Ayrılmak zorunda kalırsınız veya terk edilirsiniz. Günlerce, aylarca hatta bazıları gibi malsanız (aa bu belki ben olabilir) yıllar süren aşk acısını çekersiniz. Ama süre ne kadar olursa olsun, hiçbir zaman karşımıza yeni birinin çıkacağını düşünmeyiz veya çıksa bile onun gibi birisi olmayacak ve onu sevemeyeceğim düşüncesine kapılırız. Yav zaten onun gibi olmasın, seni bu durumlara sürükleyen kişi gibi birini ne istersin ki? Herneyse, demek istediğim insanın karşısına her halükarda başka birisi çıkıyor ( kafa yapısına uyan, aklını çelebilen ), çıkmıyor diyene inanmayın. Peki başkası çıkacağının gerçeği varken, insan neden kendini üzüp yıpratır? Bu mantıklı bir davranış mıdır yoksa aşkta mantık aranmamalı mıdır?
acı insanı olgunlaştırır aynı hataları tekrar tekrar yapmazsın deneyimin olur bugun üzülürsün ağıtlar yakarsın hatta bir köşede sessiz sessiz iç çekerek ağlarsın elbet bunların hepsi geçicidir unutma bunu asla karşına birisi çıkar sonra çektiğin acılar gelir aklına bu seferkine fazla bağlanmazsın küçük küçük zarlar atarsın kendini geri çekersin artık oyunu kuralına göre oynamanın sırası gelmiştir kazanma şansı sendedir çünkü bir deneyimin var diğer oyundan kalan rakibinin nereden saldıracağını çok iyi bildiğin için bu sefer ağır yenilgiler almazsın kısaca hata olmadan doğruyu göremezsin kardeşim hata yapmaktan korkma ama her yaptığın hata içinde ders çıkar unutma dediklerimi kendine iyi bakman dileklerimle iyi akşamlar :)
Mantığın olduğu yerde aşkın adı yer almaz. Aşk günümüzdeki aşk (...) değil o nedenle aşık bir insan mantığını yitirir ve tamamen duyguları ile hareket eder. Acıya gelince bir süre sonra mantığın da devreye girmesi ile azalarak biter. Çünkü; aşk geçicidir ve yerini sevgi yerine nefret bıraktığı an mantığın o tüm boşlukları doldurur ve kangren vücuduna yayılmadan, bir anda kesip atarsın o parmağını.
Gönlü kırılmıştır hayal kırıklığına uğramıştır aldatilmistir hak etmediği şeyler yaşamıştır. Değmeyecek birini sevmiştir Bunlar insanı üzecek şeyler. Peki sen neden mutlu olmaya neden mutlular neden gülüyorlar egleniyorlar mutlu olmak ne kadar mantıklı diye sorular sormuyorsun da sadece aşk acısı. O da bı duygu.
bence çok mantıklı bir davranış. neden mi? çünkü yeni biri çıkcak ' vay a q hayatımın aşkını buldum ln ' diyceksin o da seni bırakcak eşek gibi acı çekcen :D ne gerek var yahu. acı çek demiyorum ama bir daha acı çekmemek için tedbir alman lazım
Aşk mantıklı değil, aşk acısı ise hiç mantıklı değil.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
matıgı yoktur aşkın o bir duygudur ben ağlarım arkadaşım hem de ne ağlamak bir baraji doldurucak cinsinden bir hafta kadar sonra müzik dinlemeye başlarım filmlere sararım evden hiç çıkmam tabi çay sigara bir ara viskiye dadanmisligim da oldu sonra oyun havalarına gecis hop vur pstlasin cal oynasin 😂😂😂aylarca üzülmem ama banane o üzülsün
Aşk zihinde yaşayana karmaşa gönülde yaşayana huzur verir. Eğer zihninle yaşamaya başlarsan acı çekiyprsun abartmamak gerek fazlası beni yoruyor ama elimde olmuyor bazen ama her duygu gibi buna da ket vurmadan yaşamak ve bitirmek lazım
Elde olan bir şey değil ki, kalp hızının bile rutine girmesi zaman alıyor. Beyin bir boşluğa düşüyor. Beden sarılacak birileri varken birden boşlukta kalıyor bu biraz zor bir durum idrak edene kadar bir müddet zaman geçmesi gerekiyor.
Bu "Kokaine bağımlı olduktan sonra yoksunluk krizine girmek mantıklı bir davranış mıdır?" sorusuna denk. Kokaine başlamak da aşık olmak da mantıksız bir davranış, aşk acısı ve narkotik madde yoksunluğu da mantıksız davranmanın bir sonucu sadece.
Yıllarca bir insana bağlı kalmak mallık değil gerçek sevgidir. İnsan en değer verdiğine harcar vaktini , gidince de yerini güzel duygular yerine insana ağır gelen duyguların gelmesi zaten çok normal ama insan işte elbet üstesinden gelir
ben platoniğim yüzünden yarama tuz basıyorum. 10 kglık poşeti boşalttım yarama. daha da gelir herhalde fazlası. çünkü ona çok tutkunum, ve çevremde onun eşi bir kimse daha yok.. haklıyımdır bence
Birine aşık oluyorken mantığını bir kenara bırakıp gönlünle hareket ediyorsan bence AŞK ACISI dünyanın en saçma mantığı ayrıca bunda mantık yok ki yine sacmaladim🤦♀️
Zaten aşk akıl işi değildir ki kalbin ne hissediyorsa onu yaşarsın acının bile yeri güzeldir aslında onu sevdiğin için kalbinin acimasi başka biriyle görmek falan aslında hepsinin acisi çok güzel neden diye sorarsan onu sevdiğinin en büyük kanıtları bunlar
Mantık arayan kim? Sado-mazo bir toplum haline gelmişiz zaten. Kendi pisliğimizi de aşk diye adlandırıp, bir de utanmadan bu konuda yorum yapma hakkını kendimizde görüyoruz. Meselenin özü budur..
Aşk ve mantık ayrı şeylerdir. Bence aşkta mantık olmalı ama her duyguyu da dibine kadar yaşamak gerektiğini düşünüyorum. Aksi halde hiç vakti sırası olmayan bir yerde yeniden belirmesi daha can yakıcı oluyor.
bir kere bu konu hakkında uzun uzun yazmak istiyorum benim 1 ay onceki halimi tarif ettin ama emin ol kimse vazgecilmez degildir onun icin herseyi yaparken simdi kılımı bile kıpırdamam
Kırmızı biberin fotosunu çekmek daha mantıklı bir davranıs
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İleri de neden kendimi yıprattım ki ben bunun için diyeceğini bildiğin halde kendine engel olmazsın ağlarsın, kendini yıpratırsın aşk işte duygularına hakim olmak mümkün değil
Etrafımda ki herkese aşk acısı çekmenin mantıksız olduğunu anlatıp sıra kendime geldiğinde hayatını mahveden bir insanım. Terzi kendi söküğünü dikemiyor
En İyi Cevaplar