızın da kısa boylunun da. Demekki bu neymiş erkekler her kızdan hoşlanıyormuş.
@Darquesse erkekler gram umrumda değil önyargını al s. ktir git 👏
Etkiler etkiler, seni daha iyi yiyebilmek içiin
Etkiler bro
Beni meleğim diye kaydetmiş sence masum olduğum için mi
Hoslaniyo mu acaba benden instagramda fotografımızı paylaşmış😊
çıkıyoruz demedim flörtüm demişim çıksak sevgilim derdim
biraz geç cevap veriyor çalıştığı için ilgisiz sanki ilk günlere göre ama cuma buluşalım mı dedim çok iyi olur dedi? Kafam karışık seviyor mu sevmiyor mu
ahahaa yok
evet
Etkilenirim.
Beni meleğim diye kaydetmiş masum olduğum için mi
Evet bnada diyorlar
etkiler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar