İstihare yaptınız ve o kisiyi ısrarla görüyorsunuz. Ama aileniz o kisiyi kabul etmiyor. Sizinde kalbinizdeki istek artıyor her istiharede. Ne yapılmalı?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılistihare sonucunda bir renk görünmez bir kişi hiç görünmez sizinki tamamen psikolojik, istihare namazını tam olarak ogrenmenizi tavsiye ederim
https://youtu.be/ssh-E772hrc00 Yorumla
En İyi Cevaplar
İstihare ne, ona yatmak ne... Yatağa yat arkadaş gözünü kapat uyu, icat çıkarmayın yaws
00 Yorumla
+1 yılistihare gerçek mi yaaa
06 Yorumla
Soran+1 yılAblam ve anneannem yapmış görmüşler. Gercektir dedim denedim ama sonuc bu iste 😅
Soran+1 yıl@a_lawyer edecegim ama insallah cıkmaz sonuclarda kalmam 😊yani olucaksa ailemde razı olsun. Olmayacaksa da bendeki istek yok olsun cunku istihareden sonra istek basladı
Soran+1 yıl@a_lawyer insallah :)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16Cevap
Dallasta ne derler bilirsin brokoli aileyi uysallaştırır
32 Yorumla
+1 yılailen neden istemiyor bir bildiği mi var acaba? sen bir daha düşün derim
118 Yorumla
Soran+1 yılIstememe sebepleri :
Babam" babası arkadasım bunu dusunmesi bile yanlış kesinlikle izin vermem"
Annem "evimize girip cıkıyordu ben ona güveniyordum seninle gelecekte olursa bu eve giremezsin anneni öldü bil mutlu ol" dedi.
Ki daha sadece dedigim sey olsa napardınız- +1 yıl
tanıyorlarsa daha iyi degil mi
Soran+1 yılIste salak yerine konulmus gibi hissediyorlar galiba. Malum guven sarsacak bir sey
- +1 yıl
normalde insan tanıdığına güvenir de o da çok girip cıkmasaydı bari ben olsan almam neden: bu yasa kadar seni yetiştirmiş insanlar digeri 3 5 yıl tanıdıgın insan karar senin
Soran+1 yılZaten isin garip kismi bana acıldı sonra ablama sonra kendi ailesine soyledi sonra annem ogrendi ama bana soylediginden beri bir kere gelmedi sevdigine karar verdiginden beri eve gelmedi zaten kendimi firsatci pislik gibi gorürdüm dedi harbiden söylemeyedebilirdi yani hala gelip gidiyorda olabilirdi ama oyle yapmadi.. kafam cok karisiyor yani
- +1 yıl
bu insan çalışıyor mu maddi durumu nsl?
Soran+1 yılSon senesi zaten Şu an oyle acele bir sey yok. Ben zaten Şu an icin evlilik dusunmuyorum o da bunu biliyor beklicem dedi bende sen bilirsin dedim bakalim ne olacak
- +1 yıl
işi yok diye vermiyor olma ihtimali yüksek malum sıkıntı cekmeni istemez asıl neden bu olabilir
Soran+1 yılZaten o ihtimal icinde zamana ihtiyac var :)
- +1 yıl
Sen biraz bekle beklemeye geç zaman geçsin ortalık biraz durulsun tekrar konş
Soran+1 yıl3 -4 seneye belki konusurum 😅
- +1 yıl
bekliye bilirsen iyi olur)
Soran+1 yılSeven bekler. Soz verdiyse beklicek Adamsa tabi. Bana gelince ben zamanı kendime verdim sevemezsem kendi yoluma o vazgecerse kendi yoluna 😄😅
- +1 yıl
orası oyle. tabiki de kimse için aileyi karsıya almak dogru degil güzellikle olur umarım)
Soran+1 yılUmarım..
- +1 yıl
yaş kaç ki senin
Soran+1 yıl26 :))
- +1 yıl
Bekle bakalım biraz daha var)
Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı. istiharede kişi ile beraber renklerde gördün mü
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet gördüm
Soran+1 yılAçik mavi yesil beyaz bu renkler :) bir de kücük mor cicekler 😂
Soran+1 yılAmin :)
+1 yıl3 kulhu bir elham okumalı ve bidia yatmalı
013 Yorumla
Soran+1 yılTamam da abi sorun şu her yattıgımda kalben istiyorum. Ailem hayır olmaz bizi ciğnemis olursun annen baban olmaz senin diyor. Ama istiharede de ısrarla o kisiyi goruyorum. Hani gerceklesse ailemi karsıma almıs olacagım
- +1 yıl
görüyorum derken sadece görüyormusun? başka ne var mesela rüyada?
Soran+1 yılAçik mavi gokyüzü. Yesil orman. Beyaz koltuklar. Mor cicekler. Beyaz elbise. Beyaz sandalyeler yanı siyah demirler arkası bol yesilli ağaclar
- +1 yıl
tamam o iş yaş
Soran+1 yılÖyle de ama internetten bakıp Kur'an a giden büyüklerimize de sordum bu renkleri görmek hayırlı oldugunu ve kisiyide gördüysem (ki gördüm) o kisinin benim nasibim oldugunu söylediler
- +1 yıl
kaç yaşındasın sen?
Soran+1 yıl26 yasındayım
- +1 yıl
bak dinle ilgili çekilkilerden biride istiharedir Allah hiç bir zaman kendini apacık gösetermez doğruluk payı nedir bilinmez ailen neden istemiyor pek?
Soran+1 yılBabam" babası arkadasım bunu dusunmesi bile yanlış kesinlikle izin vermem"
Annem "evimize girip cıkıyordu ben ona güveniyordum seninle gelecekte olursa bu eve giremezsin anneni öldü bil mutlu ol" dedi.
Ki aileme sadece dedigim sey de ne yapardıniz boyle bir şey olsa?- +1 yıl
ee napcan ya kacacan mı adamla?
Soran+1 yılNe yapmam lazim bilmiyorum ama kaçma devri kapanmadimi daha? 😊
- +1 yıl
ya afedersinde konu o kadar saçma geldiki şimdi yani oadam sizin eve girip çıkmış olabilir babanın arkadaşıdır tamamda adam senle yatmamış ki? flört değil sevgililik değil evlenmek istiyor ailen buna neden karşı çıkıyor bunu anlamadım burda bir saçmalık var orası 1 ikincisi ailen izin vermediyse istihare olayı biter bir nevi sonuçda ya kacacan ya da vaz geçcen
Soran+1 yılBabamın arkadasınin cocugu. Yanlıs anlamıssınız. Ve dedigim gibi banada sacmalik geliyor ama eski kafa simdi bir sey diyemiyorumda. Siz kardes gibi buyudunuz ne demek evlilik diye cıkısiyorlar
İstihareyi ne niyetle yaptın
014 Yorumla
Soran+1 yılHayirlısi neyse onu goreyim olayi iste. Hakkımda hayırlıysa diye dua ederk :)
Soran+1 yılBeyaz koltuklar ve masa yan tarafta 3 tane siyah demir ama aralarindan ve arka kısmı ful yesillik (beyaz koltukta oturuyordu o kisi bende ayaktaydim). açık mavi gokyuzu-yesil agaclar-kücük mor cicekler beyaz elbise desenli beyaz disler gülümsemeler. Bunlari görüp durdum :)
Soran+1 yılYok aslında seviyorlar onu ama
Babam" babası arkadasım bunu dusunmesi bile yanlış kesinlikle izin vermem"
Ki daha sadece dedigim sey olsa napardınız
Soran+1 yılHayirlısi oysa o zaman ilerde ailemde onaylar heralde diye zamana bıraktim herseyi 😂 kendimi cok bocalamıs hissediyorum
Soran+1 yılIste o dusunceden cıksalar.. zamanla o dusunceden cikarlarsa insallah onunla olur diyebilirim cunku onunla mutlu olacagima inaniyorum :)
Soran+1 yılYalnız mutlu olacagima inaniyorum diyorum ama bunu deme sebebim mantiklarimiz cok uyusuyor hani ask diyemem yani :) ama sevebilcegimide dusunuyorum cunku hani istihareden sonra boyle bir istek basladi :)
Soran+1 yılIste bu zamanla belli olacak zaten soyledimde kisiye o da beklicem seni diyor sen evet de ben herkesi ikna ederim diyor zaten kendi ailesini ikna etmis bir benim ailem sorun yaratiyor iste 😅 hatta kizdim niye yaydin diye ama bilsinler ben ciddiyim diyor ya sen olucaksin ya da evlenmicem ben diyor. O da istiare yapmis o da beni görmüs hep bir de istihare yaptiginda ruyasinda da istihare yaptigini gormus 😂 ya hem komik geliyor hem garip hemde hoş bir duygu 🙈
Soran+1 yılHayırlısı olsun diyorum :)
Aileni dinle onlara güven
00 YorumlaEe zaten o olcak istemesen ne olur 😊😀
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı. Sevdiysen alacan kural bu
00 YorumlaBen seviyorsam alırım o kızı
00 Yorumla
+1 yılYılmadan devam eğer mutluluk o adamdaysa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen çok mu seviyorsun
ailen neden istemiyor051 Yorumla
Soran+1 yılBabam" babası arkadasım bunu dusunmesi bile yanlış kesinlikle izin vermem"
Ki daha sadece dedigim sey olsa napardınız 😂
Cevap sahibi+1 yılSen ne istiyorsun
Soran+1 yılIstihareden sonra olsa güzel olur demeye basladim istihareden önce bu tarz dusuncem yoktu hic
Cevap sahibi+1 yılSenin yaşın kaç
Soran+1 yıl26 yasım
Cevap sahibi+1 yılbu ilk sevgili adayınız mı
Soran+1 yılHayır :) zaten ona da şaşırıyorum ilk kez istihare deniyorum ve bu kisi ısrarla giriyor
Soran+1 yılIlk sevgili adayı olsa ne olacaktı? Ona göre istihare sonucu mu degisiyor?
Cevap sahibi+1 yılSenin düşünceni anlamaya çalışıyorum onun için soruyorum. Ailen istemiyor ne yapacaksın
Soran+1 yılBilmiyorum. Zamana bıraktım gibi biraz.. olursa olur olmazsa da artık hayırlısı
Cevap sahibi+1 yılBiri seni görse babandan istese o da verdiği taktirde evlenir misin
Soran+1 yılHayır tabiki zaten babamda buna zorlamaz sadece bu kisiyi istemiyor sebebide belli zaten.. birlikte büyüdünuz oyle seye asla izin veremem falan.
Soran+1 yılBabamı bir sekilde ikna ederimde annem çok katı.. ablamda ikiniz zaten iyi anlasıyordunuz ben bekliyordum sana söylemesini falan diye mutlu.
Cevap sahibi+1 yılbunda ne sıkıntı var anlamadım
Cevap sahibi+1 yılablan da mı bekar
Soran+1 yılSıkıntı dedigim gibi birlikte büyüdünüz kardesim dediniz nasıl sana o gozle bakar. Ama dedigim gibi babamı ikna edebilirim ama annem...
Cevap sahibi+1 yılannen istemezse olmayacak yani
Soran+1 yılO evlendi. Istihare olayınıda zaten onun israrı ile denedim 😄
Cevap sahibi+1 yılO da mı öyle evlendi
Soran+1 yılAnnemi karsıma almak istemem dedigim gibi 2 secenek var ya olucaksa hepsi olacak.. ya da insallah bende o da mutlu olacagimiz kisilerle evleniriz diyecegim o kadar
Cevap sahibi+1 yılSenin belli bir yaşa kadar bekleme isteğin var mı
Soran+1 yılAnneannem istihare yaparak evlenmis ve istemedigi kisiyi gormus istiharesinde o kiside dedemmis iste. Ablamda benim icin hayirlisiysa su kisiyi goreyim demis hayirli degilse onu benden uzak eyle Allah'ım demis. Sonuc o da gordügü kisi :) teyzem de enistemle öyle evlenmis :) yani istihare onlara tutmus :)
Soran+1 yılEvet bunu belirttim zaten hani o kisiyede soyledim razı yani. Zaten bir erkegin evlilik hayali kurmasi garip geliyor bir de beklemeyi göze alması bana sen iste ben ikna ederim zor olur ama kesin ikna ederim gibi iddialı cümleleri korkutuyor da 😅
Cevap sahibi+1 yılhiç sevgilin oldu mu
Soran+1 yılBir tane olmustu da bu soruyu niye sordunuz?
Cevap sahibi+1 yılOnunla neden olmadı onun için iştiraye yatmış mıydınız
Cevap sahibi+1 yılSenin düşünceni anlamak için soruyorum
Soran+1 yılOnun icin de denedigimde hic bir sey görmemistim ya da rüyalarimi hatirlamiyordum 😊 ama bu kisi icin ablamın ısrarına dayanamayıp yaptım hani istek yoktu icimde hatta ilkinde anlam veremedim bir daha deneyecegim dedim öyle öyle 4 gün yaptim :)
Cevap sahibi+1 yılŞimdi biri daha gelip seninle evlenmek istese iştiraye mi yatacaksın
Soran+1 yılHayır tabiki. He bu arada cocuga da yaptirdim o da beni gormus anlam veremedim güldüm sadece
Cevap sahibi+1 yılSen nasıl birisin yani tam olarak ne istiyorsun
Soran+1 yılBenim isteklerim basit ailem okey versin ben seveyim sevileyim. Iliskimde de sadıklık saygı karakter isterim e bunlarda o kiside var ama ailem tamam demiyor bende o yuzden istegim olsa da olmayacagini dusunuyorum ama bir yanimda zamanla olacagina varir diye kendini avutuyor :)
Cevap sahibi+1 yılSen bu arkadaşı seviyorsun yani
Soran+1 yılBilmiyorum ki hani dedigim gibi Şu an icin hic oyle isteklerim yok sadece ilerde olur mu olmaz mi bilmiyorum ama insallah hayirlisi olur. Cünku bendeki sevgi diger arkadaslarima olanlardan sadece mantıgıma yattıgı icin bu kadar karıstım bir de istihare de cıkınca tam bocaladım :)
Cevap sahibi+1 yılSenin için o zaman herhangi biride olabilir yani
Soran+1 yılBu zamana kadar hep oyle dusundum cunku :) hakkimda hayirlisi kimse o olsun diye. Hani kızlarin belli kaliplara sokma olayi vardır ya uzun olsun sarısın olsun vs benim boyle kaliplarim yok ben sadece her duamda allahim hayirlisi ve karakterlisi diyerek dua ettim o yuzden hala ayni mantikla gidiyorum
Soran+1 yılYa tek cozum yolu zamanmıs gibi geliyor anlayacagin. Diyorum en fazla evlenmem nasip isi :)
Cevap sahibi+1 yılbu çocuk dışında gelecekle ilgili planların nedir
hayallerin nelerdir
Soran+1 yılIşimde yükselmek :) eve cıkmak evcil hayvan almak falan
Cevap sahibi+1 yıltek başına mı yaşama düşüncen var
Soran+1 yılYani evlenmeden biriyle ayni evi paylasmam. :)
Cevap sahibi+1 yılcesaretli biri misin
Soran+1 yılCevreme gore evet bana göre mantık cercevesinde cesaret :)
Cevap sahibi+1 yılSenin için mesaj bölümünden yazışmak uygun olur o zaman
Cevap sahibi+1 yılfarklı anlaşıldım galiba
Soran+1 yılHayir soruna cözüm bulamiyoruz ona takıldim
Cevap sahibi+1 yılhangi soruna çözüm bulamıyorsun
Cevap sahibi+1 yılDurumu anlat bana
Soran+1 yılAnlattım ya bu olay iste bakalim ne olacak sadece gorusmeyi kessem mi yoksa yine ayni sekilde gorussem mi diye dusunuyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam bende diyorum ki bu konudan ayrı olarak ks mesajdan yazışsak senin için uygun olur.
Sence
Cevap sahibi+1 yılBu arada hedeflerin neler onları dinlemek isterim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç ere yattın istihareye
012 Yorumla
Soran+1 yıl4 kere
Cevap sahibi+1 yılBiraz daha devam etmeni öneririm
Soran+1 yılIstihareye de inanmıyordum pek.. Ablamın ısrarına yaptım o da eniştemi görmüş ısrarla
Cevap sahibi+1 yılOlır mu öyle şey istihare haktır allaha sormaktır devam et biraz daha bence
Soran+1 yılPek bu konulardan anlamam.. Sadece aileyi karsına almakta günahtır diye yazılar okudum internette biraz arastırıp.. isin aslı o kisiye ilgim arttı korkuyorum o olursa ailemden kopacagim diye. Birde cok seviyorlar aslında onu ama bana istemiyorlar ben anlamadım ne ailemi ne istihareyi..
Cevap sahibi+1 yılHanefi mezhebi dışındaki 3 mezhep de baba nikâhı engelleyebilir hanefi mezhebinde de 7 durum olması lazım babanın izninin aranmadığı aileni ikna et en iyisi
Soran+1 yılO 7 sart nedir soyleyebilirmisiniz? Google ne yazacagımi bilemedim yazdıklarimda da duası cıkıyor
Soran+1 yılTesekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Soran+1 yılBuna göre olur ama ailem cok önemli benim icin insallah zamanla kabullenirler
Cevap sahibi+1 yılİnşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılkaçmalı derhal
00 Yorumla Istihare ne ki 😳
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. aileni dinle
00 YorumlaIstihareyi birak
00 YorumlaAilemi razı ederdim
00 Yorumlahayırlısını iste
025 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısını istedim aslında hic gircegine bile inanmamıştım rüyama
Soran+1 yıl4 günün 3ünde gordüm
Soran+1 yılDenerim de ailem istemedigi surece anlamı var mı?
Soran+1 yılAilem acıkca onunla evlenirsen anneni babanı ölmüş bil diyor.. rızalari olmadan istihareye göre evlensem caiz mi?
Soran+1 yılZor sekillerde olmaz insallah. Ya da bu iş olmasın bendeki istek artmasın yok olsun.. Arada kalmak istemem
Soran+1 yıl26 yasımdayım
Soran+1 yılHayır.
Soran+1 yılIlk gun boy abdesti aldım istihare namazını kıldım duasini okudum kimseyle konusmadan kibleye dogru sag elimi yanagima koyarak uyudum. Sonra normal abdest alarak aynı sekilde yaptım
Soran+1 yılFatiha kafirun ihlas ettehiyatu Allahumme salli-barik
Soran+1 yılYani kısacası dogru yaptıgıma eminim Kur'an da ki büyüklerin dedigini aynen uyguladım..
Soran+1 yılAlmak istemiyorum zaten o yüzden böyle bir durumdayım. Ne yapacağımı bilmiyorum ama namazı yapmadan once istegim oldugunu bile bilmiyordum bundan da cok eminim
Soran+1 yılNeden? Görmekle sorun cözülmeyecek sonucta.. neyse yardiminiz icin tesekkur ederim
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası