Neden bu kadar cok uzuluyorum?

2bucuk yıllık ilişkim hiç bir sorun yokken artık sevgim bitti denilerek bitti ve saygı duydum. Ama o kadar cok üzülüyorum ki sana biri ölmüşcesine. Dunyada bu kadr dert var halime bir şükür diye düşünsem de üzülmemi durduramıyorum. Durmadan aglıyorum cok durdurmya calısıyorum ama sevdiğim insanın artık olmıcagnı bilmem ve elimden bir şey gelmicegnı bilmek cok zoruma gıdıyor. Onu cok ozluyorum ve asla kinlenemıyprum üzüntümden ölücem sanki yemek yıyemıyorum uyuyamıyorum aklımdan cıkmıyo acımı cok derın yasıyprjm 4 hafta gectı hala yüregım cok acıyor. Aktıvıte yapmayı kafamı dagıtmayı arkdaslarınla olmayı cok denedım ama onlarlayken bıle sankı orda degılım beynım hep dusunuyor sorguluyor nıye dıyor. Bir de yakın arkadaslarıyla konustum benı hıc anmadıgını ve gayet mutlu oldugunu soyledıler 3 yılı nasıl bu kadat gerıde bırakmıs dok uzuldum ne yapmalıyım resmen yasamayı bıraktım
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar merhaba 6 ay oldu. Degısen hiç bir şey yok. Acım azalmadı. Daha cok içime kapandım. Daha bı umıtsızlestım. Onu hala cok ozluyorum. Sevgım de zerre azalmadı ve bır kere bana ulasmaya calısmadı. Aklıma geldıkce aglıyorum. Her seyı denedım olmuyor. Nasıl cıkacagmı bılmıyorum bu durumdan oyle batmıs hıssedıyorum ki saglıgım bozuluyor, okula da gıtmeyı bıraktım kimseye anlatasım bıle gelmıyor kimsenın anlayacagına da ınanmıyorum. Cok haykırdım içinden kimse duymadı duymayacak.
Neden bu kadar cok uzuluyorum?