Bebeğime kim bakacak?

Henüz bebeğim doğmadı ama bir an önce net bir karar verelim istiyorum .Doğum izni malum kısa annem bana uzak oturuyor 40 dk mesafe var fakat annem gelemez çünkü küçük kardeşim var 8 yaşında okula gidiyor okul derdi olmasa gelip kalırlardı bende ee yolda uzak sabah erken uyanmamız lazım anneme götürebilmemiz için zaten sabah 6:30da uyanıyoruz eşiminde benimde işbaşı saat 8de. Anneme götürürsek daha da erken kalkmamız gerekecek sonra işten çık yine git almaya baya yoracak. Kaynanamla aramızda 10 dk var ama eşimin babası kanser kadın kocasıyla mı ilgilensin çocuğumla mı ? Bakıcılara da güvenemiyorum neler duyup görüyoruz benim bile bebekliğimde kötü bir bakıcı anım var hatırlamasam da, napsak ne etsek bilmiyorum gerçekten. Ev aldık borç ödüyoruz eşimde bende memuruz ama o veteriner hekim olduğundan yüksek maaşı çocuk 1 yaşına gelene kadar çalışmasam nasıl olur ki geçinir miyiz buna çocuk masrafı da ekleniyor hiç değilse bebeğim 1 yaşına gelene kadar kayınpederim iyileşir Şu an tedavi görüyor. Sonra da kaynanam bakar . Siz ne düşünüyorsunuz, yerimde olsanız napardınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Dalga geçecekler cevap vermesin lütfen
Bebeğime kim bakacak?