Flörtün doğum günü nasıl kutlanır?

Merhabaa,
Durun flörtte mode oldu falan demeyin. Bu şeyin adı bu.
Konuya geleliiim;
Uzun zamandir konuştuğum ve uzun zamandir benden cevap bekleyen biri bu bahsi geçen şahis. Bana çok yoğun hisleri var bense onu seviyorum ve değer veriyorum ama 1. Yeni bir ilişkiden çıktiğım için,2. Daha yoğun hisler aradiğim için gerçi bazen çok yoğun hissediyorum bazen bilmiyorum (ki kendisi geçen itiraf etti açik açık aşık olduğunu ne yapacağimi bilemedim sorun bende hala) .3. Eğer olmazsa onu üzmekten ve ikimize de zaman kaybina sebep olmaktan korktuğum için hala tamamen kabul edemedim adini koyamadik. Niye biri böyle davranir seveni bulunca demeyin Aşıri sancili ve benliğimden/benden çok şey götüren bir ilişkiden çıktim ve aynı şeylerin başıma geleceğini düşünmesemde devami muallakta ve korkuyorum hem onun için hem kendim için o yüzden hala bu durumdayız Her neyse. Yakinda doğum günü , farkli şehirlerdeyiz ve nasıl cümleler kurmaya dikkat edip nasıl kutlamalyim bilmiyorum. Kutlu olsun diyip geçemem aşıri değer veriyorum ona , paragraflarda dayayamam. Tanıştığımız zamani, bendeki etkisini vs söylerim diyorum. Bilmiyorum help! Teşekkürler
Flörtün doğum günü nasıl kutlanır?