Derdimin dermanı nedir?

2 ay oluyo seviyorum onu, başta çok diretti olmaz diye, sonra tanımaya başladık birbirimizi, aynı dersler, ders öncesi,sonrası beraberiz. 1 ay öncesinde de trabzonsporlu oldu, ve nerelisin dediğimde trabzon diyodu. üzgün olduğum zaman şarkılardan mesaj veriyodu (cem adrian sen üzülme ben varım). benimle konuşmanın ilaç gibi olduğunu söylüyodu. seviyorum dediğimde toprağa kadar dediğimde, kanayan yarayı unuttururcasına sevmek dediğimde ''öyle sev beni'' diyodu. basit bişeyde ben ona süründür diyodum o da bana kıyamam sana diyodu. seversem? dediğimde severim diyodu. yazdığım şiirler için utanıyordu ve sen harikasın diyodu. bir şiirimi duvar kağıdı yapmıştı. ben ona çiçeğim diyodum o bana şairim diyodu. canım sana helal dediğimde benimde diyodu. harikasın cansın dediğimde sende öylesin diyodu. bana inandığını söylüyodu. seninle konuşurken sırıtıyorum aptal aptal arkadaşlarım bana gülüyor diyodu. şakayla sinirlendirdiğim zaman sana kıyamıyorum diyodu. arkadaşı benim için yakışıklı demiş, dövecektim diyodu. sorduğumda kim diye gözleriyle dövüyodu. ondan ders için bana yer ayırmasını istediğim zaman, bana gözlerine baktığım zaman mutlu olduğum biriyle oturcam diyodu(ben). yolum seninle dediğimde benimde diyodu. sınavlarımız bitti 3 gün oldu memleketine gideli ve smsim bitecek diyor sms yapabilirsem yaparım diyor. benim tl göndermemi istemiyor. gitmeden önceki gün bizi düşüneceğini söylemişti. ben ona karşı yanlış bişey yapmadım, arkadaşlarına sordum, ''bize senle ilgili kötü bişey söylemedi'' diyolar. ben ona seni özledim dediğim de bende özledim diyodu. şimdi bunların üstüne öyle özledimki, kütüphanenin önünde sarılmasından daha mutlu edecek bir özledim demesi. ben de söyleyemiyorum, sanki söylersem kızacakmış gibi bir tavrı var. sevdiğim beni sevdimi, ya da pişman mı oldu nedir?
Derdimin dermanı nedir?