Yeter bu mühendislerin çektiği, buna bir nokta koyacam bugün (tamam bugün tam olarak çözülemeyebilir ama bir adım adımdır). Fişşek gibi delikanlılar yokluk içinde yoksunluk içinde dolaşıyor. Önyargıları yerle bir edecez inşallah. Ya mühendis sevgili sadıktır (yokluğu görmüştür, bir yakalarsa mümkün değil bırakmaz). Tutkuludur (çok biriktirmiştir içinde, tasarruflu adamdır, hep geleceğe yatırım yapar). Zekidir (kısmen, yani en azından belli bir seviyenin üzerinde). Öyleyse sorarım size kardeşlerim, niye hep doğada sap sap dolaşırken karşılaşılır bu canlı türüyle? O da ister iki koltuğunun altına bir sarı bir kızıl alsın. Tamam bir de olur, açgözlülüğün lüzumu yok.
P.S. ironiyi anlamayan nesle aşina değilim. Tamam çok klişe muhabbet, ben de biliyorum baydı ama hala sarıyor napalım. Amaç elbette popimi yükseltmek bu da soru mu :D
P.S. ironiyi anlamayan nesle aşina değilim. Tamam çok klişe muhabbet, ben de biliyorum baydı ama hala sarıyor napalım. Amaç elbette popimi yükseltmek bu da soru mu :D
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer