Gönül kayması, başka birini sevmek

merhaba arkadaşlar. benim 1 sene birlikte 3 sene uzaktan olmak üzere yaklaşık 4 senelik bir ilişkim var. bu ilişkide birbirimize verdiğimiz sonuna kadar götüreceğimize dair sözler yeminler var. fakat son zamanlarda kopma noktası mı diyim artık sevmemek mi içimdeki sevginin bittiğini hissediyorum ama neden bunu hissediyorum hiç bilmiyorum. ilişkime ve kız arkadaşıma sadık olmaya çalışıyorum hep ama geçenlerde 4 senelik bu ilişkimde 2. kaçamağımı yaptım.. öyle eğlencesine vakit geçsin diye... ve maalesef ki ben bu kaçamak yaptığım kıza bağlandım. telefonlarımı açmayınca triplere giriyorum sesini duymadan yapamıyorum devamlı birlikte bişeyler yapmak istiyorum... kızla çok güzel anlaşıyoruz yani aslında tam istediğim keşke böyle bir sevgilim olsa dediğim bir kız. çok hoşlanıyorum. beraber uyuyoruz kalkıyoruz geziyoruz her şey 10 numara bildiğin sevgili gibiyiz. bugün farkettim ki galiba ben bu kızı sevmek istiyorum.. bir yanda 4 senelik ilişkim bir yanda bana umutla bakan çok güzel bir kız.. 2 kızı da aldatmış gibi hissediyorum kendimi. bir tarafta o bir tarafta o. işin kötüsü sevgilimle aileler tanıştı benim 1 ay içinde sözüm olacak ve ben böyle bir durumun içindeyim artık sevmediğimi hissediyorum o beni deliler gibi seviyor farkındayım biliyorum yüzde yüz eminim. ama son zamanlarda artık ben evlensem bile mutlu olamayacağıma inanmaya başladım. benim mutsuzluğum, o ne kadar sevse bile onun da mutsuzluğu olacak. böyle bir durum içine düştüğüm için kendimden nefret ediyorum bir de bu 2. kız ne olacak kara kara bunu düşünüyorum arkadaşlar ne olacak benim halim :(
Gönül kayması, başka birini sevmek