Kimileri sevginin saf halini sunar, kimileri ise küçük hesaplar sonucu söyler. Evet insan doğru kişiyi bulduğunda bunu söyleyebilir. Öyle ki; Vakti zamanı yeni gelmiş ki tanışılmış ve sevilmiştir belki daha önce tanısa bu denli sevemezdi tanıyamazdı kalbini dinleyemezdi. Pekâla, sizler "keşke daha önce tanısaydım seni" dediniz mi? #impulsive
Hiç birisi için " keşke daha önce tanısaydım seni" dediniz mi?
hayır demedim çünkü her şeyin bir yeri ve zamanı olduğunu düşündüm hep. yani bu kişiyle bu zaman değil de şu zaman tanışmış olsaydım başıma bunlar bunlar gelebilirdi belki demişimdir örnek olarak. sınav işte...
Böyle birşeyi söyleten kişi çok önemli ve ben henüz öyle birine denk gelemedim. Genelde keşke hiç tanımasaydım cümlesini kullanıyorum. Keyifli geceler.
Bu kelimeyi Çok kullanıyorum maalesef 😀 benim insanları tanımaya engel nedenlerim var. Kontenjan dolu dolu Yeni insanlar tanımak için boş yer yok Daha doğrusu hayatıma almak için
Dedim evet ve onu simdi cok seviyorum , sadece tanimadan önce bosa gecen o zamana yazik oldu , belkide o bosa gecen zaman yüzünden okadar cok sevgi birikmistir icimde ve sahibine simdi hic düsünmeden suhursuzca ve kalpten veriyorum o sevgiyi diye de düsüsünüyorum
Demedim demem de sanırım.. onuda tanıyınca pişman olabilirsin sonucta arkadaslıklarda böyle değil mi. Herkes aynı ii biri bulmak zor her seferinde bu ii insan diyoruz gözlemliyorum yok yenisi gelir o da aynı Temiz düzgün insan çok fazla yok.. kişinin ii ve kötü taraflarını teraziye koyar ii tarafı ağırsa arkadaslık yaparım yoksa çekmeye değmez güle güle gitsin kendi gibisine
Dediklerimiz genelde , neden tanimisim sorusuyla bas basa birakti bizi.. İnsanlar kendilerini gizlemeyi gizemli olmayi seviyorlar.. Oysa saflik öylemi ; karsinda ki insana bakinca kendini görebilmek.. Sanirim bu zamanda bu dedigimiz cok zor.. :/
Ben oyle biriyle bir kere karsilastim yine gorsem yine soylerim oda bana kac sene gectikten sonra soylemisti ozel bir ruhsal birlesme durumu.. hatta tensel😉
En İyi Cevaplar