Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir , ben gideni değil , giden beni kaybetmiştir... sanırım böyleydi dimi , çokta şey yapmamak lazım , bırakın gitmek isteyen gitsin , onu göze almış biri için hiç bir üzüntüye fedakarlığa değmez!😏
gitmeyi istemek ile gitmeyi seçmek farklıdır dedin ya en azından anlam olarak, farklı bir bakış açısı olduğu için anlamak için sordum. Benim bakış açıma göre istemediği halde kimse seçim yapmaz seçiyorsa isteyerek seçmiştir
Eğer karşımdaki gidiyorsa neden gittiği önemli aslında kal ya da git diyebilmem için ki eğer onun beni sevdiğine aslında beni bırakıp giderken en az benim kadar üzüldüğüne inanıyorsam gitme derim bu benim gururumu incitmez ama eğer hala gidiyorsa tek kelime etmem o andan sonraki gitme deyişlerim incitir gururumu
Sen daha yapıcı bir yaklaşım sergiliyorsun bir çok bayan geri gelir nasıl olsa der. Seviyorsa ve sorunları çözmeye çalışmadan gitmeye kalkıyorsa karşındaki senin kadar yapıcı değil demektir ama vurgulamak istediğini anladım teşekkür ederim
Rica ederim. Ben kendimi biraz gidenin yerine koydum. Eğer bana kal demezse karşımdaki kalamam gitmek zorunda hissederim kendimi ama tek bir kere bile gitme dese gitmezdim.
ne biliyim bu gitmeler bana garip geliyor hani büyük birşey olur sevgin azalır eski duygularına sahip değilsindir aldatır karşı taraf başkasını sevmeye başlar ya da başka bir büyük durum olur o zaman gider bana göre insan ne biliyim benim hiç hem seviyorum hem gidiyorum dediğim bir durum olmadı
Sevmeyen gider zaten tek kelime etmem sonuçta benim de bir gururum var içime atarım kendi sevgimi. Ama severek gidenler gitmek zorunda olanlar da olabilir bir şeylere hep zorunda bırakılıyoruz bizden üstün insanların boyunduruğu altında yaşıyoruz her türlü sebepten gidilebilir. Başka şehre başka ülkeye başka semte hiç fark etmez. Onun için kesinkes bir tutum sergilemek istemedim.
Tabiki böyle olacağım :D bana değer vermiyorsa o kişiyi ne yapayım ben :D umrumda olmaz, beni sevmiyorsa siler atarım. Ama beni gerçekten seviyorsa ve bende onu seviyorsam hayatımı veririm :D
En İyi Cevaplar