Eşimin babası yok annesi tek. Maaşı var 1700 ev de kendimizin kira da vermiyor. Gideri borcu da yok. Makşnası bozulmuştu kaç ay almadı eşim aldı sonunda. Faturalarını eşim ödüyor dakikası bitiyor dakik bitti de arayamadım diyo kaç kere hepberaber otururken. Eşşm de ona dakika atıyor. Hep böyle yapıyo. Bizim borcumuz var yeni düğün yaptık ben marketten ondan bundan kısıyorum eşşm annesine veya evli ablasına bişeyler alıyor yeğenlerine aylık 150-200 tl lik masraf yapıyor. Mangal mı yapılacak hep eşim alıyor etleri annesi veya eniştesi gecen sen aldım bu sefer biz alalım demiyorlar. Eşime bişey desem kavga ederiz demiyorum ama dayanamıyorum da içim içimi yiyor. Sizce ne yapmalıyım. Annesinin bize yardım etmesi gerekirken annesi ve ablası bizi sönürüyor resmen. Firiklerinize ihtiyacım var nasıl davranmalıyım?
Cevabın nedir?
Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 3,9b cevap paylaştı. Eğer kendi hanesini gecindirecek sıkıntısı yoksa mecbur hatta annesi ile ilgilenmeye. Bir erkeğin ilk sorumluluğu kendi hanesini açtıktan sonra karısı ve çocuğudur.
Aile içi fesatliga gerek yok. Ablasiyla konuşabilir. Bak ablam annemin bu gideri var benim malı durumum bu , birlikte ne yapabiliriz diye.
En nihayetinde eniştesinin etini almak zorunda da değil.
Senin de bu durumu uygun bir dille esinle konuşabiliyor olman lazım. Artık birbirine en yakın kişi ananiz babanız değil birbirinizsiniz.10 Yorumla
+1 yılAnnesi yalnız bir kadın oda annesine sahip çıkıyor bundan daha doğal ne olabilir?
02 Yorumla
Soran+1 yılAnnesinin ihtiyacı yok parası çok ama. Bizim borcumuz var 30 bin kadar. Annesi de parasını ablasına yediriyo. Sonra ablası ve annesi bizi sömürüyo bu mu doğal olan?
- +1 yıl
Demek ki zamanında oğlunada çok yedirmiş buda onun bilincinde olduğu için annesine vermekten çekinmiyor ya da seviyordur yani illa ki bir sebebi olmasına gerek yok hoş para size ait değil kocanıza ait nasil isterse öyle yapar
Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 375 cevap paylaştı. Sen de kısma. Ablasına vereceği parayı size kaldırır. Ondan gizli para biriktirebilirsin. Sen kıstığın için o diyor ki paramız yetiyor neden harcamayayim. Bir de esin sanırım çok saf kalpli.
00 Yorumla
- Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılTamam maaş alıyor ama elektriği suyuda var bunun değil mi alışverişi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
9Cevap
+1 yılBence güzel bir dille endişelerini anlat çok da anlayılş bekleme eşin onları ödeyip akılsız mualemelesi görünce mutlu oluyorsa idare et
00 Yorumla
+1 yılBeraber bir şeyler alınması lazım hep ben hep ben olmaz
00 YorumlaEsinin annesi maaş aliyomus ona baksin tabide annesi sonucta ablasina bakmasi soz konusu degil marketten falan kisma harcama yap akilsiz
00 YorumlaBence karışma onlar ayarliyolardir kendi aralarinda
02 Yorumla
Soran+1 yılAnnesi parasını ablasına yediriyo. Sonra ikisi bizi sömürüyo bu normal mi
Annesinden kira mi alacakti? Sen ver kirayi ev kocaninsa
01 Yorumla
Soran+1 yılKira alsın demiyorum. Maaşı var ev de kira değil. Gideri yok demek istedim. bir market yapıyo bir de kızına yediriyo parasını. Sonra kızıyla bizi sömürüyorlar.
- Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılannesıne karısma. hakkı vardır bırak baksın.
00 Yorumla E ailesine yardım edecek tabiki.
00 Yorumla
+1 yılAnnesine yardım etmesi normal
00 Yorumla
+1 yılSanane? Annesidir edecek tabi
05 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılBence eşitlik olmalı.
00 Yorumla- Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil hanımefendi
00 Yorumla
+1 yılbelki gizli veriyordur sen karışma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaileyi onemsemiyo bence kac yillik evlisin.
00 Yorumla
+1 yıleşin haklı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çamaşır Yıkama Sırları > Sorular > Eşim annesinin tüm faturalarını ödüyor çamaşır makinesi falan alıyor bu normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar